سبک زندگی

معجزه این نوشیدنی‌ها برای درد‌های گوارشی

خرید فالوور از سایت اینبو

رفلاکس اسید و سوء هاضمه بعد از شام می تواند شب شما را خراب کند. راه حل این مشکل رایج ممکن است به سادگی یک نوشیدنی تسکین دهنده باشد. از داروهای سنتی مانند چای زنجبیل گرفته تا نوشیدنی های مدرن مانند کامبوچا، می توانند به کاهش اسیدیته و تسکین معده کمک کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از Enly My Health، بیایید به انواع نوشیدنی هایی بپردازیم که می توانند با اسیدیته بعد از غذا مبارزه کنند و سلامت گوارش شما را بهبود بخشند.

چای زنجبیل

خواص ضد التهابی و ضد تهوع طبیعی زنجبیل آن را به یک درمان عالی برای مشکلات گوارشی تبدیل کرده است.

طرز تهیه چای زنجبیل:

ریشه زنجبیل را پوست بگیرید و خرد کنید.

آب را بجوشانید و تکه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید حدود 10 دقیقه بجوشد.

چای را در یک لیوان صاف کنید.

در صورت تمایل، عسل یا لیمو را به مزه اضافه کنید.

نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل بعد از شام می تواند به تحریک هضم و کاهش احتمال رفلاکس اسید کمک کند.

چای نعناع

نعناع یکی دیگر از گیاهانی است که به دلیل فواید گوارشی آن شناخته شده است. ماهیچه های دستگاه گوارش را شل می کند، که می تواند به تسکین نفخ و گاز کمک کند.

طرز تهیه چای نعناع:

اگر از برگ های تازه استفاده می کنید، آنها را به آرامی له کنید تا روغن آن آزاد شود.

برگ ها یا چای کیسه ای را در یک فنجان قرار دهید.

روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دم بکشد.

برگ ها یا چای کیسه ای را بردارید و لذت ببرید.

چای نعناع می تواند هضم شما را بعد از یک وعده غذایی سنگین آرام کند، این نوشیدنی هضم را بهبود می بخشد و علائم رفلاکس اسید را کاهش می دهد.

چای رازیانه

دانه های رازیانه حاوی ترکیباتی هستند که می توانند به شل شدن عضلات معده و کاهش گاز و نفخ کمک کنند.

طرز تهیه چای رازیانه:

دانه های رازیانه را کمی له کنید.

دانه ها را به یک فنجان اضافه کنید و با آب جوش بپوشانید.

بگذارید 10 دقیقه بجوشد.

این مخلوط را صاف کرده و بنوشید.

نوشیدن چای رازیانه بعد از شام می تواند به کاهش اسیدیته معده و بهبود هضم کمک کند.

آب آلوئه ورا

آلوئه ورا فقط برای مراقبت از پوست نیست. همچنین می تواند سیستم گوارشی را آرام کند. خواص ضد التهابی آن می تواند به تسکین پوشش معده و کاهش تحریک کمک کند.

نحوه استفاده از آب آلوئه ورا:

آب آلوئه ورا را مستقیم بنوشید یا اگر طعم آن خیلی قوی بود آن را با آب رقیق کنید.

نوشیدن آب آلوئه ورا قبل یا بعد از شام می تواند به کاهش احساس سوزش مرتبط با رفلاکس اسید کمک کند.

کامبوچا

کامبوجا، یک چای تخمیر شده، به دلیل محتوای پروبیوتیک آن محبوبیت پیدا کرد. باکتری های خوب موجود در کومبوچا می توانند به تعادل میکروبیوم روده کمک کنند و به بهبود هضم و کاهش اسیدیته کمک کنند.

نحوه استفاده از کومبوچا:

یک لیوان کوچک (حدود 4 اونس) کومبوچا را همراه یا بعد از غذا بنوشید.

مصرف منظم کومبوچا می تواند به حفظ سلامت روده و کاهش مشکلات گوارشی کمک کند.

چای بابونه

چای بابونه که به دلیل اثرات آرام بخش آن شناخته شده است، دارای خواصی است که می تواند به هضم غذا کمک کند. این چای می تواند به کاهش التهاب معده و شل شدن عضلات گوارشی کمک کند.

طرز تهیه چای بابونه:

چای کیسه ای یا گل های خشک شده را در یک فنجان قرار دهید.

روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دم بکشد.

یک چای کیسه ای بردارید یا گل ها را صاف کنید و لذت ببرید.

چای بابونه یک نوشیدنی عالی بعد از شام است که باعث آرامش و هضم غذا می شود.

نتیجه گیری

گنجاندن این نوشیدنی‌های گوارشی در برنامه روزانه‌تان می‌تواند دنیای متفاوتی را در مدیریت سوزش سر دل در عصر و بهبود سلامت کلی گوارش شما ایجاد کند، بنابراین دفعه بعد که احساس سوزش سر دل کردید، یکی از این نوشیدنی‌های آرام‌بخش را امتحان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا