آشپزی

فوت و فن پخت کاک در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت کاکو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر آشپزی چگونه

هنر آشپزی چگونه و راز طعم یک کوکتل خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی کاک یکی از محصولات محبوب در شهرهای شیراز، کرمانشاه و خرم آباد است. در مناطق مختلف با نام های مختلف شناخته می شود. مثلاً در شیراز به «نان یوخه» و در کرمانشاه به «نان کاک» یا «شیرینی کاک» معروف است. این کیک خوشمزه از لایه های بسیار نازکی درست می شود که روی هم قرار می گیرند و سپس با پودر قند و پسته به زیبایی تزئین می شوند. طرز تهیه این کیک بسیار ساده است و ماندگاری بالایی دارد که می توانید آن را برای مراسم های دورهمی و یا در ایام عید درست کنید.

محصولات لازم برای تهیه کیک

1 عدد تخم مرغ

کره 200 گرم

1/2 فنجان آب ولرم کمتر + 1/4 پیمانه مخمر

مخمر 1 قاشق چایخوری

نکته چای وانیلی

حدود 600 گرم آرد گندم

نمک 1 قاشق چایخوری

گلاب 1 قاشق غذاخوری

پودر هل و پودر قند به میزان لازم

نحوه آموزش آشپزی

یک چهارم فنجان آب گرم را در یک لیوان بریزید و مایه خمیر را اضافه کنید سپس یک قاشق چایخوری شکر را به این مخلوط اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. سپس روی فنجان را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 دقیقه ور بیاید. اطمینان حاصل کنید که آب به اندازه کافی داغ است تا انگشتانتان نسوزند.

تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و وانیل را با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ ها کاملا با هم مخلوط شوند. سپس کره نرم شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. سپس به ترتیب خمیر آماده شده و گلاب را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

آرد و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. سپس آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و خوب و یکدست هم می زنیم. مقدار آرد بسته به نوع آرد ممکن است متفاوت باشد. سپس خمیر را روی سطح کار گذاشته و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس خمیر را در ظرف تمیزی بریزید و به مدت 2 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر زیاد شود و پف کند.

پس از استراحت خمیر، آن را با دست بردارید و دوباره چند دقیقه ورز دهید تا حجمش دوباره به دست بیاید. سپس خمیر را به اندازه نارنگی بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس آن را روی یک دستمال تمیز قرار دهید و سطح آن را با دستمال بپوشانید، سپس دوباره به مدت 10 دقیقه بگذارید تا حجم خمیر بازگردد.

با این خمیر هر کدام از گلوله ها را روی سطح کار باز کشیده و به شکل اسفنج در آورید. دو روش برای تهیه نان یوخه وجود دارد.

روش اول: تابه یا ساجی را روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس نان ها را که به کمک ورقه یا دست به صورت پوسته درآورده اید در تیکا یا تابه قرار دهید تا پخته شوند. بعد از پخت، هر کدام از نان ها را برگردانید تا دو طرف یکدست بپزند. بعد از پخت نان ها را در تابه بچینید و روی آنها پودر قند و هل بپاشید. سپس خمیر تمام شده را پهن کرده و روی نان بگذارید و به صورت ورقه ای برش دهید. سپس روی نان را با خاک پسته تزئین کنید.

روش دوم: خمیری را که کشیده اید با اسفنج به صورت کراست بچینید و بین هر اسفنج کمی کره و پودر قند قرار دهید. سپس خمیر را مورب برش دهید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا نان رول ها پخته شوند. بعد از پخت روی نان های پخته شده را تزئین کنید.

هنر آشپزی چگونه

می توانید به جای آب از شیر نیز استفاده کنید.

خمیر را باید طوری ورز دهید که نه خیلی خشک شود و نه خیلی نرم.

این کیک باید در ظرف درب دار نگهداری شود و ماندگاری بالایی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا