نگهداری جوانه ماش در یخچال و نحوه صحیح نگهداری جوانه ماش در یخچال برای مدت طولانی
نگهداری جوانه ماش در یخچال
نگهداری جوانه ماش در یخچال ؛ نحوه صحیح نگهداری جوانه ماش در یخچال برای مدت طولانی همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
نگهداری جوانه ماش در یخچال
جوانه ی ماش را بلافاصله بعد از تهیه و در واقع سبز کردن استفاده کنید.
البته می توان جوانه ها در فریزر نگهداری کرد، اما هر چه زودتر آن را مصرف کنید بهتر است.
برخی فروشگاه ها جوانه ها را به صورت بسته بندی می فروشند. دقت داشته باشید که اگر این بسته ها را تهیه کردید، یا در همان روز یا روز بعد مصرف کنید. جوانه هر چه بیشتر بماند، باکتری بیشتری در آن رشد می کند.
اگر می خواهید جوانه ها را در فریزر نگهداری کنید، حتماً آن ها را در کشویی دور از گوشت و غذاهای دریایی بگذارید.
قبل از مصرف و استفاده از جوانه ها برای پخت غذا، حتماً آن ها را با آب سرد شسته و اجازه دهید آب آن کامل گرفته شود.
خوردن ماش برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن هستند مفید میباشد. برای درمان اگزما ماش را پخته با سرکه مخلوط نموده در محل بگذارید.
برای رفع التهابات سطحی بدن بخصوص لک و پیسی ضماد آرد ماش مفید است
مخلوط پودر ماش با عرق موردو گذاشتن آن به صورت ضماد سبب درمان کک مک خواهد شد.
برای درمان اسهال خوردن ماش پخته با پوست مفید است ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده آن را مصرف کنید. مخلوط ماش و برنج کمچربی یک غذای خوب برای کسانی که اسهال شدهاند ، است.
برای استفاده از ماش برای درمان یبوست ابتدا ماش را قدری تفت داده سپس بلغور کرده پوست آن را بگیرند و با آن غذا درست کنند.
برای درمان درد بواسیر مصرف ماش پوست کنده بسیار توصیه می شود.
برای درمان ورم ماش تازه را بجوشانید و له کنید سپس با زرده تخممرغ مخلوط کنید و بر روی قسمت متورم بمالید.
اگراعضای بدنتان خواب رفته و بیحس شده است بهتر است برای رفع خواب رفتگی آن با ضماد پخته ماش مالش دهید.
خوردن ماش پخته برای افرادی که به سکسکه های مقاوم دچارند مفید است.
آشنایی با دیگر خواص جوانه ماش
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوانه ماش آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با جوانه ماش
جوانه ماش که مرطوب کردن و نگهداری از دانه های ماش در محیط مناسب به دست می آید حاوی مواد معدنی و ویتامین های بسیاری می باشد که برای سلامتی بدن ضروری هستند. مصرف جوانه ماش به دلیل پروتئین بالا به گیاه خواران توصیه می شود.
در هر ۱۵ گرم (دو قاشق غذاخوری) از پودر جوانه ماش ۰.۳ گرم قند، ۰.۳ گرم چربی و ۰.۰۲ گرم نمک دارد.
این محصول فاقد اسیدهای چرب ترانس است و انرژی آن معادل ۵۶ کیلوکالری است.
بهترین روش استفاده از پودر جوانه ماش جوانه آفتاب، بدون حرارت دادن و ترکیب با نوشیدنیها، مانند شیر، آب و یا آب میوه میباشد.
همچنین میتوانید این محصول را در انواع سالادها استفاده کنید.
خواص جوانه ماش برای پیشگیری از پوکی استخوان
جوانه ماش یکی از مواد غذایی است که برای استحکام و تقویت استخوان های بدن یک گزینه مناسب است. جوانه ماش حاوی مقادیر مناسبی از کلسیم و انواع ویتامین ها می باشد که برای استخوان سازی بسیار مناسب است.
علاوه بر این مصرف جوانه ماش در یک رژیم غذایی صحیح می تواند تراکم استخوان های بدن را به طور قابل ملاحظه ای حفظ کند که این کار باعث می شود در سنین بالاتر از بیماری های شایع استخوانی مثل پوکی استخوان در امان بمانید.
توصیه می شود کسانی که استخوان های ضعیفی دارند مواد غذایی مثل جوانه ماش را با توصیه متخصص تغذیه در رژیم غذایی خود قرار دهند ؛ جوانه ماش می تواند استحکام استخوان ها را حفظ کرده و به سلامت استخوان ها کمک شایانی کند.
جوانه ماش برای درمان کم خونی
جوانه ماش به دلیل داشتن آهن و فولات فراوان باعث افزایش تولید گلبولهای قرمز خون شده که این امر به کمخونی کمک میکند.
خواص جوانه ماش برای کاهش فشار خون
در جوانه ماش پتاسیم و همچنین پپتیدهای فراوان وجود دارد که باعث کاهش فشارخون می شود. پس افراد مبتلا به فشارخون بالا می توانند در رژیم غذایی خود از جوانه ماش استفاده کنند.
خواص جوانه ماش و شبدر
جوانه ماش سموم بدن را دفع می کند.
این جوانه سرشار از ویتامین C بوده و به جذب آهن مواد غذایی کمک می کند.
خاصیت بارز این جوانه برطرف کردن خستگی و رخوت است.
جوانه ماش باعث ازدیاد شیر مادران شده، ادرارآور است، سموم بدن را دفع می کند و صفرابر است. این جوانه خاصیت چاق کنندگی ندارد.
جوانه شبدر یک منبع غنی از ویتامین C است که خاصیت ضد التهابی دارد و به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و خطر ابتلا به آفتاب سوختگی را کاهش می دهد.
جوانه شبدر دارای خواص ضد التهابی است و به پیشگیری و درمان بیماری های پوستی از جمله اگزما و پسوریازیس کمک می کند.
مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در جوانه شبدر به تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد آن ها کمک می کنند.
یکی از بهترین راه های درمان چاقی و اضافه وزن، داشتن یک رژیم غذایی سالم می باشد؛ جوانه شبدر بسیار کم کالری است و به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد با کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کم می کند.
استروژن گیاهی موجود در جوانه شبدر، درست مانند استروژن موجود در بدن زنان است؛ جوانه شبدر به درمان سندروم پیش از قاعدگی کمک کرده و یکی از بهترین مواد غذایی برای کاهش علائم دوران یائسگی و ورم پستان شناخته می شود.
مقادیر بالای ویتامین K موجود در جوانه شبدر به افزایش تولید پلاکت کمک کرده و روند لخته شدن خون را بهبود می بخشد.
جوانه شبدر یکی از بهترین مواد غذایی برای بهبود گردش خون و سم زدایی کبد است که به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند.
جوانه شبدر به بهبود گردش خون در بدن کمک کرده و به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
جوانه شبدر حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی مانند فیتوکمیکال ها و ایزوفلاوون ها هستند، این ترکیبات به طور مستقیم باعث کاهش سلول های سرطانی در بدن شده و خطر متاستاز سلول های سرطانی را کاهش می دهند.
مقادیر بالای آهن موجود در جوانه شبدر به افزایش تولید گلبول های قرمز خون کمک کرده و کم خونی یا آنمی را درمان می کند.
آهن موجود در جوانه شبدر به بهبود گردش خون و افزایش اکسیژن رسانی در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل را کاهش می دهد.
جوانه شبدر منبع خوبی از کلسیم است که به تقویت استخوان های بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهد.
مقادیر بالای فیبر موجود در جوانه شبدر به کاهش کلسترول خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
تحقیقات نشان می دهد که مقادیر بالای فیبر موجود در جوانه شبدر به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند.
جوانه شبدر حاوی مقادیر بالای پروتئین گیاهی است و به عنوان یکی از بهترین منابع طبیعی پروتئین برای گیاهخواران، خام گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.
جوانه ماش و دیابت
مصرف منظم و به اندازه جوانه های ماش برای افراد مبتلا به دیابت و کسانی که در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، مفید است.
این مزایای جوانه های ماش عمدتا به دلیل کم بودن شاخص گلیسمی آن است.
شاخص گلیسمی یک مقیاس است که در محدوده ۰ تا ۱۰۰ قرار دارد و نمیزانی را تعیین می کند که یک ماده غذایی خاص قند را به جریان خون منتقل می کند.
شاخص گلیسمی پایین، بدین معنی است که قند را به سرعت جریان خون وارد می کند و از این طریق مانع از افزایش ناگهانی میزان قند خون و کمک به کنترل دیابت می شود علاوه بر این، الیاف رژیمی در جوانه های ماش میزان قندی را که توسط جریان خون جذب می شود، کاهش می دهد و بنابراین سطح قند خون ما را کنترل می کند.
خواص جوانه ماش برای پیشگیری از سرماخوردگی
جوانه ماش از جوان هایی می باشد که می تواند باعث پیشگیری از بیماری های عفونی و ویروسی شود. جوانه ماش به دلیل وجود ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی دیگر می توانید به بهبود عملکرد و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی کند.
با قوی شدن سیستم ایمنی بدن ، احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی و عفونی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی به طور قابل ملاحظه ای کاهش می باشد. کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند می توانند جوانه ماش را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
خواص جوانه ماش برای بهبود گوارش
در جوانه ماش فیبر به فراوانی وجود دارد که باعث بهبود هضم غذا شده و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.
جوانه ماش برای درمان ریزش مو
جوانه ماش دارای آهن و مس می باشد که به بهبود گردش خون در پوست سر کمک کرده و با تقویت فولیکولهای مو باعث جلوگیری از ریزش مو می شود.
خواص جوانه ماش برای سم زدایی کبد
جوانه ماش دارای مقادیر قابلتوجهی از کولین می باشد که به سمزدایی کبد کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریهای کبدی مانند کبد چرب را کاهش میدهد.