چرا تصور چای بدون شیرینی برای ما غیرممکن است؟
نتایج مطالعات یک متخصص سلامت روده از کینگز کالج لندن، که آخرین تحقیقات در مورد تأثیر غذا بر میکروبیوم و خلق و خو را بررسی کرده است، ممکن است پاسخی دقیق و علمی به سوال ما ارائه دهد.
به گزارش تلگراف، اولین مورد روانی است و از ناحیه ای از مغز به نام آمیگدال سرچشمه می گیرد. این ترکیبات جادویی معمار خاطرات عاطفی ما هستند که غذاهای خاصی را با احساس، زمان یا مکان خاصی مرتبط میکنند.» اسکن مغز نشان می دهد که آمیگدال با بوها بیشتر از تصاویر فعال می شود. بنابراین فقط بوی چای و شیرینی می تواند مانند ماشین زمان عمل کند و ما را به دوران کودکی شادمان بازگرداند.
از طرفی قدرت ترکیب مورد علاقه چای و مربا قطعا بیشتر از بوی وسوسه انگیز آن است. غذاهای سرشار از کربوهیدرات و شیرین مانند شیرینی ها هسته اکومبنس – به اصطلاح “منطقه لذت” مغز – را فعال می کنند که به ما دوپامین بالایی می دهد. به همین سادگی، چای و شیرینی طعم شادی می دهد.