سبک زندگی

چگونه تلخی اب نارنج را بگیریم

خرید فالوور از سایت اینبو

چگونه تلخی آب پرتقال را از بین ببریم

چگونه تلخی آب پرتقال را بدست آوریم; چگونه تلخی آب پرتقال را بدست آوریم؟ سرگرمی روزامیدواریم این مقاله حاصل تلاش این تیم باشد خواص تغذیه ای سایت در خدمت شما سروران عزیز می باشد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت ​​به عنوان جنت یاد کرده است و منظور از جنت باغی با درختان میوه فراوان است که در این کتاب آسمانی از میوه های فراوان نیز یاد شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، بیماری ها نیز بسیار پیشرفت کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف، شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهم ترین میوه هایی که در قرآن آمده است می توان به انجیر و زیتون اشاره کرد. به تازگی یک گروه تحقیقاتی ژاپنی به خواص شگفت انگیز مصرف یک انجیر و هفت زیتون پی برده اند.

پس از آنکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده و در قرآن یک بار از انجیر و زیتون و هفت بار از زیتون یاد شده است، رئیس این گروه مسلمان شد. .

چگونه تلخی آب پرتقال را از بین ببریم

از پرتقال رسیده استفاده کنید: پرتقال نارس تلخ تر است.

پوست سفید را از پرتقال جدا کنید: بیشتر تلخی آب پرتقال از پوست سفید است. می توانید این کار را با استفاده از آبمیوه گیری دستی یا آبمیوه گیری برقی که سفیدی پوست را از بین می برد، انجام دهید.

آب آن را فقط از قسمت گوشتی پرتقال بگیرید: هسته و پوست سفید آن تلخ است.

فشار زیاد در حین فشردن می تواند روغن های تلخ موجود در پوست پرتقال را آزاد کند.

آب پرتقال وقتی تازه باشد بهترین طعم را دارد.

از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید زیرا می توانند بر طعم آب پرتقال تأثیر بگذارند.

دمای سرد به حفظ طعم و کیفیت آب پرتقال کمک می کند.

اگر می خواهید آب پرتقال را برای مدت طولانی تری نگه دارید، می توانید آن را فریز کنید. برای انجام این کار، آب پرتقال را در قالب های یخ یا بطری های کوچک منجمد کنید.

کمی شکر یا عسل به آب پرتقال اضافه کنید: این می تواند به تعادل طعم تلخ آب پرتقال کمک کند.

از آب پرتقال در دستور العمل ها استفاده کنید: آب پرتقال را می توان به اسموتی ها، سس ها، مارینادها و دسرها اضافه کرد.

از پرتقال تلخ کمتر استفاده کنید: برخی از انواع پرتقال به طور طبیعی تلخی کمتری دارند.

آشنایی با خواص دیگر آب پرتقال

برای شما سرورهای گران قیمت با غیره خواص آب پرتقال با ما آشنا شوید، ما این بخش را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با آب پرتقال

پرتقال یکی از مرکبات است که ارزش غذایی و خواص زیادی دارد.

حکاکی طبیعی باعث می شود غذا سریعتر هضم شود، به همین دلیل از آب پرتقال به عنوان سس سالاد و به عنوان سس برای غذاهایی مانند ماهی استفاده می شود.

عطر و طعم فوق العاده پرتقال بیشتر غذاها را خوشمزه تر می کند.

مهم نیست که چگونه مصرف شود، پرتقال دارای خواصی است، به عنوان مثال، میوه، آب پرتقال، آب پرتقال، رب پرتقال و آب پرتقال فواید بیشماری دارند.

پرتقال دارای خاصیت سرد و خشک است و از تمام قسمت های این گیاه (میوه، برگ، پوست و گل) در طب سنتی برای درمان بیماری ها استفاده می شود.

برای تهیه آب پرتقال می توانید از میوه های نارس و رسیده استفاده کنید.

البته آب پرتقال نارس در برخی خواص درمانی قوی تر و موثرتر است.

آب پرتقال خاصیت سرد و خشکی دارد و سرشار از ویتامین های مختلف به ویژه ویتامین C است.

خاصیت ضد عفونی کننده، کنترل فشار خون بالا، کاهش ترشح صفرا، درمان اسیدی شدن معده

و درمان تورم حلق و گلو یکی از مهمترین خواص آب پرتقال در طب سنتی است.

آب پرتقال عصاره ای از میوه پرتقال است که برای رفع تلخی آن استفاده می شود.

پس از استخراج آب پرتقال دو بار آن را می جوشانند و پس از سرد شدن آب پرتقال مصرف می کنند.

پرتقال از گروه مرکبات است و حاوی مقداری ویتامین C است.

به همین دلیل مصرف آب پرتقال با غذاهای گوشتی باعث افزایش جذب آهن در گوشت می شود.

این مایع ترش وقتی به غذا یا سالاد اضافه می شود طعم خاصی دارد.

نیاز به نمک را کاهش می دهد و به تحریک اشتها کمک می کند.

خواص آب پرتقال برای کبد

آب پرتقال باعث ترشح صفرا و عملکرد بهتر کبد می شود.

همچنین یکی از خواص آب پرتقال کمک به تصفیه خون، درمان بیماری های کبدی و کاهش ترشح صفرا است.

و تسکین سردردهای ناشی از مشکلات صفراوی.

همچنین نوشیدنی مفیدی برای افراد مبتلا به مشکلات کبدی است.

ترکیبی از آب لیمو شیرین، آب لیمو ترش، آب پرتقال، آب پرتقال و آب سیب است.

آب پرتقال به تصفیه خون و جلوگیری از اختلالات کبدی کمک می کند.

نوشیدن آب پرتقال صفرا را از بین می برد و سردردهای ناشی از مشکلات صفرا را کاهش می دهد.

برای بهبود کبد چرب می توانید آب پرتقال، آب پرتقال و آب لیمو بنوشید.

آنتی اکسیدان های موجود در آب پرتقال از تجمع چربی در کبد جلوگیری می کند.

همانطور که در بالا ذکر شد، آب پرتقال کلسترول بد خون را کاهش می دهد و برای مقابله با کبد چرب بسیار مفید است.

تحقیقات کافی در مورد خواص آب پرتقال در دوران بارداری انجام نشده و مصرف بی خطر آن در دوران بارداری تایید نشده است.

به زنان توصیه می شود در دوران بارداری و شیردهی آب پرتقال مصرف نکنند.

خواص آب پرتقال بر چربی و فشار خون

در طب سنتی مصرف آب پرتقال باعث کاهش چربی خون می شود.

آب پرتقال حاوی ترکیباتی است که فشار خون و چربی خون را کاهش می دهد.

پس بهتر است آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

برای کاهش فشار خون باید نصف لیوان آب پرتقال را با یک قاشق عسل مخلوط کنید و بعد از غذا میل کنید.

منابع محلی و ایرانی می گویند که مصرف آب پرتقال فشار خون را کنترل می کند.

اما برخی منابع انگلیسی زبان نیز می گویند که پرتقال فقط برای افرادی که فشار خون پایین دارند مفید است

و کسانی که فشار خون بالا دارند نباید پرتقال مصرف کنند زیرا باعث افزایش فشار خون می شود.

در هر صورت بهتر است افراد مبتلا به فشار خون بالا از مصرف پرتقال خودداری کنند یا این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارند.

خواص آب پرتقال برای مو

آب پرتقال برای درمان ریزش مو مفید است و به تقویت و افزایش رشد مو کمک می کند.

همچنین پرتقال پخته شده را روی موها بمالید تا موها نرم و براق شوند.

مخلوطی از پوست پرتقال و پوست گردو سبز را با آب بجوشانید سپس پس از شستن سر موها را ماساژ دهید.

این یک راه حل تقویت کننده مو است. مقدار 2 قاشق پوست گردو + 4 قاشق پوست پرتقال خرد شده.

اگر پرتقال کامل با پوست و دانه ها روی حرارت ملایم با کمی آب بجوشد

تا زمانی که اجزای آن جدا شده و به پوست و مو مالیده شود،

نرم کننده بسیار مفیدی برای پوست و مو است و خارش را برطرف می کند.

خواص آب پرتقال برای سرماخوردگی

آب پرتقال مانند خانواده مرکبات سرشار از ویتامین C است و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و سینوزیت مفید است.

تمام میوه های ترش مخصوصا مرکبات حاوی ویتامین C هستند.

آب پرتقال مانند سایر مرکبات سرشار از ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

اگر سرما خورده اید، مصرف آب پرتقال روند بهبودی را تسریع می کند.

آب پرتقال یک ضد عفونی کننده است که تاثیر زیادی بر گلودرد دارد.

برای تسکین تورم گلو و حلق می توان آب پرتقال را غرغره کرد.

همچنین می توانید نصف فنجان آب پرتقال را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل کنید.

خواص آب پرتقال و عسل

آب پرتقال یک ضد عفونی کننده است که تاثیر زیادی بر گلودرد دارد.

برای تسکین تورم گلو و حلق می توان آب پرتقال را غرغره کرد.

همچنین می توانید نصف فنجان آب پرتقال را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل کنید.

برای کاهش فشار خون باید نصف لیوان آب پرتقال را با یک قاشق عسل مخلوط کنید و بعد از غذا میل کنید.

برای درمان میگرن و بی خوابی چند برگ تازه پرتقال را خوب بشویید.

سپس آن را دم کرده و بنوشید.

پزشکان طب سنتی معتقدند نوشیدن یک لیوان کوچک از این نوشیدنی می تواند در درمان میگرن و بی خوابی موثر باشد.

البته بهتر است آن را با کمی عسل میل کنید تا طعم تلخ آن آزاردهنده نباشد.

فواید پرتقال و گلاب برای پوست

اگر به دنبال یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست خود هستید، آب پرتقال انتخاب خوبی است زیرا دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی است.

برای مرطوب کردن پوست می توانید آب پرتقال را با یک سوم گلاب ترکیب کنید

و به عنوان ماسک روی صورت بمالید. استفاده طولانی مدت از این ترکیب باعث تقویت پوست می شود.

کنسرو آب پرتقال

اگر می خواهید آب پرتقال شما سالم بماند و آن را برای مدت طولانی نگهداری کنید، باید آن را بجوشانید.

آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

در حین جوشیدن، کفی که به وجود می آید را بشویید تا تلخی پرتقال از بین برود.

باید حداقل 15 دقیقه بجوشد.

سپس بگذارید کاملا خنک شود و سپس آن را در شیشه ها یا ظروف مخصوص نگهداری کنید.

برای نگهداری صحیح آب پرتقال، رعایت نکات زیر ضروری است:

اسیدیته پوست پرتقال

اگر پرتقال شما تازه و پر است،

با توجه به اسیدی بودن پوست پرتقال، بهتر است چند روز پس از چیدن آب آن گرفته شود.

پوست کندن صحیح پرتقال اولین قدم مهم در کم آبی آن است.

ظرف مناسب را انتخاب کنید

ظرفی که برای دم کردن آب پرتقال انتخاب می کنید باید تمیز باشد.

آب پرتقال را در یک لیوان خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید و یک شب تا صبح درب آن را باز بگذارید.

از ریختن آب پرتقال در بطری پلاستیکی خودداری کنید.

زیرا اسید موجود در آب آن دیواره پلاستیکی ظرف را می شکند و مواد خطرناک و بیماری زا وارد آن می شود.

آب پرتقال کپک زده

اگر می خواهید آب پرتقال خود را سالم نگه دارید و آن را برای مدت طولانی نگهداری کنید، باید آن را بجوشانید.

باید حداقل 15 دقیقه بجوشد و کف روی آن جمع شود.

سپس بگذارید کاملا خنک شود و سپس آن را در شیشه ها یا ظروف مخصوص نگهداری کنید.

اگر آب پرتقال کپک زد، بهتر است استفاده از آن را متوقف کنید.

آب پرتقال برای کرونا

آب پرتقال سرشار از ویتامین C است و برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی مفید است.

با توجه به اینکه کرونا یک بیماری خفیف است، مصرف آب پرتقال برای شما مفید است و می تواند به شما در پیشگیری و مبارزه با این بیماری کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا