آشپزی

فوت و فن پخت لازانیا در توستر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت لازانیا در توسترو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

تکنیک پخت لازانیا در توستر

هنر درست کردن لازانیا در فر توستر راز طعم درست کردن لازانیا در توستر در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

بسیاری از افراد به زمان دقیق پخت لازانیا در توستر توجه نمی کنند. اگر می خواهید غذایتان خوب بپزد و خشک نشود، باید آن را به مدت 30 دقیقه در توستر نگه دارید. در عین حال به دمای توستر نیز توجه کنید و آن را به حداکثر افزایش ندهید. در غیر این صورت ممکن است غذا بسوزد و خشک شود یا از طرف دیگر در صورت کاهش دما، غذا نیم پز بماند. بنابراین لازم است نکات مربوط به تنظیم دمای توستر با توجه به حجم و نوع غذا به دقت رعایت شود.

هنر لازانیا در توستر

از آنجایی که بیشتر موادی که برای تهیه لازانیا استفاده می شود از قبل پخته شده و آماده مصرف هستند، نیازی به صرف زمان زیادی برای پخت این غذا ندارید. اجزای اصلی این غذا مانند مواد پخته شده و لایه های تازه برگ از قبل آماده شده است. پس پس از پوشاندن لایه های لازانیا با مخلوط رویه مناسب، بسادگی بشامل را روی لایه ها بریزید. برای جلوگیری از چسبیدن آن به ظرف، می توانید کمی از بشامل را روی پایه ظرف بریزید. این کار جدا کردن برگ ها از پایه ظرف را آسان تر می کند.

اگر تصمیم دارید لازانیا را با استفاده از توستر تهیه کنید، باید قبل از قرار دادن ظرف در دستگاه، دمای توستر را تنظیم کنید. معمولا دمای ایده آل برای توستر حدود 180 درجه سانتیگراد است. پس از تنظیم دما، کاسه لازانیا را در دستگاه قرار دهید و مراقب باشید در حین پخت دما زیاد نشود. در پایان پخت اگر توستر گزینه گریل دارد می توانید از این گزینه استفاده کنید.

وات توستر چقدر است؟

توجه به قدرت توستر یکی از نکات حیاتی است که در تهیه لازانیا باید به آن توجه کرد. اگر توستر شما خیلی قوی نباشد، زمان لازم برای پخت کامل غذا به حدود 45 دقیقه افزایش می یابد. اگر مدت طولانی تری به پختن ادامه دهید، غذا کاملاً پخته می شود و قسمت های مغز با هم ترکیب می شوند. با این حال، به یاد داشته باشید که اگر غذا را برای مدت طولانی بپزید، غذا ممکن است نرم و ناهموار شود.

دلیل خشک شدن لازانیا در توستر

عواملی که باعث خشک شدن این غذا می شوند اغلب به دلایلی مانند عدم استفاده از سس بشامل و پنیر پیتزا، نپوشاندن روی ظرف با فویل و تکیه بر دمای بالای فر می باشد. برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا، مناسب است در لایه آخر از بشامل استفاده شود تا رطوبت آن حفظ شود و در هنگام پخت و پز از بین نرود. همچنین استفاده از فویل آلومینیومی به نرم شدن لازانیا و پخت بهتر آن کمک می کند.

زمان پخت ورقه های لازانیا است

پوسته های لازانیا باید طبق دستورالعمل ها و دستورالعمل های مشخص شده روی جلد لازانیا و با توجه به زمان مشخص شده پخته شوند. همانطور که نوع و مشخصات ورق ها با یکدیگر متفاوت است. معمولا پوسته های لازانیا را در آب جوش قرار می دهند و به مدت 8 تا 10 دقیقه می پزند تا نرم شوند.

نکاتی برای درست کردن لازانیا

یکی از ترفندهای مفید برای جلوگیری از چسبیدن پوسته لازانیا پس از آبکشی، استفاده از آبکش فلزی است. برای این کار برگ ها را روی لبه آبکش گذاشته و آویزان کنید. همچنین می توانید از یک حوله تمیز استفاده کنید و ورقه های لازانیا را روی حوله قرار دهید.

با این عمل ورق ها به ته ظرف نمی چسبند و تراکم آنها حفظ می شود. برای اینکه لازانیا به تابه نچسبد، کناره ها و کف تابه را با روغن غلیظ بپوشانید. همچنین برای زیبایی بیشتر لازانیا می توانید مقداری زردچوبه یا زعفران به آب در حال جوش اضافه کنید تا پوسته ها زیباتر به نظر برسند.

پنیرهای مختلفی نیز در تهیه لازانیا استفاده می شود که از آن جمله می توان به موزارلا، ریکوتا و پارمزان اشاره کرد که به عنوان انواع پنیر استفاده می شود.

طرز تهیه سس بشامل برای لازانیا

برای تهیه این سس خاص، ابتدا 4 قاشق غذاخوری آرد سفید را با 2 فنجان شیر در یک قابلمه کوچک مخلوط کرده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. تابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و به آرامی محتویات را حرارت دهید تا غلیظ شود و به هم زدن ادامه دهید. وقتی سس کمی غلیظ شد، مقداری پودر آویشن، فلفل و نمک به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در مرحله بعد یک قاشق غذاخوری سس مایونز یا خامه صبحانه را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی سس به غلظت فرنی مورد نظر رسید، می توان آن را از روی حرارت برداشت. در حین تهیه این سس، توجه به یک نکته ضروری است، به خصوص زمانی که سس کمی غلیظ شود. و آن این است که سس را به طور مداوم مخلوط کنید. این کار از سوختن خیلی سریع سس جلوگیری می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا