سبک زندگی

پاستیل، دشمن سلامتی

خرید فالوور از سایت اینبو

پاستیلیا یکی از خوراکی های پرطرفدار برای تمام سنین به خصوص کودکان است که در شکل ها و طعم های مختلف در بازار موجود است.

به گزارش همشهری، بسیاری از والدین پاستیل را یک غذای بسیار سالم برای کودکان می دانند و روزانه آن را به کودکان خود می دهند و دلیل آن این است که این غذای خوش طعم دارای ژلاتین و پروتئین بالایی است که برای استحکام و رشد استخوان های کودک مفید است.

دلیل دیگر این است که بچه ها این غذا را خیلی دوست دارند و با اشتها آن را می خورند اما پروتئین های گوشت و مرغ را دوست ندارند و با بی میلی می خورند.

با این استدلال ها بسیاری از والدین جانشین پاستیل در غذای فرزندانشان می شوند و معتقدند این غذا مواد مغذی و ویتامین های لازم را برای بدن فرزندانشان فراهم می کند. البته این غذا نزد برخی از بزرگسالان نیز محبوب است; اگرچه به دلیل اضافه شدن نکات منفی پاستیل به نقاط مثبت آن می تواند برای سلامتی بسیار مضر باشد.

1. قند بالا

2. کالری زیاد

3. اسانس

4. رنگ های مصنوعی

عوارض قرص های پاستیل

1. آسیب به دندان ها

2. افزایش وزن و چاقی

3. بی اشتهایی در برخی از کودکان

4. ناراحتی معده

5. آسیب کبدی

6. ظهور حساسیت و آلرژی

درباره ژلاتین

ژلاتین ماده ای بی بو و بی مزه از قند و چربی است که از پروتئین تشکیل شده و از کلاژن یا پوست و استخوان حیواناتی مانند گاو به دست می آید.

بسیاری از مردم تصور می کنند که ژلاتین موجود در ماکارونی کلسیم بدن را تامین می کند، اما واقعیت این است که ژلاتین موجود در ماکارونی تنها پروتئین حیوانی است که ارزش غذایی بسیار کمی دارد و نمی تواند کلسیم مورد نیاز استخوان ها را تولید و تامین کند.

علاوه بر این، ترکیب ژلاتین موجود در پاستیل باعث چسبیدن این ماده غذایی به مخاط دهان و دندان و ایجاد پوسیدگی می شود.

همچنین به گفته متخصصان تغذیه، این غذا دشمن جگر کودک است و علاوه بر این، زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث بیش فعالی و تغییرات ذهنی در کودکان شود. دلیل آن رنگ های شیمیایی است که در تهیه قرص ها استفاده می شود.

نظر طرفداران پاستل

خاصیت ضد التهابی دارد و درد مفاصل را کاهش می دهد.

به دلیل وجود ژلاتین از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

اگر دارای پروانه بهره برداری و ساخت و پروانه استاندارد وزارت بهداشت باشد سلامت انسان را به خطر نمی اندازد.

دکتر مریم ماجریون، متخصص تغذیه و رژیم درمانی/عضو انجمن علمی تغذیه

ژلاتین و پروتئین موجود در لوزی برای بدن کافی نیست.

اگر محتوای پروتئین بالایی داشت، ورزشکاران قطعا آن را در رژیم غذایی خود قرار می دادند.

مطمئناً مضرات پاستیل بسیار بیشتر از فواید آن است. رنگ های مصنوعی، طعم های مصنوعی، محتوای قند بالا و کالری زیاد در این غذا بار آسیب را بدتر می کند. به خصوص برای کودکان.

نکته

نوع پروتئين موجود در پاستيل و ژله از پروتئين گوشت، شير و تخم مرغ بسيار كمتر است و در عين حال بر خلاف تصور عموم ارزش غذايي بسيار كمي دارد. بنابراین هرگز نباید پاستیل جایگزین غذای کودک شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا