مربای پوست هندوانه با عسل و آموزش درست کردن مربای پوست هندوانه با عسل در منزل
مربای پوست هندوانه با عسل
مربای پوست هندوانه با عسل ؛ آموزش درست کردن مربای پوست هندوانه با عسل در منزل همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
مربای پوست هندوانه با عسل
مربای پوست هندوانه یک خوراکی خوشمزه و مقوی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این مربا نه تنها طعمی دلچسب دارد، بلکه از خواص بسیاری برای سلامتی نیز برخوردار است.
مواد لازم:
پوست هندوانه: ۱ کیلوگرم
عسل: ۷۵۰ گرم
آب: ۳ پیمانه
لیمو ترش: ۱ عدد
هل: ۴ عدد
دارچین: ۱ تکه کوچک
طرز تهیه:
پوست هندوانه را به خوبی بشویید و قسمت سبز و قرمز آن را جدا کنید. سپس آن را به قطعات مکعبی به اندازه ۱ سانتی متر برش دهید.
پوست هندوانه را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
در یک قابلمه بزرگ، آب و پوست هندوانه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت زیاد به جوش برسانید.
پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بجوشانید تا پوست هندوانه نرم شود.
لیمو ترش را به صورت حلقه حلقه برش دهید و به همراه هل و دارچین به قابلمه اضافه کنید.
حرارت را خاموش کنید و عسل را به تدریج به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل حل شود.
مربای پوست هندوانه را به جوش برسانید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود.
مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مربای خنک شده را در شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
می توانید از هر نوع عسلی که دوست دارید استفاده کنید.
برای طعم قوی تر، می توانید از ۲ قاشق غذاخوری گلاب به مربا اضافه کنید.
اگر مربای شیرین تری می خواهید، می توانید مقدار عسل را افزایش دهید.
مربای پوست هندوانه را می توانید تا ۳ ماه در یخچال نگهداری کنید.
خواص مربای پوست هندوانه:
پوست هندوانه سرشار از ویتامین C، A و B6 است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
همچنین حاوی لیکوپن است که یک آنتی اکسیدان قوی است و به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند.
پوست هندوانه منبع خوبی از فیبر است که به هضم غذا و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
این مربا می تواند به کاهش فشار خون، کلسترول و قند خون کمک کند.
همچنین می تواند به بهبود عملکرد کلیه ها و کبد کمک کند.
آشنایی با دیگر خواص پوست هندوانه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پوست هندوانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با پوست هندوانه
میزان زیادی از مواد مغذی هندوانه در پوست هندوانه قرار دارد
و پوست سفید این میوه منبع عالی از ترکیباتی نظیر بتا کاروتن، تیامین، کلسیم، آهن، لیکوپن، ویتامین A, C است.
پوست هندوانه به میزان زیادی پتاسیم در خود دارد می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و تصلب شرایین را کاهش دهد
و مصرف پوست هندوانه به همراه شکر، مربا و عسل برای تقویت و درمان ضعف معده بسیار توصیه می شود.
پوست هندوانه، نه تنها خوراکی است بل از مواد مغذی بسیاری نیز برخوردار میباشد.
در واقع این قسمت از هندوانه نه تنها همان مواد مغذیِ خودِ هندوانه را دارست
بلکه مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانها، مواد معدنی، ویتامینها و ترکیبات فعال در آن وجود دارند.
پوست هندوانه در عین آن که از کالری اندکی برخوردار است، اما سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، پتاسیم و روی است.
افزون بر این، مقادیر زیادی کلروفیل، سیترولین، لیکوپن، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها و … در این قسمت از هندوانه وجود دارند.
خواص پوست هندوانه برای سنگ کلیه
یکی از شناخته شدهترین خواص پوست هندوانه در طب سنتی کمک به درمان و دفع سنگ کلیه است.
به این منظور بایستی یک هندوانه کامل را با پوست خرد کرده و آن را بدون اضافه کردن آب بپزید و زمانی که کاملا له شد مصرف کنید.
در برخی مصارف درمانی و استفاده از خواص پوست هندوانه برای درمان یک بیماری خاص
مانند سنگ کلیه نیز باید هندوانه را با پوست و در قابلمهای بدون آب کاملا بپزید.
پس از اینکه به طور کامل له شد به آن یک تکه چوب دارچین اضافه کرده و میل کنید.
نوشیدن این معجون به دفع سنگهای ریز کلیه کمک شایانی خواهد کرد.
خواص پوست هندوانه برای پروستات
هندوانه منبع غنی از لیکوپن است که در برابر سرطان پروستات همچون سدی از بدن محافظت می کند.
تحقیقات نشان داده است که لیکوپن موجود در پوست هندوانه را نمی توان نادیده گرفت.
خواص پوست هندوانه برای دام
پوست هندوانه سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، پتاسیم و روی است.
افزون بر این، مقادیر زیادی کلروفیل، سیترولین، لیکوپن، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها و … در این قسمت از هندوانه وجود دارند.
به همنی دلیل برای دام مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص پوست هندوانه برای پرندگان زینتی
این میوه دارای منابعی زیادی از ویتامینها و املاحات معدنی است که در فصل تابستان برای قناری بسیار مفید است.
با توجه به طبع سردی که این میوه دارد بهتر است در استفاده از آن زیاده روی نشود.
پوست این میوه را میتوان به صورت برش داده در اختیار قناری قرار داد.
بهتراست پس از خوردن هندوانه به قناری و مرغ عشق خود ابتنی دهید
تا پرهای ان ازحالت چسبناک بودن که براثر مالیدن به هندوانه بوجود امده است از بین برود.
دمنوش پوست هندوانه
برای تهیه دمنوش هندوانه کافی است که پوست هندوانه را شسته در آب بریزید تا به جوش بیاید و در آخر کمی عسل به ان اضافه کنید.
پوست هندوانه را چگونه بخوریم
پوست سفید هندوانه، مورد دیگری است که حاوی ویتامین C، ویتامین B6و سیترولین است.
سیترولین آمینو اسیدی است که به رقیق شدن خون و بهبود گردش خون کمک میکند.
پوست سبز هندوانه را جدا کنید و مغز سفیدش را بهمراه قسمتهای صورتی رنگ آبدارش، درون نوشیدنی خود بریزید.
پوست هندوانه برای خرگوش
پوست هندوانه خواص زیادی دارد و برای خرگوش مفید است.
توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف پوست هندوانه برای خرگوشتان مضر است.
پوست هندوانه برای آفت دهان
مصرف پوست هندوانه از عفونت لثه جلوگیری می کند و درمان آفت دهان است.
پوست هندوانه برای سگ
خوردن پوست هندوانه برای سگ توصیه نمی شود.
چرذا که باعث دل درد حیوان می شود و رودل می کند.