فوت و فن پیتزا مارگاریتا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پیتزا مارگاریتاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پیتزا مارگریتا
پیتزا مارگریتا و هنر راز خوشمزه پیتزا مارگریتا چه چیزی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزا مارگریتا یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین انواع پیتزا در جهان است که ریشه اصیل ایتالیایی دارد. این پیتزای خوشمزه با استفاده از گوجه فرنگی درست می شود و به همین دلیل در برخی از نقاط جهان به «پیتزای گوجه فرنگی» معروف است.
پیتزا مارگریتا بر اساس دستور العمل های مختلفی تهیه می شود و در سراسر جهان بسیار محبوب است. منشا این نوع پیتزا به ایتالیا برمی گردد و در بسیاری از کشورها به پیتزای گوجه فرنگی معروف است. نام آن به پیتزا گوجه فرنگی به دلیل استفاده کمتر از گوشت، مرغ و محصولات مشابه مانند سوسیس و کالباس در آن است. ترکیبات اصلی این پیتزا شامل گوجه فرنگی و ریحان است، به همین دلیل این پیتزا به عنوان گزینه سالم تری نسبت به سایر پیتزاها شناخته می شود.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگریتا
8 عدد گوجه فرنگی کوچک
100 گرم ریحان
سیر 2 حبه
پنیر برای پیتزا 200 گرم
خمیر پیتزا 2 عدد
نمک و فلفل به اندازه کافی
آویشن و روغن کافی
طرز تهیه پیتزا مارگریتا
اگر به ظاهر پیتزا اهمیت می دهید، بهتر است از گوجه فرنگی های یکدست و ریز استفاده کنید تا در نهایت پیتزای با ظاهری زیباتر به دست آورید. ابتدا گوجه ها را بشویید و سپس از وسط نصف کنید و کنار بگذارید.
سپس سیر را رنده کرده و با روغن در تابه ای مناسب تفت می دهید تا بوی سیر گرفته شود. سپس کمی نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیر و ادویه ها یکدست شوند.
سپس نیمی از ریحان را به همراه سیر سرخ کرده و بعد از اینکه ریحان خیس شد و آب اضافی آن تبخیر شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد کمی خنک شوند. حالا خمیر پیتزا را داخل قالب می ریزیم.
برای تهیه خمیر پیتزا در منزل می توانید از مقاله خمیر پیتزا جادویی در منزل استفاده کنید. به اندازه کافی سس کچاپ یا سس پیتزا مخصوص روی خمیر پیتزا بریزید و با پشت قاشق روی تمام سطح خمیر پیتزا پخش کنید.
سپس مخلوط سیر و ریحان را روی خمیر پیتزا پخش کنید. سپس پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و گوجه ها را روی پنیر بچینید. باقیمانده ریحان را به طور مساوی روی سطح پنیر بچینید.
ابتدا فر را روشن کرده و با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس پیتزا را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. در نهایت گریل را برای چند دقیقه روشن کنید تا پیتزا طلایی شود.
نکات مهم در تهیه پیتزا
حتما به یاد داشته باشید که پیتزای خود را با مقدار مناسبی از مواد مانند سوسیس، کالباس و سایر مواد پر نکنید. اعتقاد به اینکه پیتزای حاوی تعداد زیادی مواد مختلف خوشمزه تر است، کاملا اشتباه است. این می تواند منجر به تهیه نادرست پیتزا و بدتر شدن کیفیت آن شود. همچنین اگر از گوشت، مرغ و استیک برای تهیه پیتزا استفاده می کنید، باید آن ها را خوب بپزید و آماده کنید. زمان پخت پیتزا در فر زمان کافی برای تهیه این نوع مواد نیست. همچنین استفاده از مواد خام می تواند کیفیت پیتزای شما را کاهش دهد. برای تهیه بهترین پیتزا مناسب است قبل از استفاده مواد را خوب بپزید و آماده کنید. همچنین استفاده از مواد خام می تواند برای گوارش شما مضر باشد.
دمای پخت پیتزا چقدر است؟
یکی از نکات مهم در تهیه پیتزا مربوط به زمان پخت آن است. معمولا پیتزا بین 10 تا 15 دقیقه آماده می شود، اما زمان آن بسته به نوع فر و ضخامت خمیر می تواند متفاوت باشد. برای اینکه مطمئن شوید پیتزا کاملا پخته شده است، می توانید از نوک چنگال یا چاقو استفاده کنید و به آرامی آن را به وسط پیتزا فشار دهید. اگر خمیر سفید است، این نشانه پخت و پز است. همچنین اگر در لمس خمیر سفت شد به این معنی است که پخته شده است.
در نهایت باید به این نکته توجه کنید که پیتزای داغ و تازه را مستقیماً روی سطح سرد قرار ندهید. برای گرم کردن آن بهتر است از ظروف یا سینی های گرم استفاده کنید. همچنین برای تزیین پیتزا می توانید از انواع سبزی خشک و تازه، مخلوط پنیرها و سایر مواد دلخواه استفاده کنید. با رعایت این نکات می توانید پیتزای خوشمزه، زیبا و بی نظیری را در منزل تهیه کنید.