فوت و فن کره محلی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کره محلیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر محلی کره ای
هنرها و صنایع دستی محلی کره راز طعم محلی کره ای خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کره محلی نوعی کره حیوانی است که به طور سنتی توسط عشایر و روستاییان از شیر گاو، گوسفند یا بز تهیه می شود. این نوع روغن در مقایسه با روغن های صنعتی طعم و عطر قوی تری دارد و همچنین خواص و فواید بیشتری نیز دارد.
برای تهیه کره محلی شیر را چند ساعت می گذارند تا خامه پف کند. سپس خامه را جمع می کنند و در ظرفی به نام کارگیر می ریزند. کره زنی وسیله ای سنتی است که برای پختن خامه و جدا کردن کره از دوغ استفاده می شود.
روغن محلی سرشار از ویتامین های A، D، E و K و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و آهن است. این نوع روغن به دلیل چربی اشباع شده می تواند به افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) کمک کند.
نکاتی در مورد مصرف روغن محلی
روغن محلی را بهتر است خنک و در یخچال نگهداری کنید.
برای طعم بهتر، اجازه دهید کره بومی کمی قبل از مصرف به دمای اتاق برسد.
می توانید از روغن محلی به عنوان صبحانه، آشپزی یا چاشنی غذا استفاده کنید.
مواد اولیه برای ساخت روغن محلی
ماست پرچرب محلی: 1 لیتر
آب: 1/2 لیتر (اختیاری)
نمک: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه کره محلی
ماست پرچرب محلی را از یخچال خارج کنید و بگذارید به دمای محیط برسد.
اگر ماست خیلی غلیظ بود می توانید 1/2 لیتر آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک ظرف بزرگ درب دار (مانند ظرف پلاستیکی) انتخاب کنید.
ماست را داخل کاسه بریزید.
در ظرف را محکم ببندید.
ظرف را به مدت 10 تا 15 دقیقه به شدت تکان دهید. می توانید از همزن دستی یا برقی هم استفاده کنید.
به تدریج کره از ماست جدا می شود و به صورت گلوله های کوچک در می آید.
یک پارچه نخی تمیز را روی یک صافی قرار دهید.
مخلوط کره و ماست را در یک صافی بریزید.
پارچه را جمع کنید و فشار دهید تا مایع (دوغ) از روغن جدا شود.
کره را با آب سرد بشویید تا باقیمانده دوغ از بین برود.
(اختیاری) می توانید 1 قاشق چایخوری نمک به کره اضافه کنید و آن را ورز دهید تا طعم دار شود.
کره را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
روغن محلی را می توان تا 2 هفته در یخچال نگهداری کرد.
راز طعم محلی کره ای
برای تهیه کره محلی از ماست پرچرب محلی استفاده کنید.
اگر ماست خیلی غلیظ بود می توانید 1/2 لیتر آب اضافه کنید.
برای مخلوط کردن ماست می توانید از همزن دستی یا برقی هم استفاده کنید.
کره را با آب سرد بشویید تا باقیمانده دوغ از بین برود.
(اختیاری) می توانید 1 قاشق چایخوری نمک به کره اضافه کنید و آن را ورز دهید تا طعم دار شود.
روغن محلی را می توان تا 2 هفته در یخچال نگهداری کرد.