آشپزی

فوت و فن گوشت بوقلمون در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن گوشت بوقلمونو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ترکیه

هنر گوشت بوقلمون و راز خوشمزه شدن گوشت بوقلمون و داخلی ج سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

گوشت بوقلمون دارای هر دو گوشت سفید و قرمز است و طعمی گرم و آبدار دارد. یکی از ویژگی های قابل توجه آن افزایش حجم گوشت نسبت به استخوان و کاهش ضایعات نسبت به سایر گوشت ها می باشد. گوشت بوقلمون به عنوان یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین منابع پروتئینی شناخته می شود و در برخی کشورها آن را به عنوان غذای مناسبی برای مناسبت های خاص تهیه می کنند. پخت بوقلمون نیز تکنیک های خاصی دارد و یکی از قسمت های حیاتی آن تهیه با ترکیب ادویه ها برای ایجاد طعمی منحصر به فرد است. با ما همراه باشید تا با ملزومات پخت بوقلمون آشنا شوید.

آشنایی با بهترین ادویه ها برای پخت بوقلمون

پاپریکا (فلفل قرمز خشک) 100 گرم

50 گرم فلفل سیاه

میوه خشک انبه 50 گرم

پونه کوهی 50 گرم

سیر خشک 100 گرم

50 گرم پیاز خشک

آویشن خشک 100 گرم

نمک 50 گرم

چگونه گوشت بوقلمون را مزه دار کنیم

ادویه های ذکر شده را به صورت پودر آماده کرده و سپس با هم مخلوط کنید.

برای اینکه طعم بیشتری به بوقلمون بدهید، ابتدا تکه های بوقلمون را کاملاً با روغن زیتون یا روغن زیتون بمالید و سپس آنها را با یک مخلوط ادویه مخصوص بوقلمون بپوشانید.

سپس روی ظرف گوشت بوقلمون را با درب مانند سلفون مخملی بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم و عطر بهتری برای گوشت ایجاد شود.

مواد لازم برای تهیه گوشت بوقلمون

گردن بوقلمون 2 کیلو

روغن زیتون به میزان لازم

3 حبه سیر له شده

4 عدد پیاز خرد شده

4 عدد هویج خرد شده

دانه های زیره سبز و سیاه هر کدام 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

دانه گشنیز 1/2 قاشق غذاخوری

دانه فلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوری

پودر آویشن 1/2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل 1/2 قاشق غذاخوری

4 برگ معطر

سرکه 2-3 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

2 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده

طرز پخت گوشت بوقلمون

برای شروع، گردن بوقلمون را با آب بشویید و روی یک حوله نخی قرار دهید تا خشک شود.

سپس روغن را در تابه داغ کنید و گردن بوقلمون را در آن سرخ کنید تا طلایی شود.

گردن سرخ شده را از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده را به روغن باقی مانده در تابه اضافه می کنیم.

پیاز را تفت دهید تا سبک شود، سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن کم شود.

ادویه هایی مانند زردچوبه، زیره، تخم گشنیز و فلفل سیاه را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود. سپس گردن بوقلمون و هویج را به این مخلوط اضافه کنید.

یک فنجان آب جوش به همراه آویشن، نمک، زنجبیل و برگ بو به این مخلوط اضافه کنید.

محتویات قابلمه را بجوشانید سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید.

حدود 2 ساعت صبر کنید تا گردن بوقلمون کاملا پخته شود.

در این مدت می توانید زعفران پخته شده را اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

اگر می خواهید غذای بوقلمون را در فر بپزید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 1.5 تا 2 ساعت بپزید تا غذا کاملا پخته شود.

اگر گوشت بوقلمون دوست دارید، پیشنهاد می شود خورش بوقلمون را با رب انار امتحان کنید.

پخت بوقلمون در فر چقدر طول می کشد؟

زمان پخت گوشت بوقلمون تحت تاثیر عوامل متعددی است که از جمله مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دمای بوقلمون قبل از گذاشتن در فر : قبل از گذاشتن بوقلمون باید حداقل یک ساعت قبل از گذاشتن در فر در دمای محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

وضعیت شکم بوقلمون: پر یا خالی بودن بوقلمون نیز می تواند در زمان پخت تاثیر بگذارد. مواد موجود در شکم بوقلمون می تواند از نفوذ گرما به عمق گوشت جلوگیری کند. بنابراین بهتر است برای پخت بهینه تر، بوقلمون را با معده خالی بپزید.

دمای فر: دمای ایده آل برای پخت گوشت بوقلمون در محدوده 325 تا 375 درجه فارنهایت (یا 160 تا 190 درجه سانتیگراد) است. انتخاب دمای مناسب فر برای پخت بوقلمون مهم است تا تمام قسمت های گوشت به طور یکنواخت و بهتر بپزد.

تعداد دفعات باز و بسته کردن فر: افزایش تعداد باز و بسته کردن فر می تواند زمان پخت بوقلمون را افزایش دهد. بنابراین تا حد امکان باید از باز و بسته کردن مکرر فر خودداری کنید و برنامه پخت را به دقت رعایت کنید.

نحوه نمک زدن به گوشت بوقلمون

یکی از راه های برجسته برای بهبود طعم گوشت بوقلمون استفاده از فرآیند نمک زدن است. این فرآیند باعث می شود تا نمک حل شده در آب به بافت بوقلمون نفوذ کند و طعمی منحصر به فرد به آن بدهد و در عین حال طراوت و رطوبت را به گوشت اضافه کند. برای انجام این فرآیند می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

یک گلدان به اندازه کافی بزرگ برای نگهداری بوقلمون انتخاب کنید.

در قابلمه بزرگ، محفظه ای برای تهیه آب نمک ایجاد کنید. نسبت تهیه آب نمک باید به گونه ای باشد که به ازای هر 4 لیتر آب یک فنجان نمک اضافه شود.

بوقلمون را در قابلمه قرار دهید تا کاملاً در آب نمک فرو برود و تمام سطح گوشت با آب نمک آغشته شود.

قابلمه را حداقل 2 ساعت (زیر 4 درجه سانتیگراد) در یخچال بگذارید تا بوقلمون به خوبی مزه دار شود.

اگر دوست دارید می توانید به جای آب از مایعات دیگری مانند آب سیب، سرکه سیب، سرکه برنج، آبگوشت یا آب جو استفاده کنید تا طعم خاصی به بوقلمون بدهد.

پس از خارج کردن بوقلمون از آب نمک، حتما سطح آن را خشک کرده و نمک اضافی را پاک کنید.

هنر ترکیه

هنگام تهیه بوقلمون شکم پر بهتر است از بوقلمون تازه استفاده کنید. اگر از بوقلمون منجمد استفاده می کنید، حداقل 2 روز در یخچال بگذارید تا یخ کاملا آب شود. همچنین برای سرعت بخشیدن به آب شدن یخ، بوقلمون را بیرون از یخچال نگذارید.

در مرحله پرکردن شکم بوقلمون توصیه می شود مواد را به مقدار و اندازه مناسب قرار دهید. پر کردن بیش از حد شکم بوقلمون می تواند زمان پخت را افزایش دهد زیرا از نفوذ گرما به عمق گوشت جلوگیری می کند.

به دلیل ضخامت قسمت های مختلف گوشت بوقلمون، پخت آن به زمان طولانی و دمای مناسبی نیاز دارد. در نتیجه توصیه می شود که گوشت را قبل از پخت از داخل و خارج با ادویه مزه دار کرده و سپس در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.

قبل از تفت دادن بوقلمون، می توانید آن را با قلم مو کره بمالید تا ظاهر بهتری داشته باشد و طعم آن بهتر شود.

یک ساعت قبل از پخت، بوقلمون را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. این عمل باعث کاهش زمان لازم برای پخت و پز می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا