فوت و فن سوپ دال عدس در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوپ دال عدسو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر سوپ عدس
هنر عدس و سوپ عدس راز خوشمزه شدن سوپ عدس خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سوپ عدس که به عنوان یک غذای بسیار محبوب و مغذی شناخته می شود، با دستور العمل های مختلفی در خانه ها و رستوران های سراسر جهان تهیه و سرو می شود. در دستور پخت سنتی سوپ عدس ترکی، استفاده از پاپریکا ترکی و اضافه کردن مقداری آرد به عنوان بخشی از مواد اصلی رایج است. در مناطق جنوبی هویج به آن اضافه می شود، در حالی که انواع عربی این سوپ بدون برنج تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه سوپ عدس
عدس دال 2 لیوان فرانسوی دسته دار
آب جوش 2 لیوان فرانسوی دسته دار
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد هویج متوسط
روغن مایع به مقدار لازم
سیر 3 حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و پاپریکا به میزان دلخواه
طرز تهیه سوپ عدس
برای شروع پخت آش عدس اشرافی، اولین قدم این است که پیاز را پوست گرفته و به صورت ریز و یکنواخت خرد کنید تا آماده استفاده در سوپ باشد.
بعد از پختن پیازها، سراغ سیب زمینی و هویج بروید. سیب زمینی ها را بشویید، پوست آن ها را بگیرید و به قطعات برش دهید. همچنین پوست هویج ها را بردارید و به همان اندازه برش دهید.
در مرحله بعدی تهیه آش عدس به روش سنتی، در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید. سپس سیر را خرد کرده یا رنده کنید و به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر معطر شود.
سپس پیازهای خرد شده را به مخلوط سیر اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم و کمی شفاف شوند. سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
سپس هویج و سیب زمینی خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ادویه هایی از جمله زردچوبه، نمک و پاپریکا را اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از اضافه کردن ادویه ها، عدس شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه مواد را با هم تفت دهید.
در مرحله آخر پخت آش عدس و هویج دو پیمانه آب جوش به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید و اجازه دهید سوپ بپزد تا به غلظت دلخواه برسد. در همین حین، سوپ را چند بار هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.
وقتی سوپ کاملا غلیظ شد و مواد داخل آن به خوبی پخته شد، حرارت را خاموش کنید و روی سوپ را با جعفری تازه خرد شده تزیین کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و برنج
عدس دال 1 لیوان فرانسوی دسته دار
1 عدد پیاز بزرگ
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
1 عدد سیب زمینی بزرگ
1 عدد هویج بزرگ
برنج نیم دانه 1/2 فنجان فرانسوی دسته دار
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ عدس و برنج
برای تهیه این آش عدس ابتدا باید برنج و عدس را در ظرف های جداگانه به مدت یک ساعت خیس کنید. سپس هر دو را به قابلمه منتقل کنید و بگذارید کاملا بپزند. یک ساعت بعد از شروع پخت، پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس سیر و پوره گوجه فرنگی را به این مخلوط اضافه کنید.
وقتی بوی سیر به خوبی در محیط پخش شد، تکه های کوچک سیب زمینی و هویج را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن سیب زمینی و هویج، مخلوط برنج و عدس پخته شده را به آنها اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و دو یا سه لیوان آب جوش اضافه کنید.
مواد را به خوبی در سوپ مخلوط کنید و صبر کنید تا همه مواد کاملا پخته و مخلوط شوند. می توانید این سوپ را با همزن برقی پوره کنید. در آخر آبلیمو به آش اضافه می کنیم و سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه تزیین می کنیم.
طرز تهیه سوپ عدس هندی
برای تهیه سوپ دال عدس هندی، از برنج و آب مرغ آب پز شده استفاده کنید. در هند از ادویه های رایج مانند هل، زیره، کاری ماسالا، فلفل قرمز، زردچوبه و دانه های خردل برای ایجاد طعم خوب در سوپ عدس استفاده می شود. این سوپ را معمولاً پس از پخت به صورت پوره ای صاف و یکدست سرو می کنند.
طرز تهیه سوپ عدس لبنانی
یکی از ویژگی های بارز سوپ عدس لبنانی استفاده از روغن زیتون است که آن را از سایر سوپ ها متمایز می کند. برای تهیه این سوپ ابتدا باید پایه سوپ برنج و عدس نیم پز را تهیه کنید. سپس برای ایجاد طعمی لذیذ و خاص، باید ادویه هایی مانند سیر تازه، تخم گشنیز، پودر زیره، زردچوبه، سماق و گشنیز تازه را به مخلوط اضافه کنید.