آشپزی

فوت و فن سوپ شیر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوپ شیرو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

علم سوپ شیر

علم و فناوری سوپ شیر و راز خوشمزه سوپ شیر رستورانی چیست؟ سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار سوپ شیر و قارچ است که به عنوان یک انتخاب خوب برای افطار پیشنهاد می شود و طعم و خواص خاصی دارد. به خصوص بچه ها این سوپ را دوست دارند. این سوپ علاوه بر اینکه به عنوان یک پیش غذای مغذی شناخته می شود، انرژی لازم برای لطافت را فراهم می کند.

دو نوع سوپ پرطرفدار در ماه رمضان، مخصوصاً برای افطار، سوپ شیر و سوپ جو است. سوپ شیر به دلیل داشتن خواص فراوان علاوه بر طعم لذیذ، بهترین انتخاب برای افطار است. از طرفی سوپ جو با طعم مطبوعی که دارد یکی از گزینه های پرطرفدار برای افطار است و یک منبع غذایی مقوی محسوب می شود.

سوپ شیر از ترکیب شیر، شکر و ادویه های مختلف تهیه می شود. این سوپ منبع عالی کلسیم، پروتئین و ویتامین های مورد نیاز بدن مانند ویتامین A و D است. مصرف سوپ شیر می تواند به تقویت استخوان ها، بهبود سلامت قلب و عروق و حفظ سلامت پوست کمک کند. همچنین مصرف سوپ شیر می تواند باعث ایجاد احساس سیری و تامین انرژی مورد نیاز برای فعالیت های روزانه شود. با نکاتی در مورد پخت سوپ شیر همراه باشید

مواد لازم برای سوپ شیر

1 لیتر شیر

2 عدد هویج

100 گرم جعفری

200 گرم بلغور جو دوسر

1 عدد پیاز

1/2 سینه مرغ

100 گرم ذرت آب پز

3 قاشق غذاخوری آرد

100 گرم قارچ

10 گرم کره

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

آموزش پخت سوپ شیر

برای پخت سینه مرغ می توانید روش زیر را امتحان کنید: ابتدا سینه مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و حدود 1 لیتر آب به آن اضافه کنید تا بجوشد. همچنین می توانید ادویه های مورد علاقه خود مانند پیاز خرد شده، هویج خرد شده، سیر و سایر ادویه ها را اضافه کنید تا بوی مرغ کمتر شود و طعم خوبی به سوپ بدهد.

مرغ را بپزید تا پخته شود. زمان پخت مرغ بسته به اندازه و ضخامت سینه مرغ می تواند متفاوت باشد، اما معمولاً حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشد.

پس از پخته شدن مرغ، آن را از ظرف اصلی خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید تا خنک شود. در این مرحله سینه مرغ را به قطعات کوچکتر برش دهید.

بعد از اینکه آب را از پخت مرغ جدا کردید، آن را در ظرفی جداگانه جمع کنید و آب را صاف کنید تا ذرات بزرگتر مانند پیاز و هویج از بین برود.

اکنون می توانید از آب جوشیده و صاف شده به عنوان پایه سوپ استفاده کنید و برای تکمیل سوپ به مراحل بعدی بروید.

قبل از شروع پختن سوپ، قارچ ها را با آب بشویید تا آلودگی ها و کثیفی های احتمالی روی آن ها پاک شود.

قارچ ها را پس از برش حلقه ای نازک در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. این مرحله به قارچ ها طعم و تازگی بیشتری می دهد.

قارچ ها را بعد از سرخ شدن کنار گذاشته و آماده تهیه سوپ می کنیم.

برای شروع یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و حدود 1.5 لیتر آب در آن بریزید.

سپس قابلمه را روی آتش بگذارید و آب را بجوشانید.

قبل از اینکه آب به جوش بیاید، جوهای رول شده را خیس کنید. برای این کار، جو دو سر حلقه شده را در آب مرطوب قرار دهید و اجازه دهید آب را به خوبی جذب کند.

وقتی آب جوش آمد، جو خیس شده را به قابلمه آب در حال جوش اضافه کنید.

سپس اجازه دهید جو در آب جوش بپزد. زمان لازم برای پختن بلغور جو دوسر بسته به نوع بلغور جو دوسر و میزان نرمی آن می تواند متفاوت باشد. پختن جو معمولاً 20 تا 30 دقیقه طول می کشد.

وقتی یک قابلمه یا ماهیتابه را روی اجاق گذاشتید، آن را گرم کنید.

بعد از داغ شدن تابه، کره را داخل آن بریزید و بگذارید آب شود و مایع شود.

سپس آرد را الک کرده و داخل کره ذوب شده در تابه بریزید. الک کردن آرد یعنی اضافه کردن آرد به کره گرم شده در حین هم زدن.

اجازه دهید آرد در کره سرخ شود و بوی خامی آرد را حس کنید. این مرحله به آرد طعم و رنگ کمی طلایی می دهد.

بعد از مدتی که آرد سرخ شد، آن را در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. سپس ماهیتابه را دوباره روی اجاق قرار دهید و مواد را تفت دهید تا ادویه ها و طعم های مختلف در حین پخت بپزند و مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعد شیری را که قبلا در آشپزخانه قرار داده اید و به دمای محیط رسیده است را در تابه یا قابلمه اضافه کنید.

با قاشق یا لیسک مواد را داخل تابه هم بزنید تا به جوش بیاید.

سپس هویج، مرغ، قارچ و سبزیجات را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

آب مرغی را که در مرحله قبل کنار گذاشتید به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

در این مرحله حرارت را کم کنید تا سوپ نجوشد و سپس ذرت پخته شده را به سوپ اضافه کنید و همه چیز را هم بزنید.

به مدت 10-15 دقیقه به جوشیدن سوپ ادامه دهید، سبزیجات را بپزید تا طعم سوپ به خوبی با هم ترکیب شود.

در آخر به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کرده و چند دقیقه دیگر سوپ را بپزید و سرو کنید.

راز خوشمزه سوپ شیر

در این صورت قارچ، ذرت و سبزیجات را به سوپ اضافه کنید و همزمان با پختن آش، مواد را حدود 15 دقیقه در قابلمه قرار دهید تا نرم شوند و برای طعم دادن به سوپ سرو شوند.

اگر می خواهید آب لیمو را به سوپ اضافه کنید، هنگام سرو آن را به ظرف سوپ اضافه کنید تا شیر رقیق نشود.

اگر جعفری خام دوست ندارید می توانید به همراه شیر مقداری جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید. در این صورت جعفری نیز پخته می شود و عطر بی نظیر خود را به سوپ می دهد.

اگر بعد از اضافه کردن شیر سوپ رقیق شد، می توانید دو قاشق غذاخوری آرد برنج اضافه کنید تا غلیظ شود.

راز سوپ شیر خوشمزه سوپ ساناز مینایی طرز تهیه سوپ شیر ساده سوپ شیر بدون قارچ سوپ شیر و خامه با قارچ سوپ شیر 15 نفره ابوالفضل جعفری سوپ شیر طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی

برای تهیه این سوپ می توانید از جو دوسر شل یا معمولی استفاده کنید. اگر از جو معمولی استفاده می کنید، باید آن را حداقل 2 ساعت قبل خیس کنید.

می توانید مقدار هویج و ذرت را به سلیقه خود تغییر دهید و به دلخواه به سوپ اضافه کنید.

اگر نصف فلفل را ریز خرد یا رنده کنید و به سوپ شیر اضافه کنید طعم و عطر بی نظیری به سوپ می دهد.

پارچ سوپ شیر

برای جلوگیری از کشک شدن شیر، آن را قبل از افزودن به سوپ بجوشانید. اگر می خواهید آب لیمو را به سوپ اضافه کنید، هنگام سرو به سوپ اضافه کنید تا شیر بریده نشود.

برای تهیه این سوپ بهتر است به جای شیر پاستوریزه از شیر محلی استفاده شود زیرا شیر محلی طعم بهتری دارد.

افزودن جعفری خرد شده به سوپ می تواند طعم بی نظیری به آن بدهد. می توانید در حین پخت مقداری جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.

اگر جو ندارید می توانید از جو پوست کنده استفاده کنید اما حتما قبل از استفاده آن را خیس کنید.

می توانید مقدار هویج و قارچ را به سلیقه خود تنظیم کنید.

اگر آب مرغ ندارید، می توانید از آب مرغ استفاده کنید، اما آب مرغ طعم بهتری به سوپ می دهد. آب مرغی که برای تهیه سوپ استفاده می کنید باید بدون زردچوبه باشد زیرا روی رنگ نهایی سوپ تاثیر می گذارد.

اگر سوپ خیلی غلیظ است، می توانید با اضافه کردن شیر یا آب مرغ، آن را رقیق کنید. همچنین پس از افزودن خامه، سوپ نباید بجوشد تا روی خامه تاثیری نداشته باشد.

برای سرو سوپ می توانید روی آن را با جعفری تازه تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا