فوت و فن پخت کماج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت کماجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر آشپزی کامای
هنر آشپزی کمای و راز طعم یک کوماژ خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
در این مطلب طرز تهیه کماج همدان با طعمی بی نظیر را با هم به اشتراک می گذاریم. با این دستور به راحتی می توانید برای تعطیلات و مهمانی های خود کماجی خوشمزه تهیه کنید. نکته جالب در مورد این دستور این است که برای تهیه کماج همدان نیازی به مخمر نیست. همه مواد به دقت بر حسب گرم و گرم اندازه گیری می شوند تا بتوانید به راحتی از آنها استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کامای
136 گرم ماست جامد معادل 1/2 فنجان است
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
100 گرم شکر معادل 1/2 فنجان است
سفیده تخم مرغ 1 عدد
20 گرم کره مایع و 20 گرم کره جامد معادل 1/3 فنجان است.
200 گرم آرد سفید معادل 1.5 فنجان است
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
وسایل لازم برای ساخت دستمال کماج
1 عدد زرده تخم مرغ
زعفران غلیظ ۱ قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری وانیل
آموزش آشپزی کماج
ابتدا مواد لازم را اندازه بگیرید. می توانید از ترازو یا پیمانه فرانسوی استفاده کنید. سپس ماست را در ظرفی بریزید و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید، صبر کنید تا ماست پفکی و غلیظ شود. زرده ها را از سفیده ها جدا کرده و کنار بگذارید.
در ظرفی شکر، سفیده تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مخلوط روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. آرد را با پودر هل و زنجبیل مخلوط کرده و سه بار الک کنید سپس به مواد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. بدون نیاز به اختلاط
حالا خمیر کماج را در قیف یکبار مصرف بریزید یا از ظرف سس برای ریختن خمیر استفاده کنید. در سینی مورد نظر که داخل آن کاغذ روغنی گذاشته اید از مواد کماژ به مقدار دلخواه بریزید و با فاصله مناسب از یکدیگر بچینید. دست ها را به آرد آغشته کنید و خمیر را به قطر 1 سانتی متر بغلطانید و این مربا را در کنار فالوده عالی کرمانی میل کنید.
برای پخت در فر، همین کار را در سینی فر انجام دهید. حالا با استفاده از وردنه یا چنگال روی خمیر یک الگو بکشید. زرده، وانیل و زعفران را با هم مخلوط کرده و با قلم مو یا قلم مو روی کماجا را بمالید و در صورت تمایل کنجد بپاشید. تابه را گرم کنید و روی اجاق بگذارید. 25 دقیقه صبر کنید تا کوماژ بجوشد. برای پخت در فر، فر را از قبل گرم کنید و بگذارید 15 دقیقه با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزد.
هنر آشپزی کامای
بعد از روشن کردن فر گریل صبر کنید تا سطح آن طلایی شود.
ظرف مورد نظر را روی آتش بگذارید و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.
مواد را زیاد ورز ندهید وگرنه ممکن است به کره بچسبد.
ماست باید رقیق و غلیظ باشد.