آشپزی

فوت و فن کباب دیگی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کباب دیگیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کباب کردن قابلمه

هنر کباب کردن و آشپزی راز کباب دیگی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

احتمالا افراد کمی هستند که علاقه ای به کباب تابه ای یا به اصطلاح کباب قابلمه ای یا تابه ای نداشته باشند. این کباب که همانطور که از نامش پیداست روی تابه و روی گاز طبخ می شود از گوشت چرخ کرده تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد.

برای تهیه این غذای خوشمزه توصیه می شود از گوشت چرخ کرده گوسفندی استفاده کنید. برای غذای جانبی می توانید گوجه فرنگی کبابی، سیب زمینی سوخاری، فلفل و سایر سبزیجات را به عنوان پیش غذا سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب قابلمه

گوشت چرخ کرده (گوشت گاو، گوسفند یا مخلوط آنها) نیم کیلوگرم

1 عدد پیاز بزرگ

2 عدد گوجه فرنگی بزرگ

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه خیلی کم

فلفل قرمز و پودر دارچین (اختیاری) به میزان لازم

طرز تهیه کباب قابلمه ای

ابتدا گوشت را بشویید و چرخ کنید یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید. پیاز را نگینی رنده کرده به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. ادویه هایی از جمله نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری دارچین اضافه کنید تا طعم بیشتری به آن اضافه شود.

استفاده از زردچوبه را محدود کنید زیرا مقدار کمی طعم خوبی به کباب می دهد، اما زیاده روی می تواند طعم گوشت را تغییر دهد.

بعد از پخت، مواد کباب را در تابه داغ پهن کنید و با انگشتان روی گوشت خطوطی ایجاد کنید تا کباب ها جدا شوند و به طور یکنواخت بپزند.

سیخ ها را روی حرارت زیاد قرار دهید و حرارت را کم کنید و با درب به آرامی بپزید. بعد از کشیدن آب، روغن بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.

مراقب باشید سیخ ها را زیاد نپزید تا خشک نشوند. آنها را باید در حالی که هنوز آبدار و کمی پخته شده اند سرو کنید.

همزمان گوجه ها را آماده کرده و پس از پختن سیخ ها، گوجه ها را روی آن ها اضافه کنید. مقداری پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و اجازه دهید پاستا کمی سرخ شود سپس گوجه فرنگی های خرد شده را دور سیخ بچینید و در تابه را ببندید تا گوجه ها بپزند.

پس از پخته شدن سیخ ها را با سیب زمینی سوخاری و فلفل سرخ شده سرو کنید و با ماست یا سبزیجات تزیین کنید.

هنر کباب کردن قابلمه

استفاده از گوشت با حداقل چربی توصیه می شود.

پس از اتمام پخت، چند قطره زعفران پخته شده را به غذا اضافه کنید تا عطر مطبوعی به آن اضافه شود.

روی کباب را با سماق بپوشانید، زیرا استفاده از سماق برای کباب‌پزی توصیه می‌شود، زیرا ترکیبات موجود در سماق به تعادل چربی‌های ناسالم گوشت کمک می‌کند، طعم آن را بهبود می‌بخشد و به هضم غذا کمک می‌کند.

افزودن پیاز خرد شده به گوشت باعث لطیف تر شدن آن می شود. استفاده از پودر پیاز برای پرهیز از قرار دادن تکه های درشت پیاز در کباب که ممکن است خوب پخته نشود، توصیه می شود.

مهم است که گوشت و ادویه ها را با دقت مخلوط کنید. برای اینکه طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند، توصیه می شود این مواد حداقل 3 تا 5 دقیقه با هم مخلوط شوند.

اگر وقت کافی دارید توصیه می شود گوشت مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب مخلوط شوند.

کباب را روی حرارت ملایم بپزید.

افزودن دارچین طعم خاصی به کباب می دهد، بنابراین ارزش آزمایش را دارد.

قرار دادن فلفل سبز در کنار سیخ ها در هنگام پخت باعث می شود کباب ها عطر فلفل را گرفته و طعم فوق العاده ای به آن ببخشند.

برای افرادی که از خوردن گوشت قرمز خودداری می کنند، استفاده از مرغ چرخ کرده گزینه مناسبی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا