فوت و فن شیرینی نان چای در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیرینی نان چایو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پخت نان چای
هنر نان، چای و شیرینی راز طعم نان چای خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نان چای یکی از شیرینی های پرطرفدار در ایران است که در ایام نوروز بیشتر به عنوان میان وعده بین وعده های غذایی مصرف می شود. این شیرینی خوشمزه را می توان به عنوان یک صبحانه دلپذیر در تمام طول سال میل کرد.
این روش شیرینی پزی به شما کمک می کند نان چای قزوینی را برای چهار نفر درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک چای
225 گرم آرد
پودر قند 60 گرم
کنجد کافیه
زرده تخم مرغ 1 عدد
پنجاه 80 گرم کره قنادی
پودر هل 1/4 قاشق غذاخوری
1 زرده برای دستمال
بکینگ پودر ¼ قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری ماست پرچرب
1 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده
ماست برای یک دستمال 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک نان چای
برای تهیه رول های چای قزوینی ابتدا در ظرفی روغن بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا رنگ مایه روشن شود و حجم آن زیاد شود. این باعث می شود مخلوط خامه ای و حجیم شود.
سپس زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و هل به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. بیکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
آرد را کم کم الک کنید و به مخلوط اضافه کنید و وقتی خمیر را ورز دادید دستتان را خیس کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
قبل از شروع پخت، فر را گرم کنید. زرده تخم مرغ و زعفران پخته شده را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید.
خمیر را بین دو لایه پلاستیک قرار داده و با وردنه به ضخامت حدود نیم سانتی متر باز کنید. شیرینی ها را با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید و در سینی فریزر بچینید.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کیک ها را روی آن قرار دهید و مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را روی آن بمالید و روی کیک ها را کنجد بپاشید. سینی را به مدت 15 دقیقه در فر 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
وقتی شیرینی ها طلایی شدند، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. کیک های چای هم اکنون آماده است تا در ظرف های مورد نظرتان بچینید و نوش جان کنید. برای پخت بدون فر نیز می توانید از تابه دو طرفه استفاده کنید و کیک ها را در آن بپزید.
هنر پخت نان چای
با پیروی از این روش می توانید تقریباً 80 کوکی درست کنید.
برای تازه و طولانیتر ماندن شیرینیها، آنها را در ظرفی با درب محکم و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
اگر از فر برقی یا توستر برای پخت کیک استفاده می کنید، حتما دمای آن را زیر 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
هنگام استفاده از ماست در دستور دسر، دقت کنید که غلیظ و شیرین باشد زیرا ماست ترش و آبدار برای این دسر مناسب نیست.
خمیر شیرینی را باید به گونه ای آماده کرد که هنگام شکل دادن به گلوله ها، ترک یا شکافی ایجاد نشود.