آشپزی

فوت و فن پلو مراکشی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پلو مراکشیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پای مراکشی و پنکه

پای مراکشی و پنکه راز پلو خوشمزه مراکشی طرز تهیه پلو مراکشی خوشمزه و خانگی و راز پلو مراکشی خوشمزه و خانگی

پلو مراکشی که به آن “مراکشی پلو” نیز می گویند، یک غذای خوشمزه و رنگارنگ از برنج، مرغ و سبزیجات است که با ادویه های معطر مراکشی طبخ می شود. این غذا به دلیل طعم بی نظیر و تنوع مواد بسیار محبوب است.

برخی از خصوصیات پلو مراکشی به شرح زیر است:

مواد لازم: مواد اصلی پلو مراکشی شامل برنج، مرغ، سبزیجات (مانند هویج، پیاز، فلفل و کشمش) و ادویه جات ترشی جات (مانند زنجبیل، دارچین، زعفران، زیره و پاپریکا) است.

طعم: طعم پلو مراکشی ترکیبی از تند و تند، شیرین و ترش است.

طرز تهیه: این غذا را معمولاً در قابلمه یا پلوپز می‌پزند.

سرو: پلو مراکشی را می توان به تنهایی یا با ماست، سالاد و ترشی سرو کرد.

انواع برنج مراکشی

پلو مراکشی با گوشت: در این نوع پلو به جای مرغ از گوشت بره یا گاو استفاده می شود.

سبزی پلو مراکشی: این نوع پلو برای گیاهخواران مناسب است و از سبزیجاتی مانند نخود، ذرت و لوبیا سبز بیشتر استفاده می شود.

پلو شیرین مراکشی: در این نوع پلو بیشتر از کشمش، خرما و مغز استفاده می شود و طعم شیرین تری دارد.

نکاتی برای درست کردن برنج مراکشی

از برنج بسما یا برنج ایرانی استفاده کنید.

مرغ را قبل از پخت با ادویه مزه دار کنید.

سبزیجات را به اندازه دلخواه خرد کنید.

برای خوش طعم شدن غذا از زعفران و ادویه های تازه استفاده کنید.

برای تزیین پلو مراکشی می توانید از کشمش، خرما و آجیل استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه برنج مراکشی

برنج ایرانی: 3 پیمانه

گوشت مرغ: 400 گرم

پیاز: 1 عدد

هویج: 1 عدد

کشمش: 1/2 فنجان

نخود فرنگی: 1/2 فنجان

بادام: 1/4 فنجان

زعفران: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

طرز تهیه پلو مراکشی

برنج را بشویید و چند ساعت خیس کنید.

مرغ را با پیاز و کمی نمک و فلفل تفت دهید تا پخته شود.

هویج را ریز خرد کرده و به مرغ اضافه کرده و تفت می دهیم.

کشمش، نخود و بادام را به مواد اضافه کرده و سرخ می کنند.

زعفران را بجوشانید و به مواد اضافه کنید.

برنج را آبکش کرده و به مواد اضافه کنید.

نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

روغن را در ظرفی داغ کرده و مواد را داخل آن بریزید.

آن را در قابلمه بریزید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزید.

پای مراکشی و پنکه

می توانید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

در این پلو می توانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت یا قارچ نیز استفاده کنید.

برای خوشمزه تر کردن برنج می توانید از زعفران آسیاب شده نیز استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا