فوت و فن سوپ هویج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوپ هویجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر سوپ هویج
هنر سوپ هویج و راز خوشمزه سوپ هویج خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
هویج به عنوان منبع غنی ویتامین A شناخته شده و کالری نسبتا کمی دارد. هویج هنگام پخته شدن، کاروتنوئیدهای خود را آزاد می کند که به بهبود جذب ویتامین A کمک می کند. سوپ هویج که کالری کمی دارد و مغذی است، ارزش امتحان کردن را دارد.
مواد لازم برای تهیه سوپ هویج
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک سر پیاز زرد، ریز خرد شده
حبه سیر، خرد شده
2.5 سانتی متر زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
900 گرم هویج تازه، پوست کنده و خرد شده
برگ آویشن تازه
سه چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 فنجان آب هویج طبیعی (یا آب سیب یا پرتقال)
یک سوم فنجان ماست کم چرب ساده
2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده، برای چاشنی
دو قاشق غذاخوری تخمه آفتابگردان برای چاشنی (اختیاری)
طرز تهیه سوپ هویج
کمی روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود که معمولاً 6 تا 8 دقیقه طول می کشد. سپس سیر و زنجبیل خرد شده را به آن اضافه کنید و یک دقیقه یا تا زمانی که معطر شود تفت دهید. هویج، آویشن و کمی نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و به اندازه ای آب بریزید که روی سبزیجات را بپوشاند و سوپ را بجوشانید. سپس درب تابه را گذاشته و حرارت را کم کرده و اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه بجوشد تا همه سبزیجات کاملا نرم شوند. پس از خنک شدن کافی آویشن را بردارید و محتویات تابه را در مخلوط کن بریزید و حدود سه دقیقه آن را پوره کنید تا یکدست شود. آب میوه تازه را به آن اضافه کنید و سوپ را روی حرارت ملایم گرم کنید. قبل از سرو، طعم سوپ را با نمک و فلفل تنظیم کنید و روغن زیتون باقی مانده را به آن اضافه کنید. سپس سوپ را در کاسه ها ریخته و با ماست، گشنیز خرد شده و تخمه آفتابگردان تزیین کرده و داغ سرو کنید.
هنر سوپ هویج
با استفاده از زودپز در تمام مراحل پخت می توانید در کمتر از یک ساعت یک سوپ خوشمزه آماده داشته باشید.
افزودن زرشک را می توان با توجه به ذائقه فردی انجام داد.
برای تنوع در دستور غذا می توانید از نخود یا ذرت استفاده کنید.
انتخاب نوع مرغ، سینه یا پهلو به عهده شماست.
در این روش پخت سوپ کاملا با آب مرغ پخته می شود.