آشپزی

فوت و فن پخت قطاب در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت قطابو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر آشپزی قطاب

هنر و تکنیک پخت قطاب و راز قطاب خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

قطاب نوعی شیرینی سنتی در شهر یزد است و از دو قسمت تشکیل شده است. قسمت بیرونی این شیرینی به نام هامر یا نان کتاب معروف است. قسمت میانی آن حاوی موادی مانند پودر بادام، شکر، هل و سایر مواد است. در مرحله آخر قطب را در پودر قند آغشته می کنند. قطاب دیگری به نام قطاب کرمانی وجود دارد. تفاوت اصلی قطاب کرمانی با قطاب یزدی در مواد میانی آن است. قطاب کرمانی به جای بادام از گردو یا پسته استفاده می کند.

مواد مورد نیاز برای ساخت قطاب

1/2 فنجان ماست

1 فنجان شکر

3 لیوان آرد

1/2 فنجان بادام (خرد شده)

1/2 قاشق چایخوری پودر هل

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری پودر دارچین

100 گرم کره

1 عدد تخم مرغ

پودر قند و پودر پسته به مقدار لازم

آموزش آشپزی کاووت

ابتدا بکینگ پودر و ماست را با هم مخلوط کنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس کره نرم شده و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید. سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست مخلوط شوند.

آرد الک شده را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر دیگر به دستتان نچسبد.

حالا خمیر را در ظرفی که از قبل کره زده اید بریزید و روی آن را بپوشانید. سپس بگذارید حدود یک ساعت در جای گرم بماند.

مواد میانی شامل نصف پیمانه شکر، بادام، پودر دارچین و پودر هل را با هم مخلوط کنید.

پس از استراحت لازم خمیر را به شکل گرد در آورده و پهن کنید. سپس داخل هر تکه خمیر حدود یک قاشق از مواد متوسط ​​بریزید و لبه های خمیر را روی هم بچینید. با انگشتان خود فشار دهید و خمیر را از این طرف به طرف دیگر بچرخانید. این کار را برای تمام تکه های خمیر انجام دهید.

حالا در تابه ای مقدار زیادی روغن بریزید و هر قطب را در روغن گرم کنید. در حین سرخ کردن مرتب آنها را بچرخانید تا سطح آنها برشته و طلایی شود. پس از سرخ شدن کاتاباها را از روغن خارج کرده و در آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سپس گلوله ها را در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزئین کنید.

هنر پختن قطاب خوشمزه

هنگام تهیه این نوع خمیر که یکی از مواد اصلی شامل ماست است، بهتر است بیکینگ پودر را با ماست ترکیب کنید تا آرد. همچنین می توانید لبه های خمیر را با چنگال نیشگون بگیرید.

در مرحله تهیه خمیر این شیرینی سنتی و اگر از ماست به عنوان یکی از مواد اصلی استفاده می کنید، می توانید به جای ماست از شیر استفاده کنید.

اگر می خواهید کاتبی با طعم عسل داشته باشید، می توانید به جای شکر از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.

برای داشتن رنگ طلایی جذاب تر، می توانید در حین قرار دادن آنها در کره، آنها را با چنگال چوبی داخل کره هم بزنید.

همچنین حتما توجه داشته باشید که خمیر این کلوچه ها به مدت طولانی در معرض هوا قرار نگیرد، زیرا باعث از بین رفتن حجم و حجم شیرینی ها می شود.

همچنین می توانید از ترکیب مغزهای خوراکی در تهیه مواد میانی شیرینی استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا