سبک زندگی

میتخم در شیردهی و خاصیت مصرف میتخم برای افزایش شیر مادران

خرید فالوور از سایت اینبو

میتخم در شیردهی

میتخم در شیردهی ؛ خاصیت مصرف میتخم برای افزایش شیر مادران همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

میتخم در شیردهی

از دیگر خواص شوید و تخم آن خاصیت شیر افزا است و از این رو مصرف آن برای مادران شیرده مفید بوده،

دم کرده تخم شوید، نفخ شیر مادر را گرفته و بنابراین از بروز نفخ و دل درد نوزاد نیز پیشگیری می کند.

آشنایی با دیگر خواص میتخم

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص میتخم آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با میتخم

به طور کلی شوید گیاهی یک ساله است که برگهای آن به صورت تازه و خشک در تهیه غذا مصرف میشود و بوی مطبوع و مخصوص به خود دارد.

این گیاه بومی جنوب غربی و آسیا و آسیای میانه‌است و امروزه در بیشتر نقاط گیتی از جمله بخش‌های جنوب اروپا،

ایران، مصر، آمریکا و چین پرورانده می‌شود. شهرستان اقلید بزرگترین تولید کننده شوید در ایران است.

میوه آن نیز که دانه یا تخم شوید یا میتخم گفته میشود، علاوه بر مصارف تغذیه ای، برای مصارف دارویی و درمانی نیز کاربرد دارد.

تخم شوید یکی از گیاهان دارویی مهم و پرمصرف بوده که در طب سنتی از خواص آن برای درمان بیماری های مختلف استفاده میشود.

به طور کلی شوید گیاهی یک ساله است که برگهای آن به صورت تازه و خشک در تهیه غذا مصرف میشود و بوی مطبوع و مخصوص به خود دارد.

میوه آن نیز که دانه یا تخم شوید گفته میشود، علاوه بر مصارف تغذیه ای، برای مصارف دارویی و درمانی نیز کاربرد دارد.

خواص تخم شوید در درمان بیماری های مختلف دستگاه گوارش نظیر سوء هاضمه، ورم و زخم معده موثر بوده

از دم کرده آن برای افزایش شیر مادران شیرده، درمان بواسیر، بادفتق، سکسکه و کاهش چربی خون استفاده میشود.

خواص میتخم برای قاعدگی و عفونت رحم

طالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که مصرف این سبزی به دلیل داشتن فلاونوئید بالا باعث تنظیم هورمون‌های بدن شده و در نتیجه باعث تنظیم قاعدگی می شود.

شوید به دلیل داشتن خواص ضد التهابی و ضد درد برای درمان دل‌درد و کمر دردهای قاعدگی مفید است.

شوید تازه درد قاعدگی و بیماری‌های تناسلی را کاهش می‌دهد.خوردن سبزی گشنیز در این ایام به ماهریزش بسیار کمک می کند؛

همچنین دم کرده تخم گشنیز یک تا دو استکان در روز قاعده آور است.

مطالعات انجام شده در تایلند نشان داده که مصرف شوید به علت مقادیر بالای فلاونوئید های موجود در آن باعث تنظیم هورمون های بدن

و در نتیجه تنظیم قاعدگی می شود. همچنین شوید به دلیل خواص ضد التهابی و ضد درد که دارد برای درمان دل درد و کمردرد های قاعدگی

و پریودی مفید می باشد.مصرف روزانه این سبزی به بهانه کاهش درد زیر دل بانوان و دختران (در ایام پریودی )

و یا به بهانه لاغرسازی سبب می‌‌شود که چشم به سمت نابینایی برود.

همچنین دم کرده تخم شوید می تواند به درمان عفونت های زنانه کمک کند.

خواص میتخم برای لاغری

برای کسانی که اشتهای زیادی به غذا ندارند و لاغر هستند، تخم شوید بهترین دارو است

زیرا اشتها را زیاد کرده معده را نیرو می‌بخشد و انرژی به بدن می‌دهد.

خواص میتخم برای مردان

مصرف تخم شوید برای مردانی که در خواب خر و پف میکنند مفید است و قبل از خواب می تواندد با خوردن دم کرده میتخم دیگر از شر خر و پف رها شوند.

خواص میتخم برای تنبلی تخمدان

در مورد خواص این گیاه برای درمان تنبلی تخمدان اطلاعات کافی موجود نیست و بهتر است با نظر پزشک مصرف شود و از مصرف خودسرانه پرهیز کنید.

خواص میتخم برای معده

فلاونوئیدها و مونوترپن های موجود در تخم شوید باعث درمان معده درد شده و به عملکرد مناسب دستگاه گوارش کمک می کنند.

تخم شوید هضم کننده غذا، مقوی معده و بادشکن میباشد و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

تخم شوید از بهترین داروها برای درمان سوء هاضمه، دل مالش، ترش کردن غذا، ورم معده، درد و سوزش معده و حتی زخم معده است.

به این منظور بایستی پس از پاک کردن تخم شود، آن را بکوبید تا به صورت گرد در آید و به مقدار نیم تا ۱ گرم بعد از هر وعده غذایی میل نمایید.

خواص میتخم برای عفونت ادراری

یک تا سه گرم میتخم رادر یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد

سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان بعد از غذا میل کنید .

خواص میتخم و بادیون

ادویه چهار زیره، چاشنی و ادویه ترکیبی از مخلوط چهار ادویه پر خاصیت زیره سیاه، زیره سبز، بادیان و تخم شوید می باشد.

از ادویه چهار زیره با داشتن طبیعت گرم و خشک می توان در طعم دار کردن غذاهایی با طبع سرد نظیر انواع پلوها و خوراک ها استفاده کرد.

کاربرد ادویه چهار زیره در تهیه کاچی به زمان های قبل باز می گردد چراکه این ادویه در درمان کم خونی و ضعف عمومی بدن بسیار مفید است

و نیز سبب تقویت قوای جنسی می شود. از دمنوش ادویه چهار زیره نیز برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود.

به طور خلاصه می توان خواص ادویه چهار زیره را شامل موارد زیر دانست:

تقویت عمومی بدن

کاهش دوران نقاهت پس از زایمان

شیر افزا

افزایش تولید اسپرم

مقوی معده و روده بوده

مفید برای نابودی انگل های معده

مناسب برای کاهش وزن و لاغری

کاهش دردهای قاعدگی

میتخم برای سرماخوردگی

دم کرده تخم شوید باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای درمان سرماخوردگی مفید است.

میتخم برای زن باردار

مصرف تخم شوید برای زنان باردار مضر بوده، احتمال سقط جنین را به همراه دارد.

میتخم برای اسهال و یبوست

دانه های شوید حاوی مقادیر قابل توجهی روغن های مفید هستند که به عنوان ملین عمل کرده

و با پاک سازی روده ها برای پیشگیری و درمان یبوست و اسهال مفید می باشند.

میتخم در شیردهی

از دیگر خواص شوید و تخم آن خاصیت شیر افزا است و از این رو مصرف آن برای مادران شیرده مفید بوده،

دم کرده تخم شوید، نفخ شیر مادر را گرفته و بنابراین از بروز نفخ و دل درد نوزاد نیز پیشگیری می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا