آشپزی

فوت و فن پخت کلوچه خرمایی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت کلوچه خرماییو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت کلوچه خرمایی

هنر پخت کلوچه خرمایی و راز کیک های خوشمزه با خرما خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یک منبع مغذی و خوشمزه برای کودکان و نوجوانان، کلوچه خرمایی یک میان وعده سالم است. اگر بچه‌هایتان به خرما علاقه‌ای ندارند، می‌توانید این منبع از مواد مغذی را با تغییر ترکیبات آن به غذاهای مختلف در رژیم غذایی خود بگنجانید. خرما از نظر خواص و فواید بسیار به حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها کمک می کند.

این میوه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله A، B2، C، پروتئین، کلسیم، پتاسیم، مس، منگنز، فیبر، سلنیوم، آهن، فسفر و غیره است. این مصرف روزانه می تواند به بهبود سلامت قلب، کنترل کلسترول و فشار خون، بهبود عملکرد مغز، مراقبت از پوست و مو، افزایش سطح انرژی و غیره کمک کند.

می توانید از دستور زیر برای تهیه کیک خرمایی سریع و آسان به عنوان یک میان وعده خوشمزه استفاده کنید. علاوه بر این، این کلوچه در صبحانه با چای یا شیر نه تنها خوش طعم خواهد بود، بلکه انرژی لازم برای فعالیت های روزانه را نیز تامین می کند.

مواد لازم برای پخت بیسکویت خرما

آرد: ۲ پیمانه متوسط

شیر: 1 فنجان

شکر: نصف پیمانه

پودر مخمر: 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 1 عدد

کره: 4 قاشق غذاخوری

تاریخ ها: 12 عدد

دانه کنجد: به مقدار لازم

نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکی خرمایی

مواد شامل آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

سپس شیر را داغ کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.

کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید و با دست به آرامی مواد را هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر استراحت کند.

خمیر شیرینی را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و با دست گرد کنید.

خمیر را دوباره به مدت 15 دقیقه بگذارید.

هسته و پوست خرما را جدا کرده و مخلوط کرده یا خرد کنید.

سپس خمیر را روی یک تخته کوچک پهن کنید و وسط آن مقداری خرما قرار دهید و دوباره گرد کنید.

سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید و خمیر آماده شده را در آن قرار دهید.

زرده را در ظرفی بریزید و با چنگال بزنید.

سپس روی خمیر را با کمی زرده تخم مرغ آغشته کرده و روی آن ها مقداری کنجد بپاشید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

وقتی فر از قبل گرم شد سینی را با خمیر به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

مواد لازم برای پخت کیک خرمایی

2 عدد تخم مرغ

6 قاشق غذاخوری شکر

4 قاشق غذاخوری کره مایع

25 گرم کره

ماست ¾ فنجان

پودر هل 1 قاشق چایخوری

یک قاشق چایخوری وانیل

3.5 فنجان آرد

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

مخمر 1 قاشق غذاخوری

مواد میانی برای پخت شیرینی خرمایی

20 خرما

5 عدد گردو

25 گرم کره

پودر هل ½ قاشق غذاخوری

پودر دارچین ½ قاشق غذاخوری

4 قاشق غذاخوری آب جوش

مواد تشکیل دهنده دستمال

1 عدد زرده تخم مرغ

کره مایع 1 قاشق غذاخوری

یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کوکی های آجیلی

برای تهیه کیک خرمایی خوشمزه ابتدا تخم مرغ، شکر، روغن مایع، کره و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و به آرامی با همزن مخلوط کنید تا همه مواد مخلوط و یکدست شوند.

حالا وانیل و پودر هل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر را به همراه مایه و آرد در صافی ریخته و پس از الک کردن، کم کم به ظرف اضافه کنید و با دست به آرامی ورز دهید.

وقتی خمیر در کاسه جمع شد، کمی کره مایع به کاسه اضافه کنید و خمیر را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر نرمی داشته باشید که به دست نچسبد. حالا روی کاسه را بپوشانید.

سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم آن دو یا سه برابر شود. در این مرحله مواد میانی را آماده کنید، برای این کار هسته خرما را جدا کنید.

بعد خرماها را در قابلمه آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خرماها کاملا نرم شوند. سپس کره را به همراه پودر هل، پودر دارچین و گردوی خرد شده به قابلمه اضافه کنید.

سپس خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کرده، مقداری از مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید و دوباره با دست خمیر را گرد کنید. پس از آن خمیر را با دست کمی کشیده و در قالب روغنی داخل فر قرار می دهیم.

حالا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود. سپس خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ، روغن مایع و وانیل می‌مالیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا کیک‌ها بپزند.

بعد از 15-20 دقیقه که کیک ها کاملا پخته و روی آن طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها خنک شوند. در نهایت خرما را با چای سرو کنید.

با تاریخچه کوکی های تاریخ آشنا شوید

بیسکویت خرمایی یکی از شیرینی های خاص و متمایز سیستان است که ویژگی های خود را در فرآیند پخت نشان می دهد. این شیرینی در سرتاسر منطقه گلستان با ترکیب بی نظیری از آرد و خرما تهیه می شود و اغلب به عنوان یک گزینه لذیذ و مقوی برای مهمانان در مراسم و جشن های مختلف ارائه می شود. گلستانی ها از طریق این دسر خاص لحظات خوش و ماندگاری را در کنار هم رقم می زنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا