آشپزی

فوت و فن میگو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن میگوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر میگو

میگو و هنر راز میگوی خوشمزه و نکات پخت میگوی جنوبی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

میگو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و جیوه کم است. علاوه بر این، میگو نیز مانند سایر غذاهای دریایی حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم، ید و پروتئین است، اما انرژی حاصل از مصرف میگو به مقدار کمی اندازه گیری می شود.

میگو به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای دریایی در ایالات متحده و در سراسر جهان شناخته شده است. این موجود دریایی دارای آنتی اکسیدان هایی است که به سلامت بدن کمک می کند و می تواند از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کند. مطالعات نشان می دهد که آستاگزانتین، یک آنتی اکسیدان موجود در میگو، می تواند از پیری پوست جلوگیری کند و به کاهش آسیب های ناشی از نور خورشید کمک کند.

سلنیوم نیز یکی از فواید مهم مصرف میگو است. تحقیقات نشان می دهد که سلنیوم می تواند از برخی انواع سرطان پیشگیری کند. همچنین، میگو منبع عالی ید است که برای بهبود عملکرد تیروئید و حفظ سلامت مغز ضروری است.

همچنین می توانید چندین نوع میگو را در آکواریوم خود پرورش دهید. برخی از این گونه ها به عنوان گیاهان زینتی و برخی دیگر به عنوان کنترل کننده جلبک ها و تصفیه کننده آب بسیار مفید هستند.

لذیذ میگو

استفاده از سس های سیر و سالسا به عنوان چاشنی با میگو بهترین کار را دارد.

برای کاهش بوی میگو می توانید قبل از سرخ شدن 1 تا 3 دقیقه در آب و نمک بجوشانید و بعد از خشک شدن میگو را با حداکثر دما مدتی تفت دهید.

هنگام سرخ کردن میگو از روغن های طعم دار مانند روغن کنجد یا روغن زیتون استفاده کنید.

بعد از پختن میگوها، اضافه کردن کمی آب لیمو یا آب پرتقال بهترین طعم را به آنها می دهد.

استفاده از پودر سوخاری می تواند طعم و ظاهر میگو را جذاب تر کند.

اگر بگویید بیش از حد گرم شده است، بافت آن سفت می شود.

سرخ کردن میگو در روغن نیز طعم آنها را تا حد زیادی بهبود می بخشد.

گیاهانی مانند جعفری می توانند طعم میگو را تغییر دهند و به طعم آنها بیفزایند.

نکات طلایی هنگام خرید میگو

پوست میگو حالت سالم، سفت، محکم و شفاف خود را حفظ می کند.

پوست سخت میگو به گوشت آن چسبیده است.

گوشت میگوی سالم بافت سفت و پایداری دارد و لیز نمی خورد.

وجود لکه بر روی پوست و گوشت میگو نشان دهنده کهولت سن آن است.

رنگ پاهای میگو نباید سیاه باشد.

پوست میگوهای پرورشی در مناطق مختلف ممکن است رنگ های متفاوتی داشته باشد. به عنوان مثال، میگو سبز زیتونی و میگوی خلیج فارس به رنگ صورتی روشن هستند. اگر رنگ پوست میگو کدر شود، ممکن است نشان دهنده پیری آن باشد. با این حال، رنگ پوست میگو بسته به گونه و نسل آنها متفاوت است.

وجود بوی نامطبوع شیمیایی نشانه فساد میگو است.

اگر سر و پوست میگو از گوشت جدا شده و به هم نچسبند، ممکن است نشانه فساد میگو باشد.

بهترین راه برای تمیز کردن میگو

اگر تصمیم به پختن میگوی منجمد دارید، ابتدا میگوها را در ظرفی قرار دهید و نمک بپاشید، سپس بگذارید حدود یک یا دو ساعت در آب نمک بمانند. اما اگر میگوی تازه خریداری کرده اید، نیازی به خیس کردن آنها نیست.

بعد از دو ساعت میگوها را یکی یکی بیرون بیاورید و سرشان را بردارید. برای این کار با انگشت شست و سبابه سر میگو را بگیرید و با دست دیگر بدن میگو را محکم بگیرید. سپس سر را بچرخانید تا جدا شود.

مرحله بعدی جدا کردن پاها است. برای این کار پاهای میگو را محکم گرفته و با یک حرکت به سمت دم بکشید تا از هم جدا شوند. اگر همه پاها با هم جدا نشدند، می توانید آنها را یکی یکی در بیاورید.

برای جدا کردن پوست میگو، پوسته را با نوک چاقو در جایی که سر یا پاهای میگو جدا شده است، شکافته و با انگشت شست گوشت را از پوسته جدا کنید. در صورت لزوم، از چاقو برای جدا کردن پوسته استفاده کنید تا پوسته کاملا جدا شود.

مرحله بعدی جدا کردن دم از میگو است. اگر می‌خواهید میگو را سرخ کنید یا بپزید، بهتر است آن‌ها را از دم بگیرید تا موقع خوردن جدا شوند. اما در صورت تمایل می توانید با چاقوی تیز دم میگو را هم بردارید.

یک رگ تیره در امتداد پشت میگو وجود دارد که در واقع روده میگو است. اگر این روده را خارج نکنید، ممکن است طعم میگو ناخوشایند باشد. برای جدا کردن آن، ابتدا پشت میگو را باز کنید تا به روده تیره برسید، سپس با نوک چاقو، چنگال یا خلال دندان آن را از پشت میگو جدا کنید. حتما داخل میگوها را با کشیدن به سمت دم میگو جدا کنید تا کاملا جدا شوند.

اکنون میگوهای تمیز شده شما آماده طبخ هستند.

نحوه نگهداری میگو

نحوه نگهداری میگو در یخچال بین 32 تا 38 درجه فارنهایت به مدت 24 ساعت می باشد. به یاد داشته باشید که میگو را در یک ظرف درب دار نگهداری کنید.

میگوی خام باید ظرف 48 ساعت پس از خرید مصرف شود. میگوی پخته شده را می توان به مدت 5 تا 7 روز در یخچال نگهداری کرد.

میگوهای منجمد معمولاً ۵ تا ۶ ماه در فریزر سالم می مانند.

پس از تمیز کردن میگوهای خام، باید فورا آنها را بپزید. میگوهایی که منجمد می شوند بهتر است قبل از تمیز کردن در آب نمک قرار داده شوند.

راز طعم دادن به میگو

برای بهبود طعم میگو می توانید از مواد مختلفی استفاده کنید. برای تنوع بخشیدن به طعم میگو می توانید از موادی مانند پیاز، سیر، زعفران، جعفری، ریحان و ادویه ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید از ادویه‌های مورد علاقه‌تان برای به دست آوردن نتایج خوب استفاده کنید.

یک راه عملی برای افزودن طعم لذیذ به میگو، استفاده از سیر خرد شده است. این محصول بوی نامطبوع میگو را جذب می کند و برای تهیه خاویار میگو نیز استفاده می شود.

همچنین افزودن آب لیموی تازه می تواند بسیار موثر باشد و میگو را با طعم و عطر خوب تزئین کند.

گزینه دیگر اضافه کردن پیاز رنده شده به میگو است.

استفاده از جعفری و ریحان به همراه سیر و پیاز این قابلیت را دارد که طعم میگو را بیشتر کرده و آنها را بسیار خوش طعم کند.

همچنین می توانید از ادویه هایی مانند فلفل سیاه و پودر گشنیز برای افزایش طعم میگو استفاده کنید.

استفاده از زعفران به عنوان طعم دهنده رایج در تهیه غذاهای آبزی می تواند طعم میگو را بهبود بخشد. بنابراین می توانید هنگام تهیه میگو از زعفران نیز استفاده کنید.

برای بهترین نتیجه هنگام اضافه کردن طعم قبل از پختن میگو، این مواد را حداقل 3 ساعت قبل از پخت به میگو اضافه کنید. همچنین در مرحله پخت میگو باید از مواد جدا شده و به دلخواه پخته شود.

می‌توانید در حین پختن میگو از ادویه‌ها و سس‌های مختلف استفاده کنید تا طعم میگو را به روشی جدید تقویت کنید.

راز گرفتن بوی میگو

علاوه بر روش های طعم دادن به میگو، می توانید از روش معمول و توصیه شده جذب بوی میگو استفاده کنید. این روش شامل قرار دادن میگو در آب جوش و سرکه است. به همین ترتیب میگوها را می توان در آب جوش با آبلیمو، پیاز، سیر و برگ بو جوشانده و پس از جوش کوتاهی در آب غوطه ور شده و به سرعت خارج می شود. در اینجا لازم به ذکر است که اگرچه بافت میگو بسیار نرم است اما در هنگام پخت سفت می شود. بنابراین زمان پخت میگو را به دو دقیقه تا حداکثر دو دقیقه محدود کنید. پس از تخلیه میگو از آب در حال جوش، زمانی که رنگ آنها تغییر کرد، باید آنها را به سرعت جدا کنید. بعد از این مرحله جوشیدن، می توانید میگو را هر طور که دوست دارید بپزید.

مواد لازم برای پخت میگو پف کرده

میگو 1 کیلوگرم میگو

عصاره ماست 2 قاشق غذاخوری

2/3 فنجان آرد

1 عدد تخم مرغ

زعفران آب پز 1/2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

آموزش پخت میگوی پف کرده

بعد از گذشت حدود 3 ساعت از طعم دادن به میگو همانطور که در بالا توضیح داده شد، مرحله بعدی تهیه سس پف کرده میگو است. ابتدا باید مواد سس را آماده کنید. آرد، نمک، تخم مرغ، زعفران، ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. غلظت سس را با ترکیب مناسب ماست و آرد تنظیم کنید.

حالا میگوها را از مخلوط چاشنی خارج کرده و داخل سس آماده شده بریزید. سپس حدود نیم ساعت به میگوها زمان دهید تا طعم سس را گرفته و آماده سرخ شدن شوند.

سپس تابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که میگو را کاملا بپوشاند.

سپس حرارت را کم کنید و به آرامی میگو را داخل روغن داغ بریزید. با حوصله و حوصله آنها را سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شده و شکل زیبایی پیدا کند.

این میگوهای خوشمزه را می توانید با برنج، نان یا سبزی پلو سرو کنید و از یک غذای خوش طعم و لذیذ لذت ببرید. همچنین، بنوشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا