آشپزی

فوت و فن شیرینی دادلی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیرینی دادلیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

شیرینی آرت دادلی

شیرینی و هنر دادلی راز ذوق دادلی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آب نبات دادلی به عنوان نمونه ای از شیرینی های پرطرفدار مرتبط با عید نوروز معروف است، اما امروزه در هر زمان از سال در قنادی ها موجود است. این شیرینی که ریشه در تبریز دارد کم کم در سراسر ایران شناخته و محبوب شد. نام این شیرینی که از کلمه ترکی به معنای «خوشمزه» گرفته شده است، گاهی به «دوزلی» نیز معروف است که معنایی مربوط به کیفیت دلپذیر و مطبوع آن دارد.

شیرینی دادلی نسبت به سایر کوکی ها راحت تر درست می شود و نیازی به تابه یا فر ندارد. این شیرینی که به عنوان یکی از معروف ترین شیرینی های نوروزی تبریز شناخته می شود را می توان به راحتی و بدون زحمت در منزل تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دادلی

1 پیمانه آرد شیرینی پزی

⅓ فنجان آرد نخودچی

⅓ فنجان پودر قند

1 عدد زرده تخم مرغ

50 گرم کره

½ فنجان کره جامد

1 پیمانه وانیل

شکلات ذوب شده به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه دادلی شیرین

کره جامد و کره و پودر قند را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا نرم و کرم رنگ شود. در مرحله بعد زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و سه دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

سپس همزن را کنار بگذارید و آرد نخودچی و آرد کیک الک شده را به مخلوط اضافه کنید و با همزن آرام مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. هنگام مخلوط کردن خمیر کیک دادلی، مراقب باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید تا روغن نریزد و خراب نشود.

خمیر را به قطعات کوچک به اندازه گردو تقسیم کرده و آب کنید. برخی از قسمت ها را با ابزار گرد گود سوراخ کنید و بقیه را به همان شکل نگه دارید.

برای تهیه کلوچه دادلی به یک تابه باکیفیت و بدون فر نیاز دارید. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، با استفاده از سمپاش، کمی روغن اضافه کنید و کیک ها را در تابه بچینید و بگذارید حدود 15-20 دقیقه یک طرف آن بپزد. بعد از سرد شدن نوبت به تزیین کیک ها می رسد.

هر کیک دادلی را با دو تکه خمیر درست کنید و به دلخواه با ژله بریلو یا مربای بریلو فاصله بین دو تکه را پر کنید. برای تزیین از شکلات و پودر پسته آب شده استفاده کنید و یک طرف کوکی را به شکلات آغشته کنید تا یک کوکی دو رنگ درست کنید.

شیرینی آرت دادلی

برای پخت کیک بهتر است به جای روغن حیوانی از روغن نباتی استفاده شود.

استفاده از کره مایع در تهیه شیرینی توصیه نمی شود.

اگر از یک تابه معمولی استفاده می کنید، مهم است که یک ظرف آبکش را روی آن قرار دهید.

برای اطمینان از تردی و تازگی شیرینی دادلی، توصیه می شود از روغن شیرینی پزی تصفیه شده مخصوص استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا