آشپزی

فوت و فن میگو کبابی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن میگو کبابیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر میگو کبابی

هنر و تکنیک میگو کبابی راز میگوی کبابی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کل کالری یک دسته کباب میگو 1635 کیلو کالری است و اگر این غذا بین سه نفر تقسیم شود، هر نفر به طور متوسط ​​545 کیلو کالری دریافت می کند. با کاهش میزان روغن مصرفی در پخت این غذا می توانید میزان کالری دریافتی را کاهش دهید. لازم به ذکر است که هر قاشق غذاخوری روغن نباتی به عنوان مثال روغن زیتون حدود 90 کیلو کالری انرژی دارد.

می توانید برنج آب پز را به عنوان پیش غذا برای میگو کبابی انتخاب کنید. همچنین سیب زمینی پخته نیز گزینه دیگری است که با این غذا ست می شود.

آب انگور قرمز به عنوان یک نوشیدنی توصیه می شود که به خوبی (از نظر طعم) با میگو کبابی می شود. این نوشیدنی که از ترکیب آب و عصاره انگور قرمز بدون شکر اضافه شده است، یک انتخاب سالم برای لذت بردن با غذا است.

مواد لازم برای پخت میگو کبابی

میگو 600 گرم

سیر 4 حبه

50 گرم کره

جعفری 50 گرم

2 عدد لیمو ترش

زعفران دم کرده به ضخامت ۲ قاشق غذاخوری

½ فنجان روغن زیتون

نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز پخت میگو کبابی

برای تهیه یک میگوی شیک و مهمانی، اولین قدم این است که میگوها را تمیز کرده و رگ های سیاه پشت آنها را بردارید سپس در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس روی میگوها روغن زیتون می ریزیم و به آرامی با دست به مدت چند دقیقه آنها را ماساژ می دهیم.

وقتی میگو کاملا با روغن زیتون مخلوط شد، آبلیمو، جعفری خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و به آرامی مواد را مخلوط کنید.

در مرحله بعد روی کاسه را با پلاستیک می پوشانیم و چند ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا به میگو خوش طعم شود. بعد از گذشت زمان مورد نظر کاسه را از یخچال خارج کرده و شروع به تهیه گریل می کنیم.

قبل از اینکه زغال ها را روشن کنیم، سیخ های چوبی را در آب سرد خیس می کنیم تا هنگام کباب کردن میگو نسوزند. سپس میگوها را روی سیخ ها گذاشته و روی گریل می گذاریم تا بپزند.

در همین حین کره و زعفران پخته شده را مخلوط کرده و میگوها را در حین پخت با این مخلوط بمالید. بعد از اتمام پخت میگوها، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و با نان یا برنج سرو کنید.

هنر میگوی کبابی

میگو یک غذای دریایی محبوب و تا حدودی گران است که برای خانواده های ایرانی به خصوص در فصل زمستان گزینه مطلوبی است.

معمولا میگو را سرخ یا سرخ می کنند اما در کشورهایی مانند تایلند و ایتالیا کباب کردن میگو با مهارت خاصی انجام می شود. هنگام کباب کردن میگو چند نکته کلیدی وجود دارد:

مهم است که میگوهای بزرگ را برای کباب کردن انتخاب کنید، زیرا میگوهای کوچک معمولا خشک می شوند و سفت می شوند، در حالی که میگوهای بزرگتر برای این کار مناسب تر هستند.

لحظات مهم در تهیه میگو کبابی و رازهای طعم دادن به آنها
در هنگام خرید میگو دقت کنید که اگر سر دارند بی بو بوده و بافت فنری داشته باشند.

برای کباب کردن، استفاده از تابه های چدنی یا سیخ های فلزی نازک برای کباب کردن یا کباب کردن توصیه می شود.

هنگام کباب کردن، مهم است که آتش یکنواخت باشد و فاصله میگوها از آتش حداقل 2 سانتی متر باشد.

مهم است که در هنگام پخت مراقب باشید تا میگوها برای مدت طولانی روی حرارت نمانند، زیرا حرارت زیاد باعث سفت شدن آنها می شود. علامت پخته شدن میگوها تغییر شکل حلقه است پس با دیدن این تغییر باید آنها را از روی آتش بردارید.

میگوهای کبابی را فقط به اندازه ای که برای هر سروینگ لازم است مزه دار کنید، زیرا گرم کردن مجدد آنها طعم مطبوعی را ایجاد نمی کند و جذابیت آنها را کاهش نمی دهد.

بعد از پخته شدن میگو، سیخ های داغ را با آب پرتقال ترش یا آب پرتقال بریزید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا