سبک زندگی

مهمترین خواص کیوی در سال ۱۴۰۳ که کسی به شما نمی گوید!

خرید فالوور از سایت اینبو

خواص کیوی

با شروع فصل سرما، نیاز افراد به انواع ویتامین ها برای پیشگیری از بیماری های شایع در این فصل افزایش می یابد. اما بیش از هر ویتامین دیگری، دریافت ویتامین C به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن مهمتر از سایر ویتامین ها است. کیوی از جمله میوه هایی است که در این فصل سرشار از این نوع ویتامین است. در این مقاله سعی داریم تا به معرفی و بررسی ارزش های غذایی و خواص کیوی بپردازیم.

خواص کیوی برای سلامت بدن

آشنایی با میوه کیوی

میوه کیوی بومی چین است و پالپ های داخلی آن به رنگ های سبز و قرمز در بازار میوه موجود است. لازم به ذکر است که ویتامین C کیوی چندین برابر پرتقال است. بنابراین کیوی به بهبود سلامت گوارش و قلب و عروق، بی خوابی و دیابت کمک می کند. باید گفت کیوی باعث بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. در زیر خواص و مضرات کیوی را به طور جداگانه بررسی می کنیم:

خوردن کیوی با پوست

تعداد زیادی ویتامین در هر نوع میوه ای یافت می شود و به همین دلیل است که میوه ها به عنوان یک غذای مقوی به حساب می آیند و بر مصرف میوه ها تاکید زیادی می شود. به همین دلیل ویتامین E که بیشتر در پوست کیوی یافت می شود، برخی افراد را به خوردن کیوی با پوست تشویق می کند. و حتی می توان گفت که پوست کیوی برای زخم و معده درد بسیار مفید است.

کیوی و جذب آهن

در مورد کیوی، دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که به دلیل محتوای بالای ویتامین C در این میوه، جذب آهن در بدن افزایش یافته و از کمبود آهن جلوگیری می شود. همانطور که پزشکان تاکید می کنند، برای جلوگیری از حالت تهوع و جذب بهتر این قرص، بهتر است بعد از مصرف مکمل های آهن، ویتامین C مصرف شود، بنابراین پس از مصرف قرص آهن، خوردن کیوی می تواند جذب آهن را تا درصد زیادی افزایش دهد.

کیوی همچنین به دستگاه گوارش کمک می کند

این میوه سرشار از فیبر است و به همین دلیل به بهبود اختلالات روده کمک می کند. کیوی دستگاه گوارش را تحریک می کند و برای افراد مبتلا به یبوست بسیار مفید است. زیرا کیوی رشد اسید لاکتیک را افزایش می دهد و از رشد باکتری های مضر در بدن جلوگیری می کند و در حفظ سلامت دستگاه گوارش موثر است.

مصرف کیوی برای زنان باردار

وجود ویتامین های گروه B و K در این میوه، کیوی را به منبع غذایی بسیار خوبی برای زنان باردار تبدیل می کند. همچنین اسید فولیک موجود در کیوی برای رشد مغز جنین مهم است و به طور کلی این میوه برای رشد سالم و سلامت کلی جنین و مادر بسیار مفید است.

تاثیر کیوی بر پوست

کیوی فرآیند تولید کلاژن در پوست را تقویت می کند. البته قبل از استفاده از این میوه، اگر به صورت ماسک روی پوست مالیده شود، باید روی دست تست شود و سپس مستقیماً روی پوست مالیده شود. زیرا هم از پوره این میوه و هم پوست کیوی می توان به عنوان ماسک صورت استفاده کرد. اما به دلیل وجود آنتی اکسیدان در کیوی، شما را از پیری زودرس و خطرات ناشی از اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند.

کیوی و خرچنگ

در طب سنتی چین از کیوی برای درمان سرطان کبد، ریه و معده استفاده می شود. زیرا عصاره کیوی خاصیت جلوگیری از تکثیر سلول های سرطانی و مبارزه با سلول های عفونی و بالعکس، تکثیر سلول های سالم در بدن را دارد و از آسیب DNA بدن جلوگیری می کند.

فصل سرما

در پایان لازم به ذکر است که در این فصل سرد در مورد بیماری های عفونی و ویروسی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی از خوردن کیوی غافل نشوید زیرا چندین برابر میوه های دیگر است که برای کاهش علائم این بیماری ها معرفی می شوند. بیماری ها و بهبود آن دارای ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مفید است.

سلامت دستگاه گوارش

کیوی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های مختلف و منابع غنی فیبر یکی از میوه هایی است که می تواند به سلامت دستگاه گوارش کمک کند و همچنین برای درمان بیماری هایی مانند سندرم روده تحریک پذیر و التهاب روده مفید است. اگر شما هم سوء هاضمه دارید، می توانید میوه کیوی را بعد از غذا بخورید، زیرا می تواند به هضم راحت تر غذا کمک کند.

مضرات کیوی

کیوی و حساسیت

با توجه به اینکه کیوی در کشور ما میوه بومی نیست، بنابراین درصد بالایی از حساسیت مردم به این میوه دور از ذهن نیست. لازم به ذکر است که نه تنها درون خود کیوی در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد می کند، بلکه پوست کیوی و سایر مواد غذایی (مانند خاکشیر یا خاکشیر) نیز ایجاد می کند. مربای کیوی) که با آن ساخته می شوند، از این قاعده مستثنی نیست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا