فوت و فن کوکو ماکارونی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کوکو ماکارونیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر ماکارون نارگیلی
فوت و فن کوکو پاستا و راز رب کاکائو خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
پاستا کوکوی یکی از محبوب ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است که مشخصا به پیتزای مفصل آن نزدیک است. این غذای خوشمزه از موادی مانند پاستا، قارچ، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و پنیر پیتزا درست می شود.
در دستور غذایی که می خواهیم بیان کنیم، با غذایی روبرو هستیم که هم کاکائو و هم رب است. این به معنای ترکیبی از این دو است که به آن ماکارونی کاکائو می گویند. جالب اینجاست که این غذا را می توان با باقی مانده غذای قبلی هم تهیه کرد اما تخم مرغ هم به آن اضافه می کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر نارگیل
شکل نیمه بسته بندی شده پاستا
پیاز (بزرگ) یک عدد
سه سوسیس
قارچ 250 گرم
چهار عدد تخم مرغ
فلفل یک عدد (کوچک).
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه ماکارون نارگیلی
برای شروع پختن ماکارون نارگیلی به روشی ساده و بدون نیاز به فر، اولین قدم این است که ماکارون ها را به روش معمولی بپزید. این کار را با جوشاندن آب نمک در قابلمه انجام دهید، سپس پاستا را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بپزید. پس از پخته شدن پاستاها را آبکشی کنید و زیر آب سرد بگذارید تا خنک شوند.
در مرحله دوم مواد لازم برای کوکو را آماده کنید. با تفت دادن یک پیاز کوچک یا رنده شده در تابه با روغن داغ شروع کنید.
سپس سوسیس خرد شده را اضافه کنید و در همان روغن پیاز تفت دهید. پس از سرخ شدن سوسیس، فلفل خرد شده را به تابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
سپس قارچ های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و صبر کنید تا آب آن ها تبخیر شود. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و دوباره همه مواد را تفت دهید. پس از قهوه ای شدن، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط کاکائو به دمای اتاق برسد.
در این مرحله تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب مخلوط کنید. ماکارونی خنک شده و مخلوط سرخ شده را به همراه تخم مرغ زده شده به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پس از آن روغن را در تابه مناسبی ریخته و حرارت می دهند. مواد کاکائو را در تابه بریزید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و صبر کنید تا خوب سرخ شود.
پس از سرخ شدن یک طرف نارگیل، آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. پاستا کوکو شما بعد از 20 تا 25 دقیقه آماده سرو است. در ظرف مورد نظر بریزید و با ترشی و ماست سرو کنید.
هنر ماکارون نارگیلی
پخت ماکارونی در فر نیز امکان پذیر است. برای این کار کوکو را به مدت حدود 30 تا 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا بپزد.
اگر می خواهید پاستا شما بدون افزودن پنیر پیتزا باشد، می توانید پنیر را از دستور غذا حذف کنید.
برای گزینه های مختلف گوشت، می توان سوسیس را با مرغ پخته و رنده شده یا گوشت گاو سرخ شده جایگزین کرد که به شما امکان می دهد نسخه سالم تری از ماکارونی نارگیل تهیه کنید.
آویشن به عنوان یکی از چاشنی های ماکارونی مطلوب، هم برای سالاد ماکارونی و هم برای پاستا نارگیل که در اینجا توضیح داده شده است، مناسب است.
این کوکوی خوشمزه را می توانید با سس گوجه فرنگی میل کنید.