هندوانه برای دیابتیها مفید است یا مضر؟
شاخص گلیسمی هندوانه 103 و بار گلیسمی آن 1133 است. بلافاصله پس از مصرف، سطح قند بالا می رود و فیبر بسیار کمی دارد. بنابراین باید از لیست ترجیحات غذایی در دیابت حذف شود. در واقع از آنجایی که هندوانه دارای شاخص گلیسمی بالا اما بار گلیسمی پایینی است، مصرف آن باید به مقدار کم و همراه با غذاهای حاوی چربی های سالم مانند دانه های روغنی و پروتئین باشد.
به گزارش سرگرمی روز، هندوانه کم کالری، فیبر بالا و آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A و C است که برای سلامت چشم ضروری است و همچنین می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
هندوانه بار گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که اگرچه قند خون شما را سریعتر از سایر غذاها افزایش می دهد، اما آن را زیاد افزایش نمی دهد. به همین دلیل، مصرف متعادل هندوانه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است.