چطور از سیاهشدن سیبزمینی جلوگیری کنیم؟
اما یکی از مشکلات استفاده از این ماده غذایی این است که بلافاصله پس از پوست کندن سیاه می شود. اگر از این بابت نگران هستید، خوب است بدانید که با رعایت چند روش ساده می توانید رنگ طبیعی سیب زمینی ها را حفظ کرده و با لذت میل کنید.
چرا سیاه می شود؟
به گزارش همشهری، سیب زمینی حاوی مقدار زیادی نشاسته و همچنین آنزیمی به نام «پلی فنل اکسیداز» است که پس از قرار گرفتن در معرض هوا به اکسیژن متصل شده و سیاه می شود.
چه کار باید بکنیم
1. از آب کمک بگیرید: در این روش باید سیب زمینی های خرد شده را در ظرفی پر از آب سرد قرار دهید. قرار دادن سیب زمینی در آب سرد از فرآیند اکسیداسیون جلوگیری می کند و می توانید آنها را به مدت یک روز در آب سرد در یخچال نگهداری کنید.
2. در مصرف آبلیمو کم نگذارید: برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی ها می توانید از آبلیمو یا سرکه استفاده کنید. این روش باعث تغییر PH سیب زمینی شده و از اکسید شدن آن جلوگیری می کند.
3. آب نمک را امتحان کنید: آب سرد و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس سیب زمینی های خرد شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا نمک در آب حل شود و سیب زمینی ها در آب فرو بروند. نمک سیب زمینی را تازه می کند.
4. در کیسه نگهداری کنید: سیب زمینی های خرد شده را در کیسه خلاء قرار دهید و سپس هوای کیسه را فشار دهید. این کار باعث می شود که سیب زمینی با اکسیژن تماس نداشته باشد و اکسیداسیون اتفاق نیفتد.
5. وقت خود را صرف کنید: سیب زمینی ها را بلافاصله پس از برش دادن بپزید تا سیاه نشوند. اگر وقت ندارید سیب زمینی ها را قبل از پخت پوست بگیرید و برش دهید، می توانید از روش های دیگری برای جلوگیری از سیاه شدن آنها استفاده کنید.