آشپزی

فوت و فن چوروس در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن چوروسو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و صنایع دستی چوروس

فوت و فن چوروس و راز چروهای خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ما معتقدیم چورو یکی از بهترین دسرهای جهان است، به خصوص زمانی که خودتان آنها را از ابتدا درست کنید. پیشنهاد می کنیم این روش آشپزی را امتحان کنید تا تجربه ای بی نظیر از چروهای بسیار خوشمزه و معطر را برای خود و دوستان و خانواده تان به ارمغان بیاورید. چوروها، با بیرونی ترد و داخلی نرم و خوش طعم، آنقدر خوشمزه هستند که مقاومت در برابر آن سخت است!

محصولات لازم برای ساخت چورو

وانیل 1/4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد 3 عدد

3 آب، 1 فنجان

4 آرد، 1 فنجان

شکر 5 عدد 1 قاشق غذاخوری

کره یا روغن 6 عدد 50 گرم

طرز تهیه چورو اسپانیایی

برای تهیه روکش چورو، نصف پیمانه شکر و کمی دارچین را در ظرفی مخلوط کرده و کنار بگذارید.

روغن نباتی یا کره را در یک قابلمه بزرگ یا تابه عمیق تا دمای 360 فارنهایت (حدود 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. در این زمان خمیر را آماده می کنیم.

آب، کره، شکر و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​تا زیاد بگذارید تا بجوشد.

آرد را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید و مدام با کفگیر هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و سریع با همزن برقی هم بزنید.

مخلوط را هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود (اگرچه ممکن است در ابتدا کمی گلوله به نظر برسد، اما با ادامه هم زدن صاف می شود).

سپس خمیر را داخل قیف مجهز به غلتک ستاره ای می ریزیم و به اندازه های دلخواه به صورت نوار برش می دهیم و در روغن داغ شده می گذاریم.

چروهای سرخ شده را روی کاغذ جاذب قرار دهید و بلافاصله بعد از 15 ثانیه (به طوری که شکر خوب بچسبد) آنها را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید.

این روند را برای تمام خمیر باقیمانده ادامه دهید (هنگام سرخ کردن، بیش از 5 عدد در هر بار داخل روغن نریزید و در صورت لزوم از انبر فلزی برای جدا کردن آنها استفاده کنید).

بعد از چند دقیقه خنک شدن چوروها آماده سرو هستند.

مواد لازم برای پخت چورو به روشی دیگر

کره 4 قاشق غذاخوری

2 لیوان آرد

1 فنجان آب

3 عدد تخم مرغ

شکر 1/2 پیمانه

نمک 1/4 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

چند قطره اسانس وانیل

طرز تهیه چورو به روشی دیگر

کره، آب، نمک و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی اجاق بگذارید، سپس محتویات را هم بزنید تا مخلوط بجوشد.

پس از جوش آمدن، آرد و عصاره وانیل را اضافه کنید و حدود یک دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر به دست آید.

تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر کمی خنک شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، خمیر را با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید.

روغن را در یک تابه جداگانه بریزید و آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، سپس خمیر را در یک قیف مجهز به نازل بریزید.

قیف را روی قابلمه نگه دارید و خمیر را فشار دهید.

وقتی حدود 10 سانتی متر از خمیر بیرون زد، آن را با قیچی برش دهید و داخل روغن داغ بریزید. پتی را با احتیاط با قاشق برمی گردانیم تا یکدست سرخ شود.

کیک های سرخ شده را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا چربی اضافی گرفته شود.

شکر و دارچین را مخلوط کرده و در سینی پهن کنید سپس کیک ها را در این مخلوط بغلتانید و آماده سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا