آشپزی

فوت و فن نخود پلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن نخود پلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

علم و فناوری نخود

هنر نخود و پلو راز طعم نخود خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نخود که با نام لوبیا پیلو نیز شناخته می شود، یک غذای خوشمزه و مقوی ایرانی است که از ترکیب نخود پخته، برنج، گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا مرغ)، کشمش، زعفران و ادویه تهیه می شود. این ماده غذایی به دلیل وجود حبوبات و گوشت سرشار از پروتئین و فیبر است و می تواند غذایی کامل و مقوی باشد.

نخود در سراسر ایران رایج است، اما منشأ آن را می توان در منطقه الموت در شمال ایران جستجو کرد.

در اینجا چند واقعیت جالب در مورد نخود آورده شده است:

انواع مختلفی از نخود پلو وجود دارد: در برخی از دستور العمل ها از گوشت گوسفند استفاده می شود، در حالی که در برخی دیگر از مرغ یا حتی گوشت گاو استفاده می شود. همچنین می توانید سبزیجاتی مانند هویج و فلفل را به غذا اضافه کنید.

نخود پلو را می توان به روش های مختلفی سرو کرد: معمولاً با ماست یا سالاد سرو می شود. می توانید با ترشی یا دوغ هم میل کنید.

نخود پلو یک غذای نسبتاً آسان برای تهیه است: اگرچه چندین مرحله دارد، اما هر مرحله ساده است و زمان نسبتاً کوتاهی برای پخت نیاز دارد.

اگر به دنبال یک غذای ایرانی خوش طعم، دلچسب و راحت هستید، نهاد پیلو گزینه بسیار خوبی است.

مواد لازم برای نخود برنج برنج

2 فنجان نخود

4 فنجان برنج

گوشت گوسفند یا مرغ 500 گرم

کشمش 1 فنجان

زعفران 1/2 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری کره

1 پیاز، ریز شده

2 حبه سیر، رنده شده

1 قاشق چایخوری زردچوبه

1 قاشق چایخوری زیره

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

4 لیوان آب

طرز تهیه برنج از نخود

نخود را به مدت 8 ساعت در آب خیس کنید.

آب نخودها را خالی کرده و در قابلمه بریزید. به اندازه ای آب اضافه کنید که حدود 2 اینچ روی نخودها را بپوشاند. روی حرارت زیاد بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت یا تا زمانی که نخودها نرم شوند بجوشانید.

در حین پختن نخود، برنج را بشویید و در آب خیس کنید.

در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم و طلایی شود تفت دهید.

سیر، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

گوشت را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شود تفت دهید.

مایه کیک را اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را ببندید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت یا تا زمانی که گوشت پخته شود، بپزید.

نخود پخته شده، کشمش و زعفران را به گوشت اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر تفت دهید.

برنج را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا برنج به طور یکنواخت پخش شود.

در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که برنج پخته شده و آب آن جذب شود بپزید.

نخودها را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد.

نخود را با ماست یا سالاد سرو کنید.

علم و فناوری نخود

می توانید از کنسرو نخود فرنگی نیز استفاده کنید. در این صورت نیازی به خیس کردن نخود نیست.

اگر از مرغ استفاده کنید زمان پخت کمتر می شود.

می توانید از هر نوع کشمشی که دوست دارید استفاده کنید.

می توانید زعفران را در کمی آب گرم خیس کنید تا طعم آن بهتر شود.

می توانید به جای گوشت از حبوبات دیگر مانند عدس یا لوبیا استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا