سبک زندگی

هشداری درباره نقاط خطرناک برای موبایل‌

خرید فالوور از سایت اینبو

درست است که امواج مغناطیسی تلفن همراه نامرئی هستند، اما به راحتی می توانند انواع بیماری ها و عوارض را برای شما به همراه داشته باشند. از اختلالات خواب گرفته تا مشکلات عضلانی و آسیب مفاصل.

به گزارش انتخاب، اگر به فکر سلامتی خود و فرزندتان هستید، هرگز موبایل خود را در این 9 مکان قرار ندهید.

اگر از آن دسته افرادی هستید که موبایل خود را در هر جایی که می توانید قرار می دهید، باید بدانید که در برخی جاها نگهداری موبایل ممنوع است زیرا امواج آن می تواند آسیب های زیادی به سلامتی وارد کند.

در این گزارش مکان های ممنوعه نگهداری موبایل را به شما معرفی می کنیم تا دیگر موبایل خود را آنجا رها نکنید و مراقب سلامتی خود باشید. درست است که امواج مغناطیسی تلفن همراه قابل مشاهده نیستند، اما به راحتی می توانند انواع بیماری ها و عوارض را برای شما به همراه داشته باشند. از اختلالات خواب گرفته تا مشکلات عضلات و مفاصل و…

کنار سر یا زیر بالش

بسیاری از افراد هنگام خواب گوشی موبایل خود را زیر بالش خود قرار می دهند تا در مواقع نیاز به آن دسترسی کامل داشته باشند اما کمترین ضرر امواج مغناطیسی تلفن همراه این است که باعث اختلال در خواب و بی خوابی می شود. همچنین در دراز مدت باعث سردرد و سرگیجه می شود.

داخل کالسکه بچه

تلفن همراه مشکلات رفتاری مانند بیش فعالی و اختلال کمبود توجه را در کودکان افزایش می دهد.

داخل جیب پیراهن و نزدیک به قلب

تلفن‌های همراه می‌توانند امواج الکترومغناطیسی تولید کنند که می‌تواند باعث استرس طولانی‌مدت بر قلب شود یا بر عملکرد دستگاه‌های پزشکی مانند ضربان‌ساز تأثیر بگذارد.

روی شکم زنان باردار

قرار دادن گوشی روی شکم می تواند جنین را در معرض امواج الکترومغناطیسی قرار دهد که به ویژه در دوران رشد خطرناک است.

جیب جلو و پشت

در درازمدت باعث ناباروری و آسیب به سلامتی می شود. علاوه بر این امواج مغناطیسی تلفن همراه باعث ضعیف شدن استخوان لگن می شود.

مکان های بسیار سرد و گرم

اختلاف دما باعث جمع شدن دستگاه و آسیب زیادی به قطعات موبایل می شود. علاوه بر این، سرما این قدرت را دارد که باتری تلفن همراه را سریعتر خالی کند و به قطعات الکترونیکی آن آسیب برساند.

کنار فر یا نزدیک اجاق گاز

گرمای بیش از حد برای وسایل الکترونیکی مضر است.

نزدیک به پوست

تلفن های همراه حامل باکتری هایی هستند که از طریق تماس پوستی منتقل می شوند. حداقل باید نیم سانتی متر تا یک سانتی متر باشد.

در هنگام نشستن طولانی مدت در جیب ژاکت یا شلوار

نگه داشتن گوشی برای مدت طولانی در جیب لباس ها (مانند رانندگی یا نشستن در دفتر) می تواند باعث مشکلات عضلانی و حتی آسیب مفاصل در لگن و ستون فقرات شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا