آشپزی

فوت و فن پخت شیر ماهی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت شیر ماهیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت شیر ​​ماهی

هنر پخت شیر ​​ماهی و راز خوشمزه شیر ماهی خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرماهی گونه ای از ماهیان آب شور از خانواده ماهی تن و خانواده ماهیان اسپانیایی است که اسکلت استخوانی دارد. این ماهی در بسیاری از نقاط در آب های جنوب شرقی آسیا، چین، ژاپن، استرالیا و اقیانوسیه یافت می شود. این اسماعیل به نواحی ساحلی شمالی اقیانوس هند، سواحل شرقی آفریقا، خاورمیانه، خلیج فارس، دریای عمان و نواحی مدیترانه نیز سرایت کرد.

مواد لازم برای تهیه شیر ماهی

شیر ماهی: 600 گرم

آجیل: 1/2 فنجان

پیاز: 1 عدد

سیر تازه: 1 بوته

فلفل قرمز: 4 قاشق غذاخوری

زعفران آب پز: ۲ قاشق غذاخوری

کره: 1/2 پیمانه

تمر هندی: 200 گرم

آب انار: ۱ پیمانه

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

گشنیز و شنبلیله خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

سماق رنده شده: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم

آموزش پخت شیر ​​ماهی

در ظرف مناسبی پیاز، آبلیمو، سماق، زعفران، نمک و فلفل سیاه را با مقدار مناسبی روغن مخلوط کنید و سپس شیر ماهی را در این مخلوط بریزید. سپس ماهی را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید و طعم مطبوعی پیدا کنید.

سپس می توانید ماهی را در تابه سرخ کنید یا در فر بپزید.

برای تهیه سس ماهی ترش، سیر را با گشنیز و جعفری خرد شده در کمی کره یا روغن تفت دهید.

تمر هندی را در یک فنجان آب جوش خیس کنید، سپس صاف کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید.

در آخر آب انار، گردو، پیازچه، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید تا مخلوط غلیظی به دست آید.

ماهی تمام شده را با سس ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.

مواد لازم برای پخت شیر، گوجه فرنگی و جعفری

شیرماهی جنوبی 4 عدد

جعفری تازه خرد شده

3 عدد گوجه فرنگی

در صورت تمایل چند حبه شیر

پیاز متوسط

ادویه کاری، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

آموزش پخت شیر ​​ماهی و گوجه فرنگی

برای تهیه این غذا گوشت ماهی شیر را با فلفل و نمک به مقدار لازم مخلوط کرده و چند ساعت در یخچال قرار دهید.

سیر را خرد کرده و پیاز را تفت دهید. سپس این دو ماده را در تابه با روغن سرخ کنید. بعد از اینکه سرخ شدند و طلایی شدند گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد اضافه شده با کمی آب بپزند تا به شکل پوره در بیایند.

در حالی که این مواد در حال پختن هستند، گوشت ماهی شیر را در تابه دیگری سرخ کنید. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کنید و صبر کنید تا مخلوط خوب مخلوط و آماده سرو شود. این غذای خوشمزه را می توانید با نان یا انواع برنج سرو کنید.

طرز پخت شیر ​​ماهی در فر

800 گرم فیله شیر ماهی تازه جنوب

روغن زیتون یا کره، یک چهارم فنجان

لیموی تازه

چاشنی ماهی

نمک و فلفل به میزان لازم

پخت شیر ​​ماهی جنوب در فر یکی از بهترین روش های ارائه این نوع ماهی است. این روش خواص غذایی ماهی را به خوبی حفظ می کند. برای شروع، گوشت شیرماهی جنوبی را با کره، فلفل و نمک مخلوط کنید.

سینی فر را چرب کرده و گوشت ماهی را روی آن قرار دهید. باقیمانده مخلوط روغن، فلفل و نمک را روی ماهی بریزید. در این مرحله می توانید از ادویه های مخصوص ماهی نیز استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید برش های لیمو را روی ماهی بچینید. مواد را به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. برای سرو می توانید از سبزیجات و انواع پلو استفاده کنید.

شیرماهی جنوبی منبعی غنی از پروتئین، امگا 3 و ویتامین B است. این مواد مغذی برای حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی بسیار مفید هستند. در این مقاله سعی شده است نمونه هایی از بهترین روش های طبخ شیرماهی جنوب که به راحتی انجام می شود را به شما آموزش دهد. اگر می خواهید سبزیجات و برنج را با ماهی سرخ شده بخورید، می توانید از همین روش در مورد شیرماهی جنوبی استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا