پوست این میوه را حتما بخورید!
اما آیا می دانستید که تمام قسمت های کیوی خوراکی است؟
به گفته برنا، شما می توانید به همان روشی که یک سیب می خورید، کیوی را گاز بزنید و پوست آن را بخورید.
چرا پوست کیوی مغذی است؟
کیوی فواید مختلفی دارد و پوست آن نیز بر فواید آن می افزاید.
حدود 60 گونه کیوی وجود دارد و همه آنها دارای پوست خوراکی هستند.
کیوی سبز: کیوی بیشتر رایج است. پوست خوراکی است اما ممکن است خوشایند نباشد.
کیوی طلایی (یا زرد): کیوی طلایی کمتر رایج است و پوست صافی دارد و خوردن آن را با پوست دلپذیرتر می کند.
بسته به اینکه کیوی در کجا رشد می کند، می تواند طعم و ترکیب غذایی متفاوتی داشته باشد.
فواید کیوی:
محتوای فیبر بالا
فیبر بخشی از غذاهای گیاهی است که بدن قادر به هضم آن نیست. فیبر نفخ را کاهش می دهد و به حرکات روده کمک می کند.
خوردن یک کیوی کامل با پوست میزان فیبر آن را تا 50 درصد افزایش می دهد.
سرشار از آنتی اکسیدان
پوست کیوی پر از آنتی اکسیدان است و سه برابر میوه آن آنتی اکسیدان دارد!
آنتی اکسیدان های پوست کیوی عبارتند از:
ویتامین E: خوردن پوست کیوی میزان ویتامین E را تا 32 درصد افزایش می دهد.
ویتامین سی: ویتامین C موجود در کیوی طلایی (161 میلی گرم) بیشتر از کیوی سبز است که بین 85 تا 150 میلی گرم ویتامین C دارد.
پلی فنول ها: کیوی منبع خوبی از پلی فنول ها است، اما 30 درصد آن در پوست آن است.
چه کسانی نباید پوست کیوی بخورند؟
اگر سابقه سنگ کلیه دارید از خوردن پوست کیوی خودداری کنید.
نکاتی برای خوردن کیوی با پوست
بهتر است کیوی طلایی را با پوست بخورید. موهای درشت روی کیوی سبز خوردن آن را آزاردهنده می کند.
هنگام شستن کیوی از حوله آشپزخانه یا برس سبزیجات استفاده کنید.
آن را به مکعب برش دهید. آن را به سالاد میوه اضافه کنید تا به دلیل طعم شیرین میوه، بافت پوست کیوی ایجاد نشود.