موز رسیده برای این افراد حکم سم را دارد
آلنا استپانوا، متخصص تغذیه از روسیه در گزارشی اعلام کرد که موز چه ارزشی برای سلامتی دارد و برای چه کسانی بهتر است موز را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
به گزارش برنا، این متخصص گفت: موز رسیده دارای شاخص گلیسمی نسبتا بالایی است، یعنی قند خون پس از خوردن موز به سرعت بالا می رود. همچنین مصرف موز برای افرادی که انسولین مصرف می کنند و دیابت دارند توصیه نمی شود.
این متخصص تغذیه روسی گفت: مصرف موز به دلیل وجود ساکارید در اسهال و سندرم روده تحریک پذیر باید به حداقل برسد. این متخصص تغذیه در ادامه افزود: موز فقط برای افرادی مفید است که این بیماری ها را ندارند.
موز منبع تریپتوفان، پیش ساز سروتونین (هورمون شادی) است. موز همچنین حاوی اینولین است که نوعی فیبر محلول است که تأثیر مفیدی بر حرکات روده دارد و فیبر محلول یک غذای پروبیوتیک است.
موز بیش از حد رسیده 90 تا 100 کیلو کالری در 100 گرم دارد. این موز سرشار از کاتچین است، آنتی اکسیدان های قوی که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کند.
علاوه بر این، اولگا کوبولرووا معتقد است که شاخص گلیسمی موز رسیده حدود 70 است – بنابراین اگر اضافه وزن دارید، بهتر است از موز رسیده خودداری کنید. برخلاف موز سبز، هضم آنها آسان است: در طول کار طولانی، این موز منبع سریع انرژی خواهد بود.
در هر صورت، یک یا دو عدد موز در روز برای بدن مفید است: یک موز حاوی حدود 10٪ از مقدار روزانه پتاسیم و حدود 30٪ از نیاز روزانه بدن به اسید فولیک است که برای عملکرد طبیعی ضروری است. از قلب و بدن