سبک زندگی

پرخوری عصبی را با این ۳ روش کنترل کنید

خرید فالوور از سایت اینبو

پرخوری یک الگوی غذایی نامناسب است که در آن افراد از غذا برای مقابله با موقعیت های استرس زا استفاده می کنند.

مهم ترین اقدام برای جلوگیری از پرخوری عصبی، دانستن دلایل و موقعیت هایی است که فرد را به پرخوری تشویق می کند. درمان های زیر نیز ممکن است کمک کند:

دارودرمانی: در میان داروهای ضد افسردگی، فلوکستین (پروزاک) تنها ضد افسردگی مورد تایید سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) برای درمان پرخوری عصبی است. این مسدود کننده سروتونین همچنین می تواند به درمان افسردگی و اضطراب کمک کند. فلوکستین تنها داروی شیمیایی تایید شده برای درمان پرخوری عصبی در بزرگسالان است.

روان درمانی: این نوع مشاوره که گفتار درمانی نیز نامیده می شود، ممکن است شامل درمان شناختی رفتاری، خانواده درمانی و روان درمانی بین فردی باشد. این روش به شما کمک می کند از افکار و رفتارهای مضری که باعث پرخوری شما می شود دوری کنید. گفتار درمانی گروهی نیز می تواند مفید باشد.

به متخصص تغذیه مراجعه کنید: این گزینه می تواند به شما کمک کند عادات غذایی سالم را یاد بگیرید، برنامه های غذایی مغذی را دنبال کنید و درک بهتری از تغذیه به دست آورید.

در برخی شرایط، درمان شامل بستری شدن در بیمارستان است. به خصوص اگر بدن بیمار دچار کم آبی شدید، عدم تعادل الکترولیت ها و آسیب اندام باشد.

درمان موفقیت آمیز معمولاً شامل ترکیبی از درمان های فوق، همراه با رویکردی مشترک بین پزشک، متخصص سلامت روان و بیمار است.

منبع: سرگرمی روز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا