سبک زندگی

چیپس در بارداری و خاصیت خوردن چیپس برای جنین زنان باردار

خرید فالوور از سایت اینبو

چیپس در بارداری

چیپس در بارداری ؛ خاصیت خوردن چیپس برای جنین زنان باردار همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

چیپس در بارداری

چیپس از جمله غذاهایی است که مصرف آن در دوران بارداری توصیه نمی شود.

باید این احتمال را در نظر بگیرید که این میان وعده که برای هر فردی کاملاً ناسالم است،

ممکن است وضعیت منفی برای سلامت کودک شما ایجاد کند.

هر ماده غذایی را که مادر می خورد، نوزاد در شکم مادر نیز دریافت می کند.

تغذیه سالم برای کوچولوهای ما بسیار مهم است که حتی می توانند برخی از ذائقه های غالب را بپذیرند.

شما مادران اساس تغذیه سالم را تشکیل می دهید.

شما باید تازه ترین میوه ها و سبزیجات را برای نوزادان خود بخورید و از غذاهای ناسالم مانند چیپس دوری کنید.

مضرات مصرف چیپس در دوران بارداری برای نوزادان به شرح زیر است:

خطر ابتلا به سرطان افزایش می یابد

بر رشد مغز تأثیر منفی می گذارد.

روغن بیشتری از آنچه باید مصرف می کند.

می تواند باعث مشکلات کلسترول شود.

می تواند شروع کننده چاقی در نوزاد باشد.

به دلیل محتوای نمک زیاد، باعث ایجاد مشکل فشار خون می شود که ممکن است در دوران بارداری رخ دهد.

ناباروری رخ می دهد

افزایش بیماری های قلبی عروق

خوردن چیپس در دوران شیردهی نیز توصیه نمی شود.

آشنایی با دیگر خواص چیپس

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص چیپس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با چیپس

سالروز تولد چیپس (۲۴ آگوست ۱۸۵۳ / ۲ شهریور ۱۲۳۲ )

تاریخچه سیب زمینی سرخ کرده در روغن به ۷۵۰ سال پیش از میلادی باز می‌گردد که در

پرو،اکوادور و شیلی در آمریکای جنوبی مرسوم بود.

((اینکا‌ها)) اولین کسانی بودند که سیب زمینی را به این صورت طبخ کردند.سال ۱۵۷۶ این

شکل از سیب زمینی مورد توجه ملکه الیزابت قرار گرفت و سپس در بریتانیا باب شد و چند

قرن است همراه با ماهی،غذای معروف (ماهی و چیپس) را شکل داده است.

واالتر رالی در قرن شانزدهم از آمریکا به اروپا برگشت و با خود ماده غذایی آورد که آن را (سیب زمینی) می‌خواندند.

چیزی که مورد توجه فراوان اروپایی‌ها قرار گرفت.

طی جنگ جهانی اول و دوم اکثر مردم انگلیس به دلیل مشکلات مالی در باغچه منازل خویش سیب زمینی کشت می‌کردند و آنها

را در روغن سرخ شده و با نمک به عنوان بخش اصلی غذای خویش می‌خوردند.

در ترکیب واژه معروف (غذای سریع fast food) جایگاه سیب زمینی سرخ کرده و چیپس

محفوظ است.آنچه که هم سریع طبخ می‌شود و هم بسیار لذیذ است.

اما عصر طلایی سیب زمینی سرخ کرده در دهه ۱۹۵۰ توسط مک‌دونالد با همبرگرهایش قوام یافت.

چیپس chips به معنی ورقه و لایه نازک است.امروزه (چیپس) بیش و کم سر هر سفره‌ای یافت می‌شود.

به هر حال چیپس همان سیب زمینی است که در غذاهای ایرانی همیشه جایگاه ویژه‌ای

داشته ،چرا که آسان به دست می‌آمده و در زمره محصولات ارزان بوده.

چیپس اختراع هر کسی که باشد ،امروزه یکی از غول‌های صنایع غذایی در سراسر جهان است.

چیپس در کنار نوشابه،محبوب‌ترین خوراکی مضر جهان است.

در قرن ۱۸ میلادی ۱۸۳۲ (سال ۱۸۳۲ میلادی) سیب زمینی سرخ شده به پدر چیپس های

فعلی توسط توماس جفرسون از فرانسه به آمریکا برده شد و به شدت مورد استقبال آمریکایی‌ها قرار گرفت.

در کتب آشپزی منتشر شده در قرن نوزدهم،دستور پخت برش های نازک و پهن سیب زمینی

به عنوان یک پیش غذا آورده شد.این دستورالعمل‌ها در آمریکا منتشر شد،اما از کتاب های آشپزی انگلیس به امانت گرفته شده بود.

خواص چیپس میوه

فرآیند خشک کردن میوه‌ها باعث می‌شود تراکم مواد غذایی در آن‌ها بیشتر از میوه‌های تازه باشد.

میوه خشک نسبت به میوه‌های تازه حاوی قند بیشتری است.

با وجود این، مصرف میوه خشک می‌تواند در کاهش ریسک بروز دیابت و کنترل قند خون مؤثر باشند.

مصرف انواع مختلف میوه خشک می‌تواند فواید و خواصی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن را برای سلامتی به همراه داشته باشد.

اکثر میوه‌ها دارای فیبر غذایی هستند و میوه خشک نیز به دلیل فرآیند خشک کردن و از دست دادن آب، حاوی فیبر متراکم شده و بیشتری است.

خوردن برخی میوه‌های خشک مانند خرما، کشمش و زردآلوی خشک سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهد.

از بین میوه‌های خشک، آلو خشک حاوی مقادیر کافی ویتامین D و کلسیم است

و می‌تواند از شکستن استخوان‌ها و ضعیف شدن آن‌ها جلوگیری کند.

میوه‌های خشک در مقایسه با میوه‌های تازه حاوی مقادیر بیشتری آنتی‌اکسیدان هستند.

میوه خشک‌ها می‌توانند برای سلامت پوست نیز بسیار موثر باشند.

برای مثال انبه خشک حاوی امگا ۳ و مواد مغذی دیگری است

و می‌تواند برای درخشندگی و سلامت پوست مفید باشد.

کشمش نیز دارای ماده‌ای به نام رزوراترول است،

یک ترکیب شیمیایی آنتی‌اکسیدانی که بازدارنده‌ی طبیعی افزایش سن و پیری محسوب می‌شود.

با گنجاندن میوه خشک در رژیم غذایی خود می‌توانید پوستی شاداب‌تر و سالم‌تر داشته باشید.

خواص چیپس نارگیل

نارگیل در دفع سرماخوردگی و بلغم و درمان بیماری‌هایی مانند کم خونی، فلج، جنون، فراموشی و … موثر است.

یکی از خواص خوردن نارگیل خشک این است که مصرف آن ضعف کبد را برطرف می‌کند.

افراد مسن با افزایش سن سرد مزاج و خشک می‌شوند و نارگیل برای رفع آن بسیار مفید است.

یکی دیگر از خواص میوه خشک نارگیل در طب سنتی، مفید بودن آن در تسکین درد مثانه و سرماخوردگی است.

یکی دیگر از فواید نارگیل جلوگیری از عفونت ادراری است.

نارگیل خشک یک خوشبو کننده مناسب برای دهان محسوب می‌شود.

قوای جنسی را تحریک می‌کند و مایع منی افزایش می‌دهد

خواص چیپس خرما

فیبر: خرما با دارا بودن فیبر بالا در برطرف کردن یبوست نقش ویژه‌ای دارد.

همچنین فیبر قادر است با کند کردن هضم، به کنترل قند خون نیز بپردازد.

جالب است بدانید فیبر موجود در خرمای خشک بیشتر از خرمای معمولی و تر است.

انرژی: خرما منبع انرژی است و می‌تواند در وعده‌های همچون صبحانه و عصرانه مورداستفاده قرار بگیرد.

ساکاروز، فروکتوز و گلوکز ازجمله مواد انرژی‌زای موجود در چیپس خرما هستند.

آهن: رنگ تیره خرمای خشک نشانگر بهره‌مندی این ماده غذایی از آهن است.

مصرف مرتب و روزانه خرما، شمارا از ابتلا به کم‌خونی و عوارض ناشی از آن در امان می‌دارد.

کاروتنوییدها: این نوع مواد خوراکی حاوی آنتی‌اکسیدان است

و در پیشگیری از بروز انواع سرطان بسیار مؤثر عمل می‌کند.

پتاسیم و ایزوفلاون: این ترکیبات نیز به شکل معجزه‌آسایی در درمان و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مؤثر هستند.

ازآنجایی‌که چیپس خرما فاقد کلسترول است، خطراتی همچون سکته قلبی، این بخش از بدن را تهدید نمی‌کند

خواص چیپس سیب

مصرف سیب خشک به دلیل وجود آهن زیاد در آن، میزان هموگلوبین خون را تنظیم کرده

و علاوه بر پیش گیری از ابتلا به کم خونی، از پیشرفت و عوارض ناشی از آن جلوگیری می کند.

یکی از خواص میوه خشک سیب حفظ سلامت لثه ها و دندان است.

خوردن یک برگه سیب خشک به کودکان کمک می کند تا دندان های سالم تری داشته باشند.

باکتری هایی که بر روی دندان ها، لثه ها و در پشت دندان ها قرار گرفته اند با مصرف این خوراکی پاک سازی می شوند.

با این کار غذاهایی که در لابه لای دندان ها باقی مانده اند، خارج شده و به این ترتیب از فاسد شدن آن ها و خراب کردن دندان و لثه جلوگیری می شود.

فیبر از خاصیت های این خوراکی است و فعالیت روده ها را زیاد می کند.

مصرف سیب خشک دم کرده هم می تواند برای درمان یبوست مفید باشد.

سیب خشک اشتهای کاذب را از بین می برد و البته در صورتی که شما در حال پیروی از رژیم غذایی برای لاغر شدن باشید،

با مصرف سیب خشک می توانید ضعف جسمانی ناشی از رعایت این رژیم را رفع یا تا حد ممکن کاهش دهید.

خواص چیپس میگو

چیپس میگو به جهت استفاده از گوشت میگو در ساختار پفکی و ترد خود، دارای برخی خواص است:

حاوی ویتامین‌هایی همچون پتاسیم، فسفر و منیزیم است

مناسب برای کاهش و کنترل وزن است.

چیپس میگو سرشار از امگا ۳ است.

تأمین‌کننده آنتی‌اکسیدان بدن شناخته می‌شود.

در کاهش فشارخون و سایر بیماری‌های قلبی مؤثر است.

به رفع لخته خون در بدن کمک می‌کند.

آرامش‌بخش است و از بین برنده افسردگی و یا اضطراب نیز هست.

در درمان بیماری‌هایی همچون سردی رحمی و درد مفاصل استفاده می‌شود

خواص چیپس کیوی

یکی از میوه های خشک که در بین کودکان و نوجوانان بسیار محبوب است و مزه ی ترشی دارد، کیوی خشک شده است.

این میوه دارای چربی و کالری کمی است ولی مقدار زیادی مواد معدنی و فیبر دارد.

از آنجایی که کیوی خشک دارای قند کمی می باشد، برای افرادی که دچار افزایش قند خون هستند، یک میان وعده غذایی ارزشمند محسوب می شود.

به دلیل این که کیوی خشک دارای طعم ترش می باشد این تضاد را ایجاد کرده تا این محصول در میوه خشک مخلوطنیز مورد استفاده قرار بگیرد.

در طب سنتی استفاده از کیوی خشک برای درمان ریزش مو، کاهش وزن و لاغری، درمان استرس، کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید است.

این میوه خشک دارای خواص ویژه ای است که می توان از آن چیپس کیوی نیز استفاده کرد و ماندگاری بالایی نیز دارد.

این میوه دارای ویتامین های A ، E، C، D، ویتامین های گروه B، فسفر، آهن، پتاسیم، منیزیم، مس، فیبر می باشد.

از آنجایی که کیوی خشک سرشار از ویتامین E است، باعث حفظ رطوبت پوست می شود

و به بازسازی سلول های پوست کمک می کند، سبب افزایش انعطاف پذیری پوست و جوان سازی پوست می گردد.

از آنجایی که کیوی خشک دارای ویتامین E و پیش سازهای ویتامین A می باشد، به همین سبب برای تقویت سلول های دستگاه بینایی موثر می باشد.

از آنجایی که کیوی خشک سرشار از ویتامین C است، ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی به حساب می آید

و به شکلی که قدرت آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد، از کیوی یک ماده غذایی ویژه ساخته است،

آن هم ماده ای در مقابل آسیب های ناشی از پدیده پیری محافظت می کند.

خواص چیپس و پفک

پفک به خاطر افزودنی‌ها و نمکی که دارد، چاق‌کننده است.چیپس هم به نظر من بدترین میان‌وعده است

چراکه در روغن سرخ می‌شود و مشخص نیست که از روغن مرغوبی برای تهیه آن استفاده شده یا نه!

و صرف اینکه سرخ‌کردنی است، خود باعث دیرهضم شدن آن می‌شود.

همچنین نمک زیادی که در تهیه آن به کار رفته و حرارت بسیار بالایی که برای تهیه چیپس استفاده می‌شود،

همگی باعث فساد و تخریب ترکیبات روغن می‌شود. مثلا اگر در روغنی سرخ شود

که چندین بار برای سرخ کردن چیپس به کار رفته، ترکیبات خطرناکی مانند اکرئولین تولید می‌شود

یا اگر از روغن مایع در تهیه چیپس استفاده شده باشد،

این روغن بعد از حرارت زیاد و چند بار سرخ شدن، ترکیباتش شکسته شده

و منجر به ایجاد رادیکال‌های آزاد می‌شود که چیپس را مسموم می‌کند

بنابراین اگر اصراری به استفاده از چیپس داریم، بهتر است با رعایت نکات بهداشتی در منزل تهیه شود.

خواص چیپس خرمالو

چیپس خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین‌های B3 ،B2 ،B1 و C است،

در ضمن این میوه مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری نیز سلولز دارد.

چیپس خرمالو سرشار از ویتامین‌های A ،B‌ و C می‌باشد.

چیپس خرمالو میوه ای با کالری بالا است (۱۰۰ گرم خرمالو ۷۰ کالری فراهم می کند) اما در چربی بسیار پایین است.

طبع چیپس خرمالو گرم و تر است.

خواص چیپس برای کودکان

چیپس خاصیتی برای کودکان و حتی بزرگسالان ندارد و فقط به خاطر مزه آن مورد استفاده قرار می گیرد.

برای یک کودک و نوجوان داشتن انرژی و تمرکز برای بازی، شادی و کشف محیط و در نتیجه رشد ذهنی یک امر ضروری است.

اما باید بدانید مصرف پفک و چیپس و سایر غذاهای ناسالم، موجب عدم تمرکز در کودکان می‌شود.

خوردن چیپس و پفک باعث می‌شود کودک به یکباره مقدار زیادی کالری دریافت کند.

تنها کافی است به جدول کالری که در پشت بسته‌های آن‌ها چاپ می‌شود، نگاه کنید.

این کالری زیاد باعث چاقی و اضافه وزن در کودک می‌شود که خود مشکلات زیادی را به همراه دارد.

مثل عدم تحرک کودک، عدم اعتماد بنفس در کودک و در نتیجه دوری از بازی کردن و شاد بودن.

مصرف پفک و چیپس و سایر مواد غذایی ناسالم باعث بروز افسردگی در کودکان می‌شود.

مواد و روغن‌های مضری که در که در چیپس و پفک وجود دارد.

طبع غذایی کودک شما را تغییر می‌دهد و کودک را از خوردن مواد غذایی سالم باز می‌دارد.

یکی از مهم ترین مضرات خوردن پفک و چیپس برای کودکان این است

که مواد غذایی ناسالم از جمله چیپس و پفک دارای مقدار کمی از مواد مغذی یا حتی بدون ارزش غذایی هستند،

اما در عوض کالری، نمک و چربی های زیادی برای بدن کودک فراهم می‌کنند.

این خود یکی از مهم ترین عوامل برای جلوگیری از رشد نرمال کودک و ایجاد بسیاری از بیماری‌ها در اوست.

خواص چیپس و ماست موسیر

بررسی ها نشان می دهند خوراکی مانند چیبس به دلیل “کلسترول” بالایی که دارد

مستقیما در قلب رسوخ کرده و خطر ابتلا به “سکته قلبی” را تا ۲۰ درصد افزایش می دهد.

هنگام مصرف چیبس حتما باید به یاد داشته باشید که خوردن آن نیازمند مصرف غذا یا خوراکی است

که “اثرات منفی” آن را به حداقل برساند از این رو ماست موسیر گزینه پزشکان امروزی به حساب می آید.

گفتنی است “ماست موسیر” اگر هنگام مصرف چیبس استفاده شود

به “قلب” کمک می کند تا “مواد سمی” چیبس به قلب نفوذ نکند. مطالعات نشان می دهند

ماست موسیر به دلیل پروتئین و آهنی که دارد می تواند در کنار چیبس گزینه مناسبی باشد

تا اثرات منفی آن را از بین ببرید. چیبس ها طعم دار بدترین گزینه چیبس محسوب می شوند

زیرا ادویه های موجود در آن ها باعث تداخل و برهم زدن “هورمون های بدن” شما می شوند

و باعث به وجود آمدن “مشکلات گوارشی” در بدن شما نیز خواهند شد

خواص چیپس و پنیر

چیپس و پنیر با وجود طعم عالی که دارد دارای چربی فراوان می باشد؛

به همین دلیل افرادی که مصرف چربی برای آنها مضر می باشد، بهتر است این پیش غذا را با چربی کمتری(مثل پنیر کمتر) میل کنند.

برای خوش طعم شدن چیپس و پنیر می توانید از چاشنی های مختلفی مانند سبزیجات معطر، خردل، موسیر و همچنین آب لیموی تازه استفاده کنید.

در نظر داشته باشید که برای اطمینان از سالم و بهداشتی بودن چیپس

می توانید به جای استفاده از چیپس های آماده، خودتان در منزل به تهیه چیپس سیب زمینی اقدام کنید

و یا از سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید

. استفاده از پنیر پیتزا در این غذا باعث می شود که بیشتر مورد پسند افراد باشد.

پنیر پیتزا فرآورده ای لبنی تهیه شده از شیر است، حالتی چسبنده دارد

و در تزئین بسیاری از غذاها به ویژه پیترا و لازانیا و برخی سالاد ها استفاده می شود.

پنیر پیتزا به دلیل داشتن کالری زیاد نباید به میزان فراوان استفاده شود،

زیرا موجب چاقی مفرط به ویژه در کودکان می شود. برای کاهش ضرر این غذای خوشمزه می توانید

مقدار پنیز پیتزا و سس آن را کاهش دهید تا به خوراکی سالمی تبدیل شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا