آشپزی

فوت و فن سوپ شلغم در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوپ شلغمو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سوپ شلغم

هنر و تکنیک آش شلغم راز سوپ شلغم خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آش شلغم که در ایران به عنوان یک غذای خوشمزه و فوق العاده شناخته می شود، عمدتاً در فصل زمستان تهیه می شود و به تقویت بدن کمک می کند. این سوپ علاوه بر طعم بی نظیری که دارد برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی نیز موثر است.

مواد لازم برای پخت آش شلغم

شلغم بزرگ 1 عدد

3 عدد پیاز

سیر 2 حبه

4-5 هویج

3 قاشق غذاخوری برنج سفید یا قهوه ای

سبزیجات برای سوپ و برگ آویشن 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

2 بسته کوچک آب مرغ یا گوشت گاو

طرز تهیه سوپ شلغم

ابتدا شلغم را پوست گرفته و ریز خرد کنید سپس در قابلمه سوپ خوری با مقدار کافی روغن سرخ کنید. سپس پیاز و سیر و هویج را پوست گرفته و خرد کرده و همراه با شلغم با کمی روغن و برگ آویشن به قابلمه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس دو مکعب عصاره را در 500 میلی لیتر آب گرم حل کرده و به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.

در مرحله آخر تمام سبزی ها را به همراه برنج قهوه ای و سفید و نمک و فلفل به محتویات قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه با حرارت متوسط ​​بپزند. بعد از اتمام پخت می توانید سوپ را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و یکدست شود. برای سرو از پیاز داغ به عنوان چاشنی استفاده کنید و با نان تازه سرو کنید.

مواد لازم برای پخت آش شلغم با مرغ

شلغم متوسط ​​3 عدد

سینه مرغ 1 عدد

1 عدد پیاز متوسط

1 عدد سیب زمینی رنده شده

1 هویج

عدس 1 پیمانه

برنج نصف پیمانه

پوره گوجه فرنگی به میزان لازم

گشنیز و جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

آب لیموی تازه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ

شلغم، مرغ، سیب زمینی و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آن را با حدود 2 لیتر آب بپوشانید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب بجوشد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 30 دقیقه بجوشد.

عدس های خیس شده را آبکشی کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید. برنج را که از قبل خیس کرده اید در دست خود فشار دهید تا به قطعات کوچکتر تقسیم شود، این به برنج کمک می کند تا سریعتر پخته شود و بافتی ثابت در سوپ ایجاد شود. بعد از کشیدن آب برنج، آن را به قابلمه اضافه کنید و از این مرحله به بعد آش را مدام هم بزنید تا مواد سنگین تری مانند برنج و عدس ته نگیرد. سپس برنج و عدس را 30 دقیقه دیگر بپزید.

پس از نرم شدن شلغم آن را از سوپ خارج کرده و له کرده و داخل سوپ برگردانید. قبل از برش مرغ را بردارید تا کمی خنک شود.

پوره گوجه فرنگی را با کمی آب گرم مخلوط کنید تا کمی رقیق شود، پس از رقیق شدن آن را به سوپ اضافه کنید و مرغ رنده شده را به آن اضافه کنید.

وقتی سوپ کاملا پخت، 15 دقیقه قبل از سرو، جعفری و گشنیز خرد شده و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. سوپ را چند بار در غذاساز بپاشید تا بافت خامه ای و غلیظی حاصل شود. سپس سوپ شلغم را با آب لیموی تازه و کروتون های مورد علاقه خود به صورت گرم سرو کنید.

هنر سوپ شلغم

فراموش نکنید که شلغم گزینه بسیار مناسبی برای تسریع روند بهبودی و زمان بهبودی پس از سرماخوردگی است. این محصول غذایی را می توان به سادگی در آب جوشانده و برای پختن سوپ یا خورش استفاده کرد.

هنگام پختن سوپ شلغم می توانید از مواد افزودنی مختلفی استفاده کنید. برای مثال استفاده از قارچ، کرفس، نخود فرنگی یا ذرت می تواند انتخاب های خوبی باشد. مواد مورد استفاده در سوپ را بر اساس ذائقه شخصی خانواده خود انتخاب کنید. در صورت تمایل می توانید به جای برنج از جو در سوپ خود استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا