آشپزی

فوت و فن کیک هلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک هلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

کیک هلو

کیک هلو راز یک کیک هلویی خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک هلو یک دسر میوه ای خوشمزه و پرطرفدار تابستانی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. این کیک نه تنها بسیار خوشمزه است، بلکه سرشار از مواد مغذی و مناسب به عنوان یک میان وعده سالم برای کودکان است.

مواد لازم برای تهیه کیک هلو

1/5 فنجان آرد سفید

شکر 1 لیوان

پوره هلو 1/3 پیمانه

2 عدد تخم مرغ

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

1/2 قاشق چایخوری وانیل

100 گرم کره

طرز تهیه کیک هلو

مرحله اول درست کردن پوره هلو: ابتدا هلوها را پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید. سپس هلوها را با مخلوط کن یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید پوره کنید.

برای تهیه کیک، تخم مرغ، کره، شکر و وانیل را هفت دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

سپس پوره هلو را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به آرامی به مایه کیک اضافه کنید سپس با لیسک به آرامی مواد را مخلوط کنید. مایه کیک را در کاغذ روغنی چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید.

در پایان زمان پخت، با خلال دندان بررسی کنید که کیک آماده است یا خیر. اگر تکه تمیز بیرون آمد، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و با خلال های هلو تزئین کرده و سرو کنید.

کیک هلو

برای اینکه رنگی زیبا و جذاب به کیک بدهید می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران پخته شده را به مایه کیک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در ضمن این کیک را می توان با خامه قنادی تزیین کرد و سرو کرد.

برای به دست آوردن قوام نرم و یکنواخت کیک، استفاده از آرد سفید توصیه می شود و مهم است که آرد را سه بار الک کنید.

استفاده از هلوهای کاملا رسیده و شیرین طعم و عطری لذیذ و مطبوع به کیک می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا