آشپزی

فوت و فن پخت ماهی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت ماهیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پختن ماهی

هنر پختن ماهی و راز ماهی خوشمزه و نکاتی برای پخت ماهی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

بوی نامطبوع نشان دهنده سن ماهی است، زیرا ماهی تازه باید بی بو باشد. اگر تصمیم به خرید فیله ماهی از فروشگاه های زنجیره ای دارید، معمولا در بسته بندی های یکبار مصرف و در سلفون بسته بندی شده اند. برای تشخیص تازگی ماهی از طریق سلفون، سطح سلفون را با انگشت خود فشار دهید. گوشت ماهی باید سفت و بدون حفره در گوشت بماند.

همه چیز در مورد شناسایی ماهی

پوست ماهی باید روشن و براق باشد. اگر قسمتی از پوست ماهی خراشیده شده است یا می توانید به راحتی با دستان خود پوست ماهی را جدا کنید، بهتر است از خرید خودداری کنید. به آبشش ماهی نگاه کنید. رنگ آبشش ها باید قرمز روشن درخشان باشد. آبشش قهوه ای نشان دهنده سن ماهی است. همچنین چشمان ماهی نباید کدر یا فرورفته باشد. چون کمیابی ماهی را نشان می دهد.

آشنایی با چاشنی ماهی

برای از بین بردن بوی ماهی بهترین راه افزایش طعم و لذت آن است. یکی از روش های رایج این است که ماهی را در مخلوطی از پودر زعفران، زردچوبه، سیر، نمک و فلفل فرو کنید. این مخلوط را می توان به تنهایی یا با اضافه کردن آرد سفید به آن استفاده کرد.

حقایق روغن سرخ کردنی را مزه دار کنید

به جای طعم دادن به ماهی، می توانید آن را با اضافه کردن روغن طعم دار کنید. برای این کار پس از گرم شدن روغن در تابه، برش های زنجبیل تازه یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل را به روغن اضافه کنید و سپس ماهی را در این روغن سرخ کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید، سه یا چهار دقیقه صبر کنید تا تکه های زنجبیل به روغن دم بکشد.

آشنایی با چاشنی و سرخ کردن ماهی

به روشی آسان، پس از برش ماهی به قطعات مورد نظر برای سرخ کردن، آن را با استفاده از پارچه یا حوله ای که با نمک تمیز شده است، تمیز و خشک کنید. در صورت تمایل می توانید چند قطره آبلیمو روی تکه های ماهی بپاشید. سپس تکه های ماهی را در آرد بچرخانید تا یک لایه نازک آرد روی سطح ماهی درست کنید. سپس تکه های ماهی را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید.

حقایق دیگری برای چاشنی و سرخ کردن ماهی

تکه های ماهی را پس از نمک زدن، در آرد بغلتانید و سپس در مخلوط تخم مرغ فرو کنید. زرده از تخم مرغ ها تهیه می شود و با کمی نمک مخلوط می شود. پس از آغشته شدن سطح ماهی به مخلوط تخم مرغ، آن را به طور یکنواخت در آرد سوخاری اضافه کرده و در تابه تفت دهید. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

هنر پختن ماهی

برای بررسی تازگی ماهی می توانید آن را در ظرف مناسبی بریزید و آب کافی بریزید سپس ماهی را در این آب قرار دهید. اگر ماهی در آب شناور باشد، این نشانه طراوت آن است. اما اگر ماهی در ته ظرف فرو رفت، ممکن است مدت زیادی از صید آن گذشته باشد.

برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دستتان لیز نخورد، قبل از قرار دادن ماهی روی تخته کار، روی تخته را کمی نمک بپاشید. سپس ماهی را روی تخته بگذارید و به راحتی تمیز کنید.

برای بهتر شدن طعم ماهی منجمد می توانید فیله های منجمد را در شیر قرار دهید تا به آرامی در شیر منجمد شود. این کار باعث می شود ماهی از طعم یخ زدگی خلاص شود و طعم آن بهتر شود.

برای طعم دادن به ماهی، می توانید فیله ها را قبل از سرخ کردن در مخلوطی از آرد، زردچوبه، ادویه ماهی، نمک و فلفل بغلتانید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید.

برای جلوگیری از ریزش ماهی در حین پخت می توانید کمی سرکه و نمک به آب در حال جوش اضافه کنید و ماهی را در آن بپزید.

برای جلوگیری از افتادن پوست ماهی هنگام سرخ کردن، ابتدا قسمت بدون پوست آن را در روغن سرخ کنید و سپس پوست ماهی را سرخ کنید تا جدا شود.

برای تهیه ماهی شور می توانید از گوشت ماهی شکم پر یا سرخ شده استفاده کنید. این باعث می شود که گوشت ماهی نرم شود. دقت کنید پشت ماهی را باز کنید تا پر شود.

ترکیب زعفران، نمک، فلفل و سرکه از بهترین طعم های گوشت ماهی است.

برای جلوگیری از چسبیدن پوست ماهی به سینی فر می توانید از بشقاب سیلیکونی یا سینی تفلون استفاده کنید. همچنین می توانید تابه را روغن زده و آرد سمولینا یا آرد سوخاری بپاشید.

برای از بین بردن بوی ماهی از دستان خود می توانید دست های خود را با محلول سرکه و آب یا آب و نمک بشویید.

آشنایی با روش های مختلف تهیه ماهی

روش سرخ کردن: تقریبا همه ما عاشق سرخ کردن ماهی هستیم. اما حواستان باشد که آرد سوخاری در تماس با حرارت پخت برای مدت کوتاهی بسوزد و روغن زیادی جذب کند. بهتر است چند دقیقه قبل از پایان پخت ماهی را در تابه بگذارید تا بخار ایجاد شده به جدا شدن پودر سوخاری از ماهی کمک کند. همچنین برای افزایش ارزش غذایی و طعم دادن می توانید گوشت ماهی را نیم ساعت قبل با مخلوط آبلیمو، نمک، فلفل و پودر سیر خیس کنید.

روش های تنوری و کباب کردن: این دو روش روش های خوبی برای پخت ماهی هستند که علاوه بر ایجاد طعم دلچسب، ارزش غذایی ماهی را نیز حفظ می کنند. از آنجایی که ماهی کبابی در آب آن پخته می شود، ارزش غذایی بالاتری نسبت به ماهی آب پز و سرخ شده دارد. اما در صورت سوختن پوست ماهی با این روش از مصرف آن خودداری کنید و بهتر است از روش هایی استفاده کنید که با پوست ماهی تماس کمتری داشته باشد. برای پخت ماهی به روش تنوری نیز می توانید از فر استفاده کنید تا با روغن کمتری پخته شود.

روش های جوشاندن و بخارپز کردن: این دو روش اغلب ترجیح داده نمی شوند زیرا می توانند بوی ماهی به جا بگذارند. با این حال، بخارپز کردن یکی از بهترین راه ها برای حفظ مواد مغذی ماهی در نظر گرفته می شود، زیرا با آب تماس پیدا نمی کند. برای جلوگیری از بوی زهم می توانید گوشت ماهی را با استفاده از این روش با استفاده از موادی مانند سیر، فلفل، هویج و قارچ و با استفاده از برخی سبزیجات معطر مانند نعناع، ​​گشنیز یا جعفری بپزید. همچنین می توانید با اضافه کردن آب لیمو یا آب پرتقال تازه طعم ماهی را افزایش دهید.

روش سرخ کردن: روش سرخ کردنی به دلیل طعم لذیذی که دارد محبوبیت دارد. اما این روش منجر به افزایش کالری و کاهش ارزش غذایی ماهی به خصوص امگا 3 می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا