آشپزی

فوت و فن پخت کیک هویج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت کیک هویجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر درست کردن کیک هویج

هنر پخت کیک هویج و راز کیک هویج خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از حقایق مهم در مورد کیک هویج این است که اگر دستور پخت به دقت رعایت نشود، نتیجه نهایی ممکن است فراتر از انتظارات نباشد. علیرغم وجود هویج، احتمال خمیری و چسبناک شدن کیک به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. اساساً ممکن است مرکز کیک هویج نرم شود و زمان پخت کافی نباشد که ممکن است جذاب نباشد. بنابراین بسیار توصیه می شود دستور پخت را رعایت کرده و مقدار مواد را به دقت اندازه گیری کنید تا به هیچ وجه کم و زیاد نشود. این دستور یکی از دستور العمل های کیک هویج عالی است که بارها و بارها آزمایش و اثبات شده است. پس با خیال راحت این کیک را درست کنید و یادتان باشد که مواد را به درستی اندازه بگیرید و تمام مراحل را با دقت انجام دهید، مخصوصاً مقدار هویج رنده شده را به هیچ وجه تغییر ندهید.

مواد لازم برای پخت کیک 8 نفره

شکر 1 پیمانه (125 گرم)

3 عدد تخم مرغ

نصف فنجان کره مایع (70 گرم)

1 فنجان شیر (125 گرم)

دارچین 1 قاشق غذاخوری

هویج رنده شده 1 پیمانه

گردو خرد شده (بزرگ) 1 فنجان (125 گرم)

2 فنجان آرد (250 گرم)

بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

نصف قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کیک هویج

ابتدا شکر و تخم مرغ را در مخلوط کن مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا حجمش زیاد شود و رنگ سفید بدی پیدا کند. سپس شیر و کره مایع را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

سپس آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. مقدار بیکینگ پودر را با مقدار هویج و گردو مطابقت دهید. دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر معمولاً خوب است.

یک فنجان هویج رنده شده و یک فنجان گردو به این مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. قبل از اضافه کردن گردو، آنها را با آرد مخلوط کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید. سپس مخلوط را با حرکات دایره ای با لیسک هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

حالا این مخلوط را در قالب کیک که قبلا با کره یا روغن چرب کرده اید قرار دهید. سپس قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید. بعد از حدود 30 دقیقه، با خلال دندان بررسی کنید که کیک پخته شده است.

قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید، فر را خاموش کرده و در فر را باز کنید و چند دقیقه دیگر کیک را در فر بگذارید تا کمی خنک شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. در نهایت کیک را از قالب خارج کرده و به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

هنر درست کردن کیک هویج

بعد از 35 دقیقه از پخت، کیک را با خلال دندان چک کنید تا مطمئن شوید که کاملا پخته شده است. زمان پخت کیک ممکن است بسته به دمای فر متفاوت باشد.

برای پختن در فر برقی، توستر یا سولاردم، دمای آن را 20 درجه کمتر از دمای ذکر شده در دستور غذا تنظیم کنید.

قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک به طور یکنواخت بپزد.

می توانید کیک هویج را در اجاق گاز نیز تهیه کنید.

مقدار شکر ذکر شده در دستور غذا طعم متعادلی به کیک می‌دهد، اما می‌توانید مقدار شکر را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

علاوه بر گردو در کیک، می توانید مقداری کشمش نیز اضافه کنید، اما این اضافه کردن اختیاری است.

افزودن گردو اختیاری است و به عنوان میان وعده اضافی به کیک اضافه می شود.

تمام مواد کیک باید قبل از شروع کار به دمای اتاق رسیده و به دمای عمومی برسد.

برای تهیه کیک هویج بهتر است از قالبی با اندازه معمولی یا کمی بزرگتر استفاده کنید تا کیک خوب ور بیاید.

هویج را رنده کنید.

می توانید فقط از وانیل استفاده کنید، اما اضافه کردن دارچین به کیک طعم آن را متنوع می کند.

برای گرفتن بهترین طعم از وانیل مرغوب و معطر استفاده کنید.

چقدر طول می کشد تا کیک هویج درست شود؟

در مراحل تهیه کیک هویج توجه ویژه به زمان پخت کیک را فراموش نکنید. اگر کیک را زود از فر خارج کنید، بافت آن کاملا پخته نمی شود. بنابراین بعد از 30 دقیقه از پخت کیک هویج در فر، یک خلال دندان در وسط کیک بچسبانید. اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا