سبک زندگی

مهمترین خواص زردآلو در سال ۱۴۰۳ که کسی به شما نمی گوید!

خرید فالوور از سایت اینبو

خواص زردآلو

زردآلو یکی از میوه های پرطرفدار فصل تابستان است که خواص دارویی زیادی برای سلامت بدن دارد.برای آشنایی بیشتر با فواید و مضرات زردآلو به ادامه مطلب بروید. چیزی همراه باشید

ارزش غذایی 100 گرم زردآلو
انرژی 50 کیلو کالری
فیبر 2 گرم
پتاسیم 259 میلی گرم
منیزیم 10 میلی گرم
اهن 0.39 میلی گرم
کربوهیدرات 11 گرم
ویتامین سی 10 میلی گرم
فسفر 23 میلی گرم
پروتئین 14 گرم
ویتامین K 3.3 میکروگرم

فواید و خواص زردآلو

سلامت چشم

زردآلو یکی از میوه هایی است که برای سلامت چشم بسیار مفید است. زردآلو حاوی مقادیر زیادی ویتامین و کاروتنوئید است و به همین دلیل علاوه بر تقویت بینایی می تواند خطر ابتلا به بیماری های چشمی را نیز کاهش دهد.

خواص ضد سرطانی زردآلو

زردآلو به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها و ویتامین های قوی مانند ویتامین C و ویتامین A خاصیت ضد سرطانی قوی دارد.مصرف زردآلو می تواند رشد سلول های سرطانی را کاهش داده و به کنترل رادیکال های آزاد مخرب که یکی از عوامل اصلی سرطان هستند کمک کند.

خواص زردآلو برای ریزش مو

یکی از خواص جالب و کمتر شناخته شده زردآلو تقویت مو است. روغن زردآلو حاوی مقادیر زیادی ویتامین E است و به همین دلیل در افزایش رشد مو و جلوگیری از ریزش مو بسیار موثر است.

درمان کم خونی

یکی از مهم ترین علل کم خونی کمبود آهن است. زردآلو حاوی مقادیر زیادی آهن است، بنابراین علاوه بر افزایش تولید گلبول های قرمز خون، می تواند به بهبود تولید و جریان خون نیز کمک کند. یکی دیگر از دلایلی که می توان از زردآلو برای درمان کم خونی استفاده کرد این است که این میوه حاوی مس نیز می باشد که می تواند حداکثر جذب آهن را در بدن القا کند و در نتیجه به درمان کم خونی کمک کند.

درمان یبوست

زردآلو یکی از میوه هایی است که برای درمان یبوست بسیار مناسب است. زردآلو علاوه بر اینکه سرشار از فیبر است، سرشار از پکتین و سلولز است که می تواند به روند روده کمک کرده و یبوست را به راحتی درمان کند.

خواص زردآلو برای بانوان

همانطور که می دانید اکثر خانم ها به دلیل قاعدگی با کمبود آهن مواجه می شوند که باعث کم خونی می شود. مصرف زردآلو برای جبران کم خونی زنان در دوران قاعدگی، یائسگی و حتی بارداری بسیار مفید است.

خطر بیماری قلبی را کاهش دهید

مصرف اقاقیا خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا حد زیادی کاهش می دهد. زردآلو حاوی مقادیر زیادی لیکوپن و آنتی اکسیدان های قدرتمند مختلف است که می تواند علاوه بر کاهش کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

خواص زردآلو برای کاهش وزن

مصرف زردآلو به تنهایی ممکن است تاثیر زیادی در کاهش وزن نداشته باشد، اما اگر از این میوه یا محصولات آن در یک رژیم غذایی کامل استفاده کنید، می تواند به کاهش وزن شما کمک کند. زردآلو فیبر و کالری بسیار کمی دارد و برای کاهش وزن مفید است.

حالت دهنده طبیعی مو

جالب اینجاست که زردآلو به عنوان یک نرم کننده طبیعی مو شناخته می شود. مصرف موضعی زردآلو منجر به افزایش قابل توجهی در تولید سبوم در پوست می شود و در نتیجه موها را نرم و صاف می کند.

درمان آکنه

زردآلو دارای خواص ضد التهابی است و بنابراین می تواند به از بین بردن قرمزی و آکنه پوست کمک کند. همچنین می توانید از اسکراب یا ماسک زردآلو برای از بین بردن جوش های سر سیاه استفاده کنید. برای تهیه ماسک زردآلو کافی است میوه را پوره کنید و روی پوست خود بمالید، پس از خشک شدن کامل پوره زردآلو روی پوست، آن را با آب بشویید.

خسارت زردآلو

حملات تنفسی شدید

برگ های خشک شده زردآلو می تواند حاوی مقادیر زیادی گوگرد و سولفیت باشد. به همین دلیل توصیه می شود افرادی که به گوگرد حساسیت دارند از مصرف برگه زردآلو خودداری کنند زیرا باعث حملات شدید تنفسی می شود.

آلرژی و حساسیت

زردآلو یک میوه آلرژی زا محسوب می شود و بسیاری از افراد ممکن است به آن حساسیت داشته باشند. به همین دلیل توصیه می شود از مصرف زیاد زردآلو پرهیز کنید زیرا کسانی که به زردآلو حساسیت ندارند نیز ممکن است با مشکل مواجه شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا