آشپزی

فوت و فن کیک نوتلا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک نوتلاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پای کیک و پنکه نوتلا

کیک کراک و فن نوتلا و راز کیک خانگی خوشمزه نوتلا در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شکلات نوتلا به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین انتخاب های صبحانه و میان وعده در بسیاری از کشورها شناخته می شود. از این شکلات پرطرفدار علاوه بر مصرف مستقیم، در تهیه کیک نوتلا نیز استفاده می شود که یک دسر بین المللی خوشمزه است و اغلب در کافه ها با نوشیدنی های گرم سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه کیک نوتلا

4 عدد تخم مرغ

2 لیوان آرد

شکر 1 لیوان

1 فنجان شیر

1 فنجان کره مایع

نوتلا 4 قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

1/2 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کیک نوتلا

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف بزرگی زده و شکر و وانیل را به آن ها اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

با همزن برقی که روی حداکثر سرعت تنظیم شده است، مخلوط تخم مرغ و شکر را به مدت 10 دقیقه بزنید تا رنگ و کشدار شود.

نوتلا را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

روغن و شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

در ظرفی جداگانه آرد و بکینگ پودر و کاکائو را بریزید و دو بار الک کنید.

آرد را در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی با همزن به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

قبل از شروع، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

قالب کیک را با کره چرب کنید و کاغذ کره را داخل قالب قرار دهید و آن را محکم کنید.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی روی سطح کار ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج شوند.

کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.

برای تست کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل آن فرو کنید. اگر برش تمیز بیرون بیاید، کیک پخته شده است.

بعد از پخت کیک را بردارید و بگذارید خنک شود سپس به دلخواه برش بزنید و با تزیینات تزئین کنید.

پای کیک و پنکه نوتلا

برای تهیه کیک نوتلا بدون نیاز به فر، ابتدا یک قالب نچسب را انتخاب کنید و روی آن را با کمی روغن چرب کنید. قابلمه را روی شعله قرار دهید تا گرم شود. سپس مایه کیک را داخل کاسه بریزید و روی آن را با درب بپوشانید. کیک را به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید تا کاملا بپزد.

می توانید روی کیک را با گاناش شکلاتی، میوه های مختلف، پسته و سایر تزیینات دلخواه تزیین کنید.

هنگام پخت کیک نوتلا می توانید از قالب های مختلفی استفاده کنید اما دقت کنید که فقط یک سوم قالب پر از مواد باشد.

قبل از شروع پخت کیک، حدود یک ساعت قبل از شروع، مواد را در دمای اتاق خنک کنید.

اگر به نوتلا دسترسی ندارید، می توانید از هر نوع شکلات صبحانه فندقی دیگری به عنوان جایگزین استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا