آشپزی

فوت و فن کتلت قبرسی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کتلت قبرسیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر خرد کردن قبرس

هنر کتلت قبرسی و راز خوشمزه کتلت قبرسی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر تا به حال انواع کتلت را امتحان کرده اید، امیدوارم کتلت قبرسی نیز جزو آن ها باشد، زیرا این کتلت با طعم بی نظیرش قطعا ارزش امتحان را دارد.

کتلت قبرسی که منحصر به فرد قبرس است، عمدتاً با استفاده از سیب زمینی و مقدار کمی گوشت چرخ کرده تهیه می شود. این نسخه خاص از کتلت که به نام کتلت سیب زمینی قبرسی شناخته می شود، به راحتی آماده می شود و طعمی را تداعی می کند که یادآور دوران کودکی است.

مواد لازم برای تهیه کتلت قبرسی

گوشت چرخ کرده 500 گرم

1 عدد پیاز بزرگ

2 عدد سیب زمینی بزرگ

نان تست 1 عدد

جعفری 1 قاشق غذاخوری

پودر زیره سیاه 1 قاشق غذاخوری

1 عدد تخم مرغ

نمک و فلفل به اندازه کافی

زردچوبه و روغن کافی

طرز تهیه کتلت قبرسی

برای تهیه کوفته قبرسی خوشمزه، ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پیاز را رنده کنید، آب اضافی آن را با دست بگیرید و به گوشت اضافه کنید تا مخلوط شود.

سپس سیب زمینی ها را رنده کرده و آب اضافی آن ها را بگیرید و جعفری خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

انتهای نان تست را بردارید و قسمت نرم را به همراه تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مخلوط مورد نظر اضافه کنید، سپس تمام مواد را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا بیشتر خودش را بگیرد. پس از استراحت، مخلوط را از یخچال خارج کرده و تابه ای را روی آتش بگذارید.

روغن را در تابه ای داغ کنید، از مخلوط کتلت به اندازه دلخواه بردارید و به شکل دلخواه برش بزنید و در تابه قرار دهید تا سرخ شود.

این روند را برای کل مخلوط ادامه دهید و کتلت ها را بعد از سرخ شدن از یک طرف برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.

در صورت تمایل فلفل سبز و گوجه فرنگی را سرخ کرده و برای تزیین در کنار کتلت ها بچینید. کتلت های سرخ شده را در ظرف دلخواه بچینید و با نان تازه سرو کنید.

هنر و تکنیک انواع گز

هنگام تهیه کتلت رعایت تعادل بین گوشت و سیب زمینی مهم است به طوری که برای هر قسمت سیب زمینی از دو قسمت گوشت چرخ کرده استفاده شود تا هنگام سرخ شدن کتلت ها از هم جدا نشوند. استفاده از یک پیاز بزرگ در این دستور غذا کافی است.

کیفیت گوشت استفاده شده در تهیه کتلت تاثیر مستقیمی بر طعم آن دارد. اگرچه گوشت گاو و بره انتخاب های رایجی هستند، اما مرغ تازه نیز می تواند گزینه خوبی باشد، به خصوص اگر گوشت بدون چربی را انتخاب کنید.

برای کتلت ها می توانید از سیب زمینی آب پز یا خام استفاده کنید. استفاده از سیب زمینی خام می تواند به جذب روغن کمتری در هنگام سرخ کردن کمک کند، اما اگر ترجیح می دهید سیب زمینی را بپزید، آن را بپزید تا نیمه تمام شود.

در برخی از دستور العمل ها، تخم مرغ را می توان حذف کرد و به جای آن آرد گرفت، اما اگر از تخم مرغ استفاده می شود، باید متناسب با حجم مواد دیگر باشد.

افزودن ادویه هایی مانند زیره، فلفل قرمز، نعناع خشک، ترخون و سایر ادویه ها به کتلت طعمی غنی و عطر مطبوعی می دهد.

آرد نان یا پودر نان اضافه شده به مخلوط، چسبندگی و تردی کتلت را بهبود می بخشد و آرد نخودچی می تواند جایگزین مناسبی برای آرد نان باشد.

کتلت ها را به اندازه و شکل دلخواه در آورید و دستان خود را کمی خیس نگه دارید تا مخلوط به دست نچسبد. توجه داشته باشید که روغن سرخ کردنی به اندازه کافی و در دمای مناسب باشد و در صورت نیاز روغن را تعویض کنید تا کیفیت سرخ کردن کتلت ها حفظ شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا