چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
اگر گوشی کاربر را از افزایش دما مطلع نکند و کاربر همچنان با دمای بالا به کار با گوشی ادامه دهد، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود دارد.
به گزارش آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش های سنگین گوشی مانند پخش یا خروجی ویدیو یا محتوا و استفاده طولانی مدت از آن در هنگام شارژ باعث افزایش دمای گوشی و چندین برابر افزایش مصرف باتری می شود.
یکی دیگر از مواردی که می تواند دمای گوشی را افزایش دهد، به روز رسانی گوشی یا استفاده از نرم افزارهای قدیمی است که توسط توسعه دهنده وصله نشده است.
در بعد سخت افزاری، استفاده مداوم از داده های موبایل و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی با دستگاه هایی مانند ساعت یا هدفون می تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد. عکاسی یا فعال کردن مداوم دوربین گوشی یکی دیگر از عواملی است که به غیر از تخلیه باتری گوشی می تواند دمای گوشی را به میزان قابل توجهی افزایش دهد زیرا پردازنده و دوربین همزمان با هم کار می کنند و در نتیجه دمای دستگاه به شدت افزایش می یابد.
علاوه بر این، استفاده از گوشی در محیط بسیار گرم یا قرار گرفتن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید ممکن است دمای گوشی را افزایش دهد. داغ شدن بیش از حد گوشی علاوه بر احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت تداوم این مشکل می تواند آسیب جدی به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی وارد کند.
کاهش دمای گوشی در حین شارژ
برای کاهش دمای گوشی در هنگام شارژ، بهتر است گوشی را از وای فای یا شبکه دیتای موبایل جدا کنید و همچنین بهتر است گوشی را از دستگاه های بلوتوث به طور کامل جدا کنید.
لازم به ذکر است که استفاده از شارژرهای بی سیم و همچنین شارژرهایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی و یا آداپتورهای مختلف می تواند دمای گوشی را تا حد زیادی افزایش دهد که این خود عامل فشار بر روی شارژ است. برد و باتری گوشی
نحوه صحیح شارژ باتری گوشی
برای جلوگیری از داغ شدن بیش از حد گوشی در هنگام شارژ، بهتر است آن را بین 20 تا 80 درصد شارژ کنید. این بازه همان فاصله زمانی باتری گوشی است که توسط سازندگان تلفن همراه نیز تایید شده است. اگر در این مدت شارژ شود، گوشی هرگز گرم نمی شود و کاربر پس از شارژ می تواند به طور کامل از گوشی استفاده کند.
کاهش دمای گوشی در حین بازی یا پردازش سنگین
اصولا انجام بازی های آنلاین یا بازی هایی با گرافیک بالا یکی از دلایل اصلی افزایش دمای گوشی و آسیب دیدن باتری است. برای کاهش دمای گوشی در حین بازی کاربر نباید گوشی را به شارژر متصل کند زیرا فشار زیادی به باتری گوشی وارد می کند و باتری گوشی حرارت بالایی تولید می کند. همچنین بهتر است کاربران هنگام انجام بازی های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی گرمای گوشی را از بین ببرد و گوشی با دمای محیط سازگار شود.
لازم به ذکر است که برخی از شرکت های تولید کننده تجهیزات بازی، فن های خنک کننده ای تولید کرده اند که حتی برخی از آنها می توانند دمای گوشی را کمتر از حد نرمال کنند و در نتیجه از آسیب دیدن گوشی جلوگیری کنند.
از داغ شدن گوشی در آفتاب جلوگیری کنید
استفاده از گوشی در فضای باز به ویژه زیر نور خورشید یکی از عوامل اصلی افزایش گرمای گوشی است، زیرا در این شرایط گوشی به طور خودکار روشنایی صفحه نمایش را تا آخر افزایش می دهد و در نتیجه مصرف باتری و کاهش مصرف باتری کاهش می یابد. دمای گوشی بالا خواهد بود
علاوه بر این نور خورشید روی گوشی دمای گوشی را به میزان قابل توجهی افزایش داده و بر سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی تاثیر می گذارد. بهتر است کاربران از گوشی خود در نور مستقیم و دمای بالا استفاده نکنند و یا در صورت لزوم به مکان های سایه دار مراجعه نکنند.
نرم افزار افزایش دمای گوشی
برخی از نرمافزارهایی که در پسزمینه اجرا میشوند میتوانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند زیرا این نرمافزارها دائماً اطلاعات خود را بهروزرسانی میکنند و در نتیجه بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین رم دستگاه را درگیر میکنند بنابراین دمای گوشی نیز کاهش مییابد. بالا آمدن. برای غیرفعال کردن دسترسی به پردازش پسزمینه کافی است کاربر از قسمت تنظیمات گوشی وارد تنظیمات نرمافزار شود و با یافتن نرمافزار کماستفاده، پردازش پسزمینه را خاموش کند.
کندی گوشی و افزایش دما حتی با استفاده معمولی و روزانه نشان از روشن بودن همزمان حافظه و پردازنده دارد که دلیل آن ویروسی بودن نرم افزار گوشی است. برای رفع این مشکل، بهتر است کاربر ابتدا یک آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورت رفع نشدن مشکل، کاربر اطلاعات گوشی را به طور کامل پاک کرده و گوشی را به حالت کارخانه بوت کند.
شارژ گوشی باعث افزایش دما می شود
زمانی که تلفن همراه حافظه کافی نداشته باشد، پردازنده نمی تواند پردازش های کوچک یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و به همین دلیل فشار زیادی به پردازنده وارد می شود که در نهایت به صورت افزایش دمای بدن خود را نشان می دهد. پردازنده
عموما گوشی های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی از استفاده کاربر از گوشی جلوگیری می کنند و کاربر اعلانی دریافت می کند که دمای گوشی به دمای بسیار بالایی رسیده است. در این صورت کاربر باید گوشی را از شارژ جدا کند (البته گوشی به طور خودکار از شارژ شدن جلوگیری می کند) و گوشی را در جای سرد و بدون قاب قرار دهد. لازم به ذکر است که اگر گوشی اعلان دمای بیش از حد را به کاربر نشان ندهد و کاربر با دمای بالا به کار با گوشی ادامه دهد، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود دارد.