سبک زندگی

نحوه آماده کردن لقمه خانگی برای تغذیه کودکان مدرسه‌ای

خرید فالوور از سایت اینبو

سرگرمی روز: اگر دوست دارید کودکان شما خوراکی‌های خوشمزه و سالم خانگی را برای تغذیه به مدرسه ببرند، حتما این مطلب را بخوانید.

گرچه کودکان امروز بیشتر به خوراکی‌های ممنوعه و مضر مثل انواع چیپس و پفک و کیک و آبمیوه‌های بازاری علاقه دارند، شما می‌توانید با خلاقیت و ابتکار لقمه‌های خوشمزه و سالم خانگی را در منزل برای آنها تهیه کنید و مطمئن باشید که بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند.

در این مطلب می‌خواهیم ۴ مدل لقمه سالم و مقوی خانگی را برای مدرسه کودکان به شما کاربران گرامی معرفی کنیم؛ پس در ادامه با ما همراه باشید.

1

لقمه با پایه پنیر

همانطور که می‌دانید پنیر یکی از صبحانه‌های اصیل و پرطرفدار است که معمولا کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند بهتر است همراه با گردو یا گوجه و خیار مصرف شود. برای تهیه این لقمه خوشمزه و مقوی یک عدد نان لواش یا تافتون را روی سینی بگذارید؛ سپس مقداری پنیر (بهتر است پنیر مورد علاقه بچه‌ها باشد) را روی آن بمالید. حالا کمی گوجه و خیار ریز خرد شده و کمی گردوی خرد شده را روی سطح نان و پنیر پخش کنید و سپس نان را بپیچید.

1

لقمه با پایه شکلات صبحانه

شکلات صبحانه یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌ها در میان بچه‌هاست که معمولا دست رد به سینه آن نمی‌زنند. برای تهیه این لقمه خوشمزه و پر از انرژی ابتدا نان لواش یا تافتون را روی سینی بگذارید؛ سپس کمی موز حلقه شده، مقداری فندق یا گردوی خرد شده هم روی آن بپاشید و بعد لقمه را بپیچید.

1

لقمه با پایه کره بادام زمینی

کره بادام زمینی یکی از مقوی‌ترین صبحانه‌هاست که می‌تواند برای مدت طولانی بچه‌ها را سیر و پر انرژی نگه دارد. برای تهیه این لقمه بسیار گرم و انرژی‌زا ابتدا یک عدد نان لواش یا تافتون را روی سینی بگذارید؛ سپس مقداری کره بادام زمینی را روی سطح نان بمالید و کمی عسل، کشمش و بادام خام خرد شده روی آن بپاشید و بعد لقمه را بپیچید. می‌توانید کشمش یا بادام را باتوجه به ذائقه کودکان با گردو یا فندق خرد شده جایگزین کنید.

1

لقمه با پایه تخم مرغ آب‌پز

همانطور که می‌دانید تخم مرغ آبپز برای کودکان بسیار مقوی و سرشار از انرژی است. برای تهیه این لقمه خوشمزه و مقوی ابتدا نان لواش یا تافتون را روی سینی بگذارید؛ سپس تخم مرغ آبپز خرد شده را روی سطح نان پخش کنید. حالا مقداری زیتون بدون هسته خرد شده و کمی خیارشور و گوجه خرد شده را روی سطح نان بریزید و بعد لقمه را بپیچید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا