سبک زندگی

کمپوت سیب و به و ایا خوردن کمپوت سیب و به برای زخم معده مفید است

خرید فالوور از سایت اینبو

کمپوت سیب و به

کمپوت سیب و به ؛ ایا خوردن کمپوت سیب و به برای زخم معده مفید است همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام بشرده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

کمپوت سیب و به

بِه سه عدد

سیب سه عدد

شکر یک پیمانه یا عسل ۱۲ قاشق غذاخوری

آب شش لیوان

هل دو عدد

زعفران دم شده

گام اول سیب و به‌ها را بشویید و دقیقا همانطور که قبلا گفته شد به شکل درشت خرد کنید.

دقت کنید که پوست به را نگیرید، اما هسته‌ها را جدا کنید. هر چه به‌ها رسیده‌تر و زردتر شده باشند،

کمپوت شما عطر و طعم بهتری پیدا خواهد کرد.سیب ها را هم پوست گرفته و چهرا قاچ کنید.

گام دوم آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد.

عسل یا شکر را اضافه کنید و بعد نوبت اضافه شدن هل و زعفران دم شده است.

بعد از این که هم زدیم و مواد کاملا به خورد آب رفت، به را اضافه می‌کنیم.

وقتی که به‌ و سیب ها کاملا پخته شد و شربت قوام پیدا کرد، حرارت را خاموش می‌کنیم.

گام چهارم همان کاری که برای ضدعفونی کردن ظروف گفته شد را انجام می‌دهیم

و بعد از خنک شدن کمپوت آنها را در داخل ظروف دردار و شیشه‌ای می‌ریزیم. نوش جان!

آشنایی با دیگر خواص کمپوت سیب

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کمپوت سیب آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با کمپوت سیب

سیب پخته در طب سنتی یک داروی طبیعی برای درمان برخی از بیماریهای بدن انسان است .

معمولا افراد برای استفاده از میوه ها در هر فصل و جلوگیری از خراب شدن میوه ها، آنها را به کمپوت تبدیل میکنند.

که طرفدار های زیادی نیز دارند. اما برای اطمینان از تمیزی و استفاده از آن با خیال آسوده بهتر است آنها را خودتان تهیه کنید.

از طرفی کمپوت های آماده ممکن است از میوه های با کیفیت و شرایط نگهداری مناسب، تهیه نشده باشند.

یکی از این کمپوت های پر خاصیت، کمپوت سیب خانگی است. این کمپوت طرز تهیه آسانی دارد.

که علاوه بر آنکه میتوانید از آن به عنوان دسر استفاده کنید. برای افراد بیمار نیز بسیار مفید است.

خواص کمپوت سیب با عسل

سیب یک عدد

شکر یا عسل ۲ قاشق غذاخوری

آب به میزان لازم

ابتدا سیب را بشورید و پوست آن را با چاقو بگیرید و از وسط برش دهید و مجددا آن دو نصف سیب را نیز برش دهید

و هسته های آن را جدا کنید و یا میتوانید سیب ها را ریز تر خرد کنید. سپس در کف ظرف مورد نظرتان سیب ها را بچینید

و شکر را روی سیبها بپاشید(اگر تمایل دارید خیلی شیرین باشد میتوانید از شکر بیشتری استفاده کنید

و یا شکر را حذف کنید و از عسل استفاده کنید که سالم تر است و بیشتر ریختنش مشکلی ایجاد نمیکند)

تا عصاره سیب و شربت در یکدیگر جذب شوند و تمام تکه سیبها مزه دار شود.

میتوانید از پودر زنجبیل یا وانیل نیز برای بهتر شدن مزه کمپوت اسفاده کنید.

ظرف را در مایکروویو به مدت ۴ دقیقه بگذارید و در اواسط پخت آنها را برگردانید و زیر و رو کنید تا کاملا پخته شوند.

شما میتوانید در قابلمه نیز این کار را انجام به این صورت که سیبهای خرد شده را در کف یک قابلمه کوچک بچینید

و شکر(به دلیل ریختن آب در این روش شکر باید دو برابر آنچه اشاره کردم باشد) را روی آن بپاشید

و شعله را ملایم کنید و ۱/۴لیوان آب بریزید و بگذارید تا ۱۵دقیقه بجوشد سپس سری به قابلمه بزنید

اگر سیبها نیمه پخته شده بودند و آب آن در در حال خشک شدن بود کمی آب به روی آن بریزید

و بگذارید کمی دیگر بماند تا کاملا پخته شود اگر کاملا پخته شده بود

و آب آن کاملا تبخیر شده بود دسر کمپوتِ سیب شما آماده استفاده است.

چون کمپوت با شکر کمتری درست می شه و هیچ افزودنی دیگه ای نداره برای کودکان

و سالخوردگان و البته بیمارهایی که نمی‌تونن خوب بجون بسیار مناسب و سالم است.

بهتره کمپوت با میوه‌های فصل به صورت کم و تازه تازه درست و مصرف شه

و هنگام پوست کندن میوه‌ها سعی کنین تا با احتیاط این کارو بکنین که شکل اصلی

میوه تغییر نکنه و زیاد هم نذارین بپزه چون شکلش رو موقع پختن زیاد از دست می‌ده.

خواص کمپوت سیب برای معده

مصرف کمپوت سیب برای افرادی که دارای معده ضعیف هستند مفید است.

همچنین استفاده از آن باعث تقویت معده می‌شود و به درمان ورم معده کمک می‌کند.

همچنین استفاده از آن برای افرادی که بیماری معده دارند

و یا از سوزش معده در عذاب هستند. بسیار کمک کننده است.

و به آرام شدن معده کمک میکند.

سیب پخته برای درمان یبوست بسیار مناسب است

و می توان با نوشیدن آب سیب پخته در طول روز مقدار کافی فیبر و سوربیتول را برای اجابت مزاج ضروری فراهم می کند

‌ سیب پخته یکی از راههای طبیعی برای درمان و جلوگیری از یبوست در نظر گرفته می شود .

در حال حاضر فیبر، محلولی که در پوست آن قرار دارد و دیگر ترکیبات ضروری یک اثر ملین برای مدفوع سخت ارائه می دهد

و و آن ها را به راحتی قادر به حرکت از طریق دستگاه گوارش می نماید .

سیب پخته برای درمان یبوست در دوران بارداری مناسب است با اینحال مطمئن شوید

که شما دوز بیش از حد مصرف نکنید ‌. شما می توانید یک سیب پخته را در یک روز بخورید ‌.

یکی از خوراکی های مفید در درمان اسهال و تقویت معده سیب پخته است.

مصرف سیب پخته برای افرادی که دارای معده ضعیف هستند و برای کودکان مفید است

و به هضم بهتر غذا و بهبود اشتها کمک می‌کند. همچنین سیب پخته برای بهبود ورم معده نیز سودمند است.

افرادی که سوءهاضمه دارند، معده اسیدی دارند و در بیشتر مواقع بعد از خوردن غذا دچار رفلاکس می‌شوند.

خوردن کمپوت گلابی به کاهش رفلاکس معده و تنظیم اسید آن کمک می‌کند.

البته توجه داشته باشید که مصرف کمپوت به‌تنهایی راه‌حل درمان بیماری‌های جدی مثل زخم معده نخواهد بود.

در چنین مواردی مراجعه به پزشک تنها راهکار بهبودی شما است.

خواص کمپوت سیب برای سرماخوردگی

سیب پخته برای سرماخوردگی بزرگسالان بسیار مناسب است

و شما میتوانید در صورت ابتلا به بیماری سرماخوردگی از خواص سیب پخته برای سرماخوردگی تان استفاده کنید

‌ سیب پخته یکی از بهترین داروهای درمان سرماخوردگی است که در طب سنتی از آن بسیار یاد شده است

‌ بسیاری از افراد در فصول سرد سال دچار سرماخوردگی می‌شوند

که یکی از درمان های سریع سرماخوردگی مصرف آب سیب پخته شده است .

سیب به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها به تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با بیماری‌ها کمک می‌کند ‌.

رنگ زرد در میوه سیب نشاندهنده وجود بتاکاروتن و پیش ساز ویتامین آ است ‌ که می تواند برای شادابی پوست

و پیشگیری از انواع سرطان مفید باشد و رنگدانه قرمز نشان دهنده وجود مقادیر

فراوان از انواع آنتی اکسیدان ها است که آن را به یک میوه جادویی برای سلامتی تبدیل میکند .

خواص کمپوت سیب برای کودکان

سیب پخته شده بدلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بسیار برای کودکان مفید است

و مصرف آن باعث افزایش اشتها به غذا، کاهش لاغری و افزایش توان جسمی کودک در مقابله با بیماری‌ها می‌شود.

کلسیم موجود در سیب نیز باعث رشد و تقویت استخوان‌ها میگردد.

کودکان و نوزادان به مواد غذایی حاوی فیبر و مغذی همچون سیب پخته احتیاج دارند

و خواص سیب پخته برای کودک بسیار است. سیب پخته یکی از بهترین غذا‌ها برای کودک است

و باعث اصلاح اشتها، رفع لاغری و افزایش توان بدن کودک در مقابله با بیماری‌ها می‌شود.

همچنین از آنجایی که سیب پخته دارای مقدار زیادی کلسیم است

و کلسیم موجود در آن به بدن کمک می‌کند که کلسیم غذا‌های دیگر را نیز جذب کند،

باعث تقویت استخوان‌ها و رشد بهتر کودک می‌شود.

کودکان نوپا بیشتر مستعد ابتلا به یبوست هستند

و بچه ها با گرفتن آموزش های غلط مدفوع خود را نگه داشته و از یبوست رنج می برند.

بنابراین، مطمئن شوید که در آنها زننده نباشد آب سیب در رژیم غذایی روزانه

آنها ۲ انس آب سیب دو بار در یک روز دوز ایمن برای نوزادان در نظر گرفته شده است

از مصرف بیش حد آب سیب پخته برای کودک اجتناب شود زیرا می تواند یبوست کودکان را بدتر کند.

همچنین از دادن سس سیب به اطفال برای درمان یبوست جلوگیری کنید

زیرا می تواند سبب ناراحتی معده و ناراحتی های دیگر شود.

خواص کمپوت سیب برای چاقی صورت

سیب پخته یکی از میوه های مفید برای چاق شدن صورت است .

یکی دیگر از خواص سیب پخته و فواید آن ایجاد لطافت و زیبایی پوست است .

به این منظور می توانید سیب را بپزید و سپس آن را له و با شیر مخلوط کنید

و این مخلوط را به صورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه صورت خود را با آب ولرم بشویید .

اگر صورتتان به تازگی چین و چروک دار شده است

و می خواهید پوست صورت تان زیبا شود باید به فکر مصرف سیب پخته برای صورتتان باشید.

خواص کمپوت سیب در بارداری و شیردهی

کی از راه‌های درمان یبوست مصرف کمپوت سیب است. فیبر موجود در پوست سیب باعث نرم شدن روده می‌شود.

این ماده غذایی برای دوران بارداری که ممکن است برخی ازخانم‌ها دچار یبوست شوند بسیار مفید است.

فیبر بالای سیب ممکن است باعث نفخ و یبوست شود. مشکلات گوارشی و هضم غذا در بین خانم‌های باردار شایع‌تر است.

خاصیت کمپوت سیب برای خانم باردار این است که یک خوراکی متنوع و مغذی به‌حساب می‌آید.

با خوردن سیب فواید زیادی به مادر و جنین می‌رسد، در عین حال گرسنگی بین روز را می‌توانید

با میان‌وعده سالم‌تری رفع کنید. مصرف کمپوت در خانم‌های باردار بهتر است با کمی احتیاط انجام شود.

فرآورده‌های کنسروی ممکن است باعث ایجاد مسمومیت و ناراحتی برای خانم باردار شود.

پیشنهاد می‌شود قبل از مصرف کمپوت آن را بجوشانید تا هرگونه آلودگی از بین برود.

البته مشورت با پزشک در این زمینه ضروری است و نظر قطعی درباره مصرف کمپوت را از متخصص بپرسید.

مصرف کمپوت سیب خانگی در دوران بارداری نه‌تنها عارضه‌ای ندارد،

بلکه به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک می‌کند.

در حین شیردهی ، مصرف سیب بسیار مفید نیز است زیرا بخشی از ویتامین و مواد معدنی بلافاصله وارد شیر شده

و به کودک منتقل می شود. آنها حتی در آلرژیک ترین نوزادان باعث ایجاد دیابت نمی شوند

سیب تنها میوه ای است که یک زن فقط چند روز پس از زایمان مجاز به خوردن آن است.

سیب به بدن مادر کمک می کند تا سریعتر بهبود یابد و کودک به درستی و کامل رشد کند.

سیب ها حاوی بسیاری از عناصر کمیاب (پتاسیم ، کلسیم ، آهن و غیره) و همچنین ویتامین ها هستند.

وجود فیبر ، که عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و یبوست را تسکین می دهد.

باعث بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی و همچنین افزایش حضور هموگلوبین در خون می شود.

سیب به راحتی توسط دستگاه گوارش مادر و نوزاد تحمل می شود.

مصرف سیب برای زیاد شدن شیر مادر مفید است.

خواص کمپوت سیب و گلابی

یکی از داروهای بسیار مقوی در درمان سرماخوردگی کمپوت سیب است.

این دارو برای افرادی که در فصول سرد سال دچار سرماخوردگی می‌شوند بسیار مفید خواهد بود.

مصرف سیب پخته شده به منظور کاهش وزن بسیار تاثیر گذار است.

افرادی که تمایل به لاغری دارند میتوانند مصرف کمپوت سیب را در برنامه غذایی رژیم خود قرار دهند.

معمولاً کمپوت سیب زرد تاثیرگذاری بیشتری در کاهش وزن سریع خواهد داشت.

سیب پخته شده بدلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بسیار برای کودکان مفید است

و مصرف آن باعث افزایش اشتها به غذا، کاهش لاغری و افزایش توان جسمی کودک در مقابله با بیماری‌ها می‌شود.

کلسیم موجود در سیب نیز باعث رشد و تقویت استخوان‌ها میگردد.

در صورتی که دچار سرفه خشک شده‌اید مصرف کمپوت سیب باعث نرم شدن گلو و التهابات ایجاد شده میگردد.

بهترین سیب برای درمان سرفه، سیب زرد است. همچنین مصرف سیب پخته شده در برطرف کردن گرفتگی صدا هم تاثیر‌گذار است.

مصرف کمپوت سیب برای افرادی که دارای معده ضعیف هستند مفید است

. همچنین استفاده از آن باعث تقویت معده می‌شود و به درمان ورم معده کمک می‌کند.

فسفر و ویتامین‌های موجود در سیب چه به صورت خام و چه در حالت کمپوت باعث تقویت مغز و اعصاب می‌گردد.

یکی از مهم‌ترین خواص سیب هم همین بخش است که باعث عملکرد بهتر مغز شده و بر تقویت حافظه تاثیرگذار است.

کمپوت گلابی ضد سرطان است. فیبر موجود در گلابی خواص دیگری از جمله ضد سرطانی بودن را در آن به وجود می‌آورد.

کمپوت گلابی برطرف کننده مشکلات تنفسی است . یکی از مهمترین خواص کمپوت گلابی برطرف کننده مشکلات تنفسی است.

گلابی قند خون را کنترل می کند. یکی از خواص گلابی این است که می‌تواند بر اساس مقدار شیرینی، درصد قند طبیعی متفاوتی در خود داشته باشد؛

تقویت سیستم ایمنی با میوه گلابی و کمپوت گلابی: گلابی سرشار از ویتامین C است

و شما با خوردن یک میوه گلابی می توانید مقدار لازم بدن از ویتامین سی

و آنتی اکسیدان لازم برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن را دریافت نمایید.

حفظ ساختار بدن و تقویت استخوان : یکی دیگر از خواص کمپوت گلابی ایجاد تناسب اندام است.

درمان کم خونی با کمپوت گلابی: کم خونی مشکل خیلی از افراد است. مصرف قرص های فولیک اسید

و یا مصرف داروهای خون ساز پیشنهاد خوبی است. اما بهتر از آن مصرف گلابی و کمپوت گلابی است.

جالب توجه است که گلابی و کمپوت گلابی برای زیبایی پوست و سلامت مو هم بسیار تاثیر دارد.

زنان باردار با نظر پزشک از کمپوت گلابی استفاده کنند.

گلابی :۶۰۰ گرم

سیب :۳۵۰ گرم

عسل :¼ پیمانه

آب لیموی تازه :یک قاشق غذاخوری

سیب ها و گلابی ها را پوست کنده و هسته شان را بگیرید.

تکه های سیب و گلابی را به ورقه های باریک به ضخامت حدود ۳ میلی متر خرد کنید.

این قطعات را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید. عسل و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا با میوه ها مخلوط شوند.

درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا میوه ها به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزند و هر چند وقت یک بار کمپوت را هم بزنید.

سپس در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا میوه ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا زمانی که کامل نرم شده و مایع کمپوت غلیظ و شربت مانند شود، روی گاز بماند.

سپس ظرف را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا کمپوت کامل خنک شود سپس سرو کنید.

طرز تهیه کمپوت سیب

برای تهیه کمپوت سیب خانگی به صورت فوری، فقط به مواد اولیه سیب و شکر و آب نیاز است.

ابتدا باید سیب ها را بشورید. آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید. پس از آن هسته ها را از سیب جدا کنید.

حالا میتوانید سیب ها را روی یک سینی مخصوص فر بچینید و روی آنها را شکر بپاشید.

البته برای سالم تر بودن کمپوت مورد استفاده، میتوانید از عسل به جای شکر استفاده کنید.

بعد از آن، به مدت ۲ دقیقه درون ماکروفر قرار دهید. سپس سیب ها را بر عکس کرده

و مجددا به مدت ۲ دقیقه درون ماکروفر قرار دهید.

حالا کمپوت سیب شما آماده است. میتوانید آن را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم استفاده کنید.

این کمپوت در هنگامی که به درد معده دچار شده اید، بسیار کاربردی و تاثیر گذار است.

اگر قصد استفاده از آن را به عنوان دسر در مهمانی هایتان دارید.

میتوانید به کمپوت کمی وانیل، زنجبیل، نارنگی و متناسب با ذائقه خودتان چاشنی هایی مانند دارچین و گل محمدی به آن اضافه کنید.

طرز تهیه کمپوت سیب در داخل شیشه

سیب: یک کیلو گرم

شکر: ۳۵۰ گرم

آب: ۶ تا ۷ پیمانه

سرکه: ۳ قاشق غذاخوری

گلاب: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

ابتدا سه پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و به آن شکر اضافه کنید.

سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.

در صورت تمایل می توانید در این مرحله گلاب اضافه کنید و صبر کنید تا ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا شربت کمپوت سیب سرد شود.

بعد سیب ها را پوست کنده و چهار قاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید.

برای اینکه تکه های سیب تغییر رنگ ندهند، داخل ظرفی سه پیمانه آب سرد بریزید

و به آن سه قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید. سپس سیب ها را پس از پوست کندن داخل آب و سرکه قرار دهید.

حالا سیب ها را از آب و سرکه خارج کنید و بشوئید و داخل شیشه های درب فلزی که تمیز و خشک هستند بریزید.

از آب و شکر سرد شده به آن اضافه کنید تا کاملا پر شود.

بعد درب شیشه ها را محکم ببندید و داخل قابلمه ای بزرگ قرار دهید و به آن آب سرد اضافه کنید تا آب حدود دو سانتی متری درب شیشه ها را بگیرد.

حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد. بعد از اولین جوش حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا آب بجوشد.

سپس گاز را خاموش کرده و صبر کنید تا آب از حرارت بیفتد. کمپوت سیب شما آماده است، حالا شیشه ها را از آب خارج کنید و داخل یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا