آشپزی

فوت و فن قیمه بوشهری در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن قیمه بوشهریو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و صنایع دستی قیمه بوشهری

کوفته قلقلی بوشهری و راز طعم قیمه بوشهری خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

قیمه بوشهری یکی از انواع خورش های ایرانی است که در بین بوشهری ها از شهرت خاصی برخوردار است. این خورش با قیمه های معمول در سایر نقاط ایران متفاوت است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

گوشت خرد شده: در قیمه بوشهری، گوشت گوسفند یا گاو را پس از پختن خرد می کنند. این کار باعث قوام و سفت شدن خورش می شود.

استفاده از لپه: در قیچی بوشهری به جای نخود از لپه استفاده می شود. لپه را پس از جوشیدن له کرده و به خورش اضافه می کنند.

سیب زمینی: یکی از مواد اصلی قیمه بوشهری، سیب زمینی آب پز است. سیب زمینی طعم خاص و دلچسبی به این خورش می دهد.

ادویه جات ترشی جات: ادویه هایی که در قیمه بوشهری استفاده می شود با سایر قیچی های معمولی کمی متفاوت است. در این خورش از ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر لیمو عمانی و گلاب استفاده می شود.

شکر پیلو: قیمه بوشهری به طور سنتی با شکر پیلو سرو می شود. شکر پلو پلویی است که با شکر و زعفران پخته می شود.

مواد لازم برای تهیه قیمه بوشهری

گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم

لپه: 200 گرم

سیب زمینی: 2 عدد

پیاز: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

کبوتر: 1/2 فنجان

آب گوشت: ۲ پیمانه

روغن مایع: به میزان لازم

ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر لیمو عمانی، نمک به میزان لازم

طرز تهیه قیمه بوشهری

گوشت را با کمی آب و پیاز بجوشانید تا پخته شود.

لپه را خیس کنید و سپس بپزید.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بجوشانید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

پوره گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.

گوشت پخته شده را له کنید و به پیاز داغ شده اضافه کنید.

لپه و سیب زمینی پخته شده را له کنید و به مواد اضافه کنید.

ادویه و نمک را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

آب گوشت را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خورش یکدست شود.

در پایان پخت، گلاب را به خورش اضافه کنید و بگذارید کمی بیشتر بجوشد.

قیمه بوشهری را با پودینگ برنج سرو کنید.

هنر و صنایع دستی قیمه بوشهری

برای تهیه قیمه بوشهری می توانید از مرغ هم استفاده کنید.

اگر لپه ها را خوب بجوشانید و له کنید، قیمه بوشهری شما بیشتر به دردتان می خورد.

می توانید به جای گلاب از زعفران آب پز نیز استفاده کنید.

قیمه بوشهری را می توانید با نان یا با پاستا سرو کنید.

امیدوارم از این توضیحات لذت برده باشید. اگر سوال دیگری دارید در خدمت هستم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا