آشپزی

فوت و فن کیک بستنی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک بستنیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کیک بستنی

کیک بستنی و فن آرت راز کیک بستنی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک بستنی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین دسرهای فصل گرم تابستان است و طرفداران زیادی دارد. این دسر که ترکیبی جذاب از کیک و بستنی است، کمتر کسی را پیدا می کنید که آن را دوست نداشته باشد. درست کردن کیک بستنی در خانه بسیار آسان است و با تغییرات کوچک می توانید انواع کیک بستنی خوشمزه را خودتان درست کنید. برای تهیه کیک بستنی، اولین قدم این است که کیک را آماده کنید. در این دسر می توانید از اسفنج وانیلی یا شکلاتی استفاده کنید. با ما همراه باشید تا نحوه درست کردن این کیک بستنی غنی را به شما نشان دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی

15 گرم پودر کاکائو

125 گرم شکر

165 گرم آرد (سفید)

1/4 فنجان کره مایع

تخم مرغ (سرد و بزرگ) 3 عدد

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق غذاخوری شربت یا عسل

1 عدد کیک اسفنجی شکلاتی

1 لیتر بستنی (با طعم دلخواه)

طرز تهیه کیک بستنی

برای تهیه این کیک بستنی خوشمزه ابتدا آرد و بکینگ پودر را بریزید و سه بار الک کنید. سپس این مخلوط را دور بریزید.

سپس پودر کاکائو و کره الک شده را با هم مخلوط کنید. با قاشق هم بزنید تا پودر کاکائو کاملا در کره حل شود.

به شکل دلخواه چرب و آردپاشی کنید. کف قالب را با کاغذ پخت بپوشانید.

تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه تمیز بریزید. سفیده ها را با همزن خوب بزنید تا فرم بگیرد. شکر را به آرامی اضافه کنید و همزمان هم بزنید.

بعد از اضافه کردن شکر و سفت شدن سفیده ها، زرده ها را یکی یکی اضافه کنید. هر کدام را حدود 30 ثانیه با همزن مخلوط کنید.

سپس شربت یا کمی عسل را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مخلوط پودر کاکائو و کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس با همزن دستی مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. زمان پخت ممکن است متفاوت باشد. در آخر با خلال دندان تست کنید.

بعد از پخت کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید. سپس کیک را به شکل مستطیل برش دهید.

روی کیک را بردارید و داخل آن را خالی کنید تا حدود یک سانتی متر ضخامت کیک داشته باشد.

سپس کیک را داخل قالب سلفونی بغلتانید.

بستنی را از فریزر خارج می کنیم و می گذاریم کمی نرم شود و سپس داخل قالب می ریزیم.

قسمت های خالی کیک را با بستنی های دلخواه پر کنید و تزئین کنید.

بعد از اینکه کیک را با بستنی پر کردید، روی کیک را برگردانید و روی بستنی قرار دهید.

روی کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

هنر کیک بستنی

اگر ترجیح می‌دهید کیک شما بدون رویه باشد، خمیر را در تابه در محل مشخصی بریزید. این اجازه می دهد تا هوا در این نقطه جمع شود و کیک بدون لبه یا قله پخته شود.

بعد از اینکه خمیر را در یک جا ریختید، آن را با احتیاط روی سطح تابه پهن کنید تا به طور یکنواخت بپزد و قله ایجاد نشود.

بعد از درست کردن کیک بستنی، آن را در فریزر قرار دهید. مهم است که کیک بستنی را تا زمان سرو در فریزر نگه دارید. برای جلوگیری از ورود بوی فریزر به داخل کیک از درب استفاده کنید.

برای تهیه گاناش روی کیک بستنی می توانید از شکلات شیری، شکلات تلخ یا ترکیبی از این دو استفاده کنید. این انتخاب به سلیقه شما بستگی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا