آشپزی

فوت و فن سوپ سیب زمینی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوپ سیب زمینیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سوپ سیب زمینی

هنر سوپ سیب زمینی راز سوپ سیب زمینی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

هنر سوپ سیب زمینی و راز سوپ سیب زمینی خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سوپ به عنوان یک پیش غذای گرم یک انتخاب آسان و پرطرفدار در سراسر جهان است و طرفداران زیادی دارد. تقریباً در هر فرهنگی، نمونه های خاصی از سوپ را می توان یافت. به عنوان مثال در ایرلند سوپ سیب زمینی جایگاه ویژه ای دارد و اغلب با میگوی خرد شده سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ سیب زمینی

2 عدد سیب زمینی

1 هویج

شیر 2 لیوان

نصف فنجان جعفری

جو جو 1 پیمانه

4 فنجان آب مرغ

1 عدد پیاز

آرد 2 قاشق غذاخوری

50 گرم کره

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

برای شروع پختن سوپ ابتدا یک قابلمه مناسب درب دار را روی آتش گرم کنید و 50 گرم کره و 2 قاشق غذاخوری آرد را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس پیاز خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

در مرحله بعد ۲ عدد سیب زمینی و یک عدد هویج خلال شده را آماده کرده و بعد از تفت دادن پیاز، این مواد را به همراه ۱ پیمانه جو، نمک و فلفل به میزان دلخواه به قابلمه اضافه کنید و در آخر ۴ پیمانه آب مرغ را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و بگذارید مواد به مدت 1 ساعت بپزند.

یک ساعت بعد درب قابلمه را کنار بگذارید و با همزن دستی مواد داخل قابلمه (سیب زمینی، هویج، جو) را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. در این مرحله 2 پیمانه شیر و نصف فنجان جعفری خرد شده را اضافه کنید و درب آن را برگردانید و 30 دقیقه دیگر سوپ را بپزید.

بعد از 30 دقیقه جوشیدن، سوپ سیب زمینی آماده است. سوپ را در ظرف سرو بریزید. امیدوارم از این دستور پخت و طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

هنر سوپ سیب زمینی

همچنین می توانید به جای کره از روغن استفاده کنید.

سوپی که درست می کنید بسیار پرکاربرد است و به شما این امکان را می دهد که هر سبزی که دوست دارید با توجه به ذائقه شخصی خود اضافه کنید.

توصیه می شود از همزن استفاده کنید تا مواد سوپ کاملا مخلوط و یکدست شوند.

برای بدست آوردن طعمی منحصر به فرد و مطبوع، استفاده از جعفری تازه و آب مرغ تازه توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا