آشپزی

فوت و فن پخت شیرینی مینیاتوری در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت شیرینی مینیاتوریو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت کیک مینیاتوری

هنر پخت کیک مینیاتوری و راز کیک های مینیاتوری خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خمیر مینیاتوری بافت لذیذ و بیسکوئیتی دارد. این نوع کیک به دلیل استفاده از کاترهای کوچک برای ایجاد اشکال زیبا و کوچک به «مینیاتوری» معروف است.

می توانید خمیر کوکی مینیاتوری با طعم های مختلف درست کنید و با قالب های دلخواه خود قالب های مختلفی درست کنید. سپس آنها را با مربا، شکلات یا آجیل های مختلف تزئین کنید.

واقعیت این است که بزرگترین مزیت شیرینی های مینیاتوری در تنوع شکل و طعم آنها نهفته است. با خمیر اولیه می توانید کیک های مختلفی با طرح ها و طعم های مختلف بپزید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مینیاتوری

حدود 100 گرم آرد برنج

پودر نارگیل حدود 200 گرم

کره جامد 250 گرم

آرد قنادی 200 گرم

نشاسته ذرت 100 گرم

250 گرم پودر قند

پودر بادام 30 گرم

30 گرم پودر پسته

پودر گردو 30 گرم

پودر هل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

پودر زنجبیل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

آموزش پخت کیک مینیاتوری

پودر نارگیل، آرد برنج و نیمی از آرد گندم را در آسیاب بریزید تا کاملا یکدست شود. در حین آسیاب، چند بار آسیاب را متوقف کنید و با قاشق محتویات را هم بزنید تا پودر شود.

روغن و پودر قند را در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود.

نشاسته ذرت و باقی مانده آرد را به روغن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید اما خمیر را زیاد ورز ندهید.

می توانید خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و به هر کدام اسانس دلخواه خود را اضافه کنید.

یک تکه خمیر را با موادی مانند زعفران، وانیل و هل ترکیب کنید.

یک تکه دیگر را با پودر گردو یا پسته مخلوط کنید.

با این روش کیک های مینیاتوری شما طعم های مختلفی خواهند داشت.

روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.

خمیر را با دست به شکل گرد در آورده و با فشار کم روی آن ها تکه های گردو یا پسته بچسبانید یا از کاترهای کوچک و مینیاتوری برای درست کردن اشکال دلخواه استفاده کنید. سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 120 درجه قرار دهید تا به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزند.

وقتی کف کیک ها کمی طلایی شد، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس شیرینی ها را جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

می توانید روی کیک ها را با موادی مانند شکلات، مربا، پودر نارگیل یا گردو و … تزیین کنید.

مواد لازم برای پخت کیک تخم مرغی مینیاتوری

آرد شیرینی پزی 320 گرم (2 و 2.3 پیمانه)

100 گرم پودر قند (2/3 فنجان)

100 گرم کره

75 گرم کره مایع (دو قاشق غذاخوری کمتر از نصف فنجان)

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

1 عدد تخم مرغ

آموزش پخت بیسکویت تخم مرغی مینیاتوری

کره را در دمای مناسب با پودر قند مخلوط کنید تا به صورت خمیری خامه ای رنگ و حجیم درآید.

کره مایع، وانیل و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.

آرد و بیکربنات سدیم (بیکینگ پودر) را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.

خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی از این قسمت ها را صاف کنید. به یکی از قسمت های دیگر پودر کاکائو و به قسمت دیگر پودر پسته و به قسمت آخر دو قطره رنگ خوراکی سبز و چیپسی شکلاتی اضافه کنید. سپس هر قسمت را در کیسه های نگهداری مواد غذایی قرار داده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

فر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید.

خمیر را بین دو لایه پلاستیک یا کاغذ روغنی به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و با کاترهای مینیاتوری قالب بزنید سپس در سینی ها قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید.

مواد لازم برای پخت کیک مینیاتوری با مارمالاد

60 گرم کره

پودر قند 50 گرم

یک چهارم قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

وانیلین، یک چهارم قاشق چایخوری

1 عدد تخم مرغ

120 گرم آرد

یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر

مارمالاد اختیاری در صورت نیاز

آموزش پخت کیک مارمالاد مینیاتوری

کره را به طور مساوی با همزن برقی بزنید. سپس پودر قند را به کره اضافه کنید و به آرامی با حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود و کرم رنگ شود.

پوست لیمو، وانیل و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید.

همزن را کنار بگذارید و آرد و بیکربنات سدیم (بیکینگ پودر) را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی یا پلاستیک به ضخامت تقریبی 3 میلی متر باز کنید. بعد با کاتر به شکل 3 سانتی در آورده و در سینی فر قرار دهید.

با استفاده از خلال دندان، فورا تورفتگی های کوچکی در مرکز هر گلبرگ ایجاد کنید.

شیرینی ها را به مدت 12 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید و پس از سرد شدن مارمالاد را در سوراخ هایی که در هر کوکی ایجاد شده است قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا